Warszawa - Bródno i okolice Spec P.1

a-gang
Kontakt:

Post autor: a-gang »

czaju w sumie racja - gosciu bał sie ze straci 1100zł to pojechał i oddał. Owszem mozna bylo dzialac inaczej ale ... :/

Ja dzwonilem do kolesia w sprawie roweru i powiedzial mi ze jego to nie obchodzi czy kradziony czy nie tylko to zeby go sprzedać...
ROwEr - http://www.pinkbike.com/photo/1147695/
robertomt
Kontakt:

Post autor: robertomt »

A kiedy do niego dzwoniles ? ale wy mocni na tym forum jestescie tylko byscie sila wszystko... nie znacie sprawy troche.
A jak myslicie ze jestescie spostrzegawczy to zobaczcie ze na zdjeciu z samochodem jest nawet praktycznie adres napisany bo jest numer budynku 152 zyli a na ulicy jest przystanek autobusowy czyli jest to ulica Jana Kazimierza :] a na przeciwko jest metalowiec. Mysle ze jak by gosc wiedzial ze ten rower jest kradziony to by nie wystawil go na allegro czyli aukcja musiala byc dla kogos wystawiona a to ze jest przy tym samym domu co samochod to wcale nie przeszkadza w tym ze moze to byc aukcja grzecznosciowa.
.:BIAŁY:.
Kontakt:

Post autor: .:BIAŁY:. »

Lepiej zrobic tak: wbijasz sie do kolesia który kupił rower straszysz go żę bedize miał współudział albo straszysz go np przypalajac zapalnczka albo kujac go jakimś olbrzymim kozikiem:D wtedy sam Cie zaprowadzi do ch*ja który ci zajebał bika. potem spuszczasz wpierdol złodziejowi i jak jesteś mściwy to okradasz mu dom albo łapiesz mu palce albo jak masz fantacje to idziesz z nim na psy.
.:BIAŁY:. Się skacze Sie pływa
kondzik16
Kontakt:

Post autor: kondzik16 »

.:BIAŁY:. chyba za dużó sie filmów naoglądałes.
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6080322
a-gang
Kontakt:

Post autor: a-gang »

robertomt dzwoniłem do niego trzy dni temu. A co do tego ze siła by wszystko robili to ja sie zgadzam akurat :] Z całym szacunkiem ale z wszystkich twych wypowiedzi wynika jakbyś nic nie chciał w związku z tym robić. Jakby mojemu kumplowi rypneli rower dawno byłbym u niego, omówił sprawe i pojechałbym do niego. No przepraszam bardzo miał twój rower więc od kogos go musiał miec. Pytasz sie o adres kolesia i jedziesz dalej az do skutku i odzyskujesz rower. Nie kazdy ma taka szanse jak wy...
ROwEr - http://www.pinkbike.com/photo/1147695/
wojtek1111
Kontakt:

Post autor: wojtek1111 »

ja bym na twoim miejscu zrobił wszystko żeby odzyskać skradziony rower... ty masz jeszcze naprawde bardzo dużo info jak mówi a-gang więc cie nie rozmumiem.
spectomo
Kontakt:

Post autor: spectomo »

no to sprawa roweru zakonczona,rower został odzyskany przez policję. Wszystkim za uwage dziekujemy i do zobaczenia na traskach rowerowych.
GÓRNIK
Kontakt:

Post autor: GÓRNIK »

no i zajebiscie :)

mimo, pewnych problemów wszystko ok :)

btw: złom chyba się jeszcze na nowy czas nie przestawił...
www.cykloza.pl

ave na przetrwanie | amen

http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
Digas
Kontakt:

Post autor: Digas »

o kurcze:P pierwszy raz czytam ten topic i widzę ze ostro się namieszało. Szkoda ze jak już ktoś pisał odrazu nie zaczęliście działac. no cóż - jedyne wyjscie to iść z tym na policje, ale mam takie dziwne wrażenie ze to konto z którego był sprzedawany ten sprzęt było lewe:(.

jedyna pociecha z całej histori? wiesz że jest cały i zdrowy:) powodzenia
wojtek1111
Kontakt:

Post autor: wojtek1111 »

no to gratulacje dla panów policjantów no i oczywiście dla wszystkich którzy się przyczynili do odzyskania roweru :) już pare rowerów udało im sie odzyskać.
spectomo
Kontakt:

Post autor: spectomo »

DIGI..rower już jest w domciu....
robertomt
Kontakt:

Post autor: robertomt »

Spoko. Najważniejsze że rower jest nie znacie do końca sprawy to nie wiecie jak to było a te forum to nie konfesjonał gdzie musze sie ze wszystkiego spowiadac ja tu zaadko wchodze i cos pisze dla tego nie mowcie ze nic sie nie robi bo troche sie tym zajalem z reszta nie sam sie ym zajmowalem ja od razu mowilem zeby zadzwonic do goscia ale mama powiedziala ze idziemy na policje i czekac. Niestety sami tego roweru nie znalezli ale to nie wasza sprawa jak sie znalazł :p
ODPOWIEDZ