Marzocchi 66 kilka pytań
Generalnie rozwlail mnie tylko text, ze jesmy lamusy bo nei chcemy sie paprac olejem napierdzielac pompka zeby ustawic dobrze... No lol, ale to co jak chce miec czuly amor to odlewam olej, a pozniej chce skoczyc dropa to zeby nie dobijal mam dolac oleju? Bo tak to zrozumialem. Bo w takim razie chyba kazdy normalny rider woli pokretlo. Bo chyba nikt nie wozi kompletu kluczy miarek i oleju w plecaku i pompki zeby zmienaic charakterystyke widelca? To mnie rozwala ;] Poza tym znowuz nie ma tak, ze jak cos ma regulacje to sie ona psuje. Za to widzialem juz pare popsutych tlumikow hsvc w tym sam zepsulem. Poprsotu pekl...
Odemnie tyle, ze najsensowniejsza propozycja to sherman. Pzdr.
Odemnie tyle, ze najsensowniejsza propozycja to sherman. Pzdr.
Ssij pento
a od mud brothers nie możesz kupic?
I pomyśl może nad taką opcją:
Narazie nie kupujesz amora, zbierasz jeszcze trochę kasy i inwestujesz w nowego rs domain'a 318 is u-turn. to była by chyba najfajniesza opcja. Sztywnośc pewnie porównywalna z 66, regulacja skoku, więc widelec będzie bardziej uniwersalny, praca też powinna by genialna, dzięki tłumikowi motion control z dodatkowym wentylem szybkiej kompresji (wewnętrzna regulacja). Myślę że będzie to chodzi tak samo jak nie lepiej niż pike.
I pomyśl może nad taką opcją:
Narazie nie kupujesz amora, zbierasz jeszcze trochę kasy i inwestujesz w nowego rs domain'a 318 is u-turn. to była by chyba najfajniesza opcja. Sztywnośc pewnie porównywalna z 66, regulacja skoku, więc widelec będzie bardziej uniwersalny, praca też powinna by genialna, dzięki tłumikowi motion control z dodatkowym wentylem szybkiej kompresji (wewnętrzna regulacja). Myślę że będzie to chodzi tak samo jak nie lepiej niż pike.
http://mawet.pinkbike.com/album/2010/