Marzocchi 2007 oficjalnie

riba
Kontakt:

Post autor: riba »

Sulring pisze:Wlasnie dlaczego to wszystko ma te pierdolone czarne gowno na lagach? Czemu nie ma zlota? Ja w tej chwili przy zakupie amora kieruej sie ty mzeby mial zlote lagi :d
to se przemaluj! kobity też kierują sie przy wyborze samochodu jedynie kolorem. jakie sa tego skutki wiedza wszyscy ;-)

aczkolwiek mozna kupic dobry woz w dobrym kolorze, ale sugerować sie tylko kolorem???

pzdr
riba
Czarnuch
Kontakt:

Post autor: Czarnuch »

riba pisze:
to se przemaluj! kobity też kierują sie przy wyborze samochodu jedynie kolorem. jakie sa tego skutki wiedza wszyscy ;-)

aczkolwiek mozna kupic dobry woz w dobrym kolorze, ale sugerować sie tylko kolorem???

pzdr
riba
Może to kur.wa jakies oszczednosci bo nawet Manitou poszło po rozum do głowy i będa złote golenie w 90% modeli 2007? Bo według nich łatwiej utrzymac kontrole nad jakoscia takiej powłoki oraz ze względów optycznych! wogule jak Manitou wrzuci takie tłumienie jak w travisie to nowe modele zapowiadaja sie rewelacyjnie!
Ja zawsze tu byłem nie myśl że tylko ty sie w to bawiłes
ODPOWIEDZ