Festiwal w Szklarskiej... gdzie??

Lectus
Kontakt:

Post autor: Lectus »

a bezpieczine tam jest w czasie festiwalu ?
mysle ze tam teraz bedie sie duzo kultularnych panów w ortalionach kręcic wiec nie wiem :/
.................................. nic :/
pczk1
Kontakt:

Post autor: pczk1 »

ja i michal_rz bedziemy chcieli z kims pojezdzic wiec jak mozecie szukajcie mountain cycle shockwave z shiverem dc oraz stormbringera z juniorem z chcecia pojezdzimy bedziemy miec jeszcze wiele informacji na temat nowo powstalego teamu dh oraz duzo stuffu na sprzedaz
Lectus
Kontakt:

Post autor: Lectus »

pczk1 znasz z andrychowa skupieniów ? dokladniej anie
jezdze tam czasami wiec jak bym pojechał to z bikiem i jakos bysmyt sie zgadali co myslissz?
wogóle gdzie ty tam jezdzisz?
.................................. nic :/
drzewiec
Kontakt:

Post autor: drzewiec »

siema , dubin , napisałem ci na gg , i teraz pisze że jeśli tylko amsz ochote to bardzo dobrze byłoby styknąć się i pojechać razem , jade z kolegami busem , więc jesli chcesz mozemy zajechac na jelenią i zabrac 2 osoby , od razu bedziemy mieli większy skład , każdy kto chce moze sie dołączyć , prosze o jakieś numery telefonów, licze że pokażesz mi dirty i fajne traski w szklarskiej , ja wyjżeżdzam z lubska o 6 rano 3 sierpnia , jade do zielonej góry po kolegów streetowców , i razem bedzie nas 5 osób , jesli chcesz to sie dołącz , lub przynajmniej daj znać a my pojedziemy za wami jeśli pasuje ci ten termin

Do wszystkich na dh zone , kto jedzie do szklarskiej w terminie 3- 10 sierpnia prosze o kontakt na gg 3778099, zalezy mi też na tym aby znaleźć kwatere blisko wyciągu , sam mam znalezioną na ulicy kopernika , ale to kawałeczek , a chce pod wyciagiem , dawajcie znać bo fajniebyłoby zrobić większa ekipe z dh zone , przy okazji wspólny riding i wódeczka , piwko tralalala, i lepiej dupy idzie rwać ekipą :D:D , moja propozycja jest powazna , i każdy to zna szklarską jest mile widziany , jak i każdu z dh zone

gg 3778099
www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=219185
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

To ja sie chetnie tez zabiore, jesli mozna... moj gg 2134324
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
DubinRB
Kontakt:

Post autor: DubinRB »

Lol ludzie będzie ze 50 osób jak dobrze poojdzie i nikt nie nawali:))
eeeeee.....rower...
ODPOWIEDZ