Lżejszy bike, lub bardzo lżejszy ;D

FreeMan
Kontakt:

Post autor: FreeMan »

zamaist single track wez rhynolite xl , mialem single tracka i thynolite xl jest lepszy a wazy podobnie
????
sasquatch
Kontakt:

Post autor: sasquatch »

*Misiek FR*, ale ty pier*d*o*lisz.
1) nie jezdzisz w fr i ani razu nie zjezdzales w fr
2) mowisz ze ze 130 na dropach jest ciezko bo nie dziwne jak miales napompowane w nim 20 atmosfer i wchodzil ci 5cm
3) ty nie skaczesz na dropach (chyba ze dla ciebie drop to jest 1m)
4) ja mam rower 20kg dlugosc gornej rury 595mm, tylni trojkat 425mm, kat glowki ramy ma cos kolo 64* i smiga mi sie super i rowerek jest fajny zwrotny na zjazdach.
5) mije tylne kolo wazy 4,5kg i wogole tego nie czuc.
6) po co ci inny rower skoro i tak tylko sie po miesci bujasz? bedziesz mial tak jak czubaka (morfine+monster) ze bedziesz mial bika do lansu i na 1metrowe schodki.

wd40 nad ta jego technika to bym sie glebiej zastanowil...
friky
Kontakt:

Post autor: friky »

Zmień koła. Wyjdzie najtaniej i największy ubytek masy. Piasty Novatec(popularne ale lekkie), obręcze SunRims S-type (640 gr sztuka) ewentualnie RhynoLite XL (570 gr). Opony polecam Syncros Point'nChute3 2,35" (680 gr) lub Diesel Pro 2,5 (780 gr). Dętki Continental do 2,5" (220gr) Sprzedaj przedniego Black Boxa (480gr) i wrzuć Avida (380gr). Pedały platformy Author (niecałe 400gr). Kierownica Easton EA50 (300gr), Titec (290 gr), Syncros (290gr). Sztyca BopLight (zysk 100gr). A tak w ogóle to prześledź poszczególne komponenty na allegro. Jak masz kasę to możesz zmienić jeszcze suport, tylną przerzutkę na XT i umyć rower z błota:) pozdro
*Misiek FR*
Kontakt:

Post autor: *Misiek FR* »

sasquatchWeź sie zastanów co piszesz, najezdzasz na mnie ze nie dropuje i ze z 1m, a sam u dropa u tymka na mniejszym 1,5m, a na wiekszym od 2,5-...... nie skoczyłes a masz 2 polke a my jumpalismy na 110mm i 130mm. Po 2 FR to nie zjazdy, zjazdy to dh, cos ci sie jebło ;p.Amor mam teraz ze wykorzystuje cały skok. Po 3 po *** wam takie biki jak nawet małego dropa nie skczecie, a sie przechwalacie ze jestescie najlepsi w dh i fr w andrychowie i okolicy. Po 4 zmierzyc to sie mozemy na dropach a nie w dh. Po 5 ...............!
..::Freeride i Street rulez::..
[s] piaste ns roller pod zwykla os, jak nowka!
sasquatch
Kontakt:

Post autor: sasquatch »

ta mala hopke 1,5 skoczylem na lajcie a dropa narazie nie bo min tam jest 3m a jak za mocno sie rozbujakam to bedzie 7m i nie chce sie zajeb*a*c. a gdzie to tak strasznie SKAKALES NA 110 I 130 ?? jak ten drpo nad skarpa jest dla ciebie maly to...
nie mowilem ze jestesmy najlepsi w dh.
na gg pisalem ci o fr a nie dh!! chociarz na dh tez mozemy jechac :evil:

a co "po 5 ............!" ?? prawda w oczy qrwie??

(zreszta, pisz co chcesz, mow co chcesz, j*e*b*i*e mnie to i to byl moj ostatni post w tym teamcie)

CS
Poxil
Kontakt:

Post autor: Poxil »

ale panowie pierdolicie. każdy robi to co lubi a jak nie czuje sie że może skoczyć dużego dropa/hope/gapa/itp. to nie będzie skakał.
a pozatym jak chcecie sie mierzyć w dropach?? jak jest drop dobrze zrobiony to nei czyć jak sie ląduje i nie potrzeba dużo skoku:P
*Misiek FR*
Kontakt:

Post autor: *Misiek FR* »

sasquatch[/b}We FR w naszym rejonie najlepszy jest AZON(prawda w oczy qrwie???), mów co chcesz ale od niego lepiej nikt nie jezdzi i nie porównujcie się do niego i do jego techniki ;/!!!!!!!!!!!!!!

PS: Na tym dropie nie polecisz 7 m, bo max to jest 5-6m!
..::Freeride i Street rulez::..
[s] piaste ns roller pod zwykla os, jak nowka!
ODPOWIEDZ