Sulring ale piasty z bębenkiem są zazwyczaj na szybko zamykacz który sie luzuje, mają cienką oś. A taka pod singla ma grubą skręcaną na nakrętki oś nie do rozjebania.
JAk ktoś jeździ na singlu to niech jeździ. Nie rozumiem jak może komuś odstrzelić żeby przeżutke zakładać. Przeżutka to same problemy.
Odstrzelić to może oś w piascie takei jz bębenkim ( mi poo mieśiącu pękła w rebornie bloodlines teraz mam novateca na oś 14 skręcaną na nakrętki) .
Sulring Ty widzisz sens kupwania takiej paisty a ja nie .. A że jestem tolerancyjyny to szanują twoje zdanie na ten temat :D
Dirt/Street. Temat dla specjalistów.
Hmm. Mogę mieć piaste da bomba Da Bomb HS-R10, jest to piasta na śruby. Bardzo mocny kawałek lekkiego kloca. Kosztuje w sklepie 299.00 zł. Mam go za 250,00 zł. Wydaje mi się, że z przekładką bedzię znaczniej bardziej wytrzymała niż NS Coaster Single 2006 tył. Kolega jeździ w dirt / street właśnie w takiej kompilacji. Poleca właśnie takie rowziązanie.
Pedały DARTMOOR Bloody Marry kosztują 129,00 a NS LEG EATERS 2006 kosztują 199,00 zł.
Tak się mówi dużo kasy, dużo kasy. Ale już dawno przekroczyłem 4800,00 zł.
Mam ogormny dylemat czy wstawić NOKIAN XXX 24"/2,3 czy Maxxis High Roller 24"/2,5. Cena ta sama... ale co będzie bardziej mocarne.
Jak pisze //MR// łapał snake'i na NOKIAN XXX, a z tego co wypowiadali się poprzenicy, oponka bardzo mocna.
Teraz też czytam, że komuś po kilku dniach rozleciał się support Dartmoor Hard-barr - to jest 159,00 - wcześniek każdy polecał właśnie ten środek.
Korby, bmx - troche kosztują.. ale i tak nie mam pojęcia którą odopowiednio dobrze wybrać. I na dodatek trzeba robić przejściówki z suportem. Nie wiem czy to jest aby tak dobry pomysł. I czy to nie jest zbyt słaba konstrukcja?
Narazie wybrałem Truvativ Holzfeller DH 38Z 170mm za 399,00 zł. Tak jak wcześniej radzili poprzednicy i łańcuch KMC K810.
Ale jeżeli ktoś jeździ i się orientuje.. mógłby doradzić jakiś rozsądną korbe bmx. I jak by to wyglądało.. etc. Tak, jak ktoś oczywiście jest pewien, a nie opiera się na instrukcji dołączonej do produktu.
Zastanawiam się jednak nad tą piastą NS Coaster Single 2006 odrazy z singlem. Może to i faktycznie będzie najlepsze rozwiązanie?
Ale poprzednicy chyba zabardzo nie wiedzieli jak wygląda piasta Da Bomb HS-R10 :)_
Podaję linka: http://www.rowerowy.com/piasty/da_bomb/hsr10.html
Ta piasta mimo singla nie luzuje. I jes skrecana na śruby. Kawał dobrej blachy. Ale kosztuje kilka zł wiecej.
Pedały DARTMOOR Bloody Marry kosztują 129,00 a NS LEG EATERS 2006 kosztują 199,00 zł.
Tak się mówi dużo kasy, dużo kasy. Ale już dawno przekroczyłem 4800,00 zł.
Mam ogormny dylemat czy wstawić NOKIAN XXX 24"/2,3 czy Maxxis High Roller 24"/2,5. Cena ta sama... ale co będzie bardziej mocarne.
Jak pisze //MR// łapał snake'i na NOKIAN XXX, a z tego co wypowiadali się poprzenicy, oponka bardzo mocna.
Teraz też czytam, że komuś po kilku dniach rozleciał się support Dartmoor Hard-barr - to jest 159,00 - wcześniek każdy polecał właśnie ten środek.
Korby, bmx - troche kosztują.. ale i tak nie mam pojęcia którą odopowiednio dobrze wybrać. I na dodatek trzeba robić przejściówki z suportem. Nie wiem czy to jest aby tak dobry pomysł. I czy to nie jest zbyt słaba konstrukcja?
Narazie wybrałem Truvativ Holzfeller DH 38Z 170mm za 399,00 zł. Tak jak wcześniej radzili poprzednicy i łańcuch KMC K810.
Ale jeżeli ktoś jeździ i się orientuje.. mógłby doradzić jakiś rozsądną korbe bmx. I jak by to wyglądało.. etc. Tak, jak ktoś oczywiście jest pewien, a nie opiera się na instrukcji dołączonej do produktu.
Zastanawiam się jednak nad tą piastą NS Coaster Single 2006 odrazy z singlem. Może to i faktycznie będzie najlepsze rozwiązanie?
Ale poprzednicy chyba zabardzo nie wiedzieli jak wygląda piasta Da Bomb HS-R10 :)_
Podaję linka: http://www.rowerowy.com/piasty/da_bomb/hsr10.html
Ta piasta mimo singla nie luzuje. I jes skrecana na śruby. Kawał dobrej blachy. Ale kosztuje kilka zł wiecej.
Ustaliliśmy już, że będzie NS Quark już wcześniej. O to co już jest wymodzone.
Amortyzator Manitou Gold Label 2 / Rock Shox Pike 426 U-turn
Hamulec tył Hope Mono M4
Piasta tył Piasta tył Da Bomb HS-F20
Piasta przód Piasta tył Da Bomb HS-F10
Opona tył Nokian xxx 24 \ Maxxis Holly Roller 24 ok. 2.3 - 2.4"
Opona przód Nokian xxx 24 \ Maxxis Holly Roller 24 ok. 2.3 - 2.4"
Suport Dartmoor Hard-barr
Obręcz tył Sun R. Double Track 24" 36otw
Obręcz przód Sun R. Double Track 24" 36otw
Mostek NS QUARK
Kierownica NS MUTHA HUCKA
Sztyca Truvativ XR pod ramę kona Cowan 15,5" (M) 2006