test szóstych klas
do Hugona !!! hmm ze masz lepszy rower to myslisz ze lepiej jezdzisz ? 180 , barspiny , barspin to barpin back , no hander lander , one footy , bh 40cm - pivoty 180 , can can carate od murku od scainy :][malo tricków ale napewno lepsze od twoich !!] ciekawe co ty umiesz procz Wheelie i Bunnego ? hahaha nic !! wiec siedz cicho :]
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=167637732 Kupcie - slynna ramka evera
Ja nie wiem po co jest ten test... nic od niego nie zalezy. chyba tylko jak nie przyjdziesz na 1, a potem ewentualnie na 2 termin to sie nie zdaje.
ja mialem 38/40 a nic, doslownie zadnego wczesniej testu nie zrobilem wiec SPEED, daj se spokoj i idz na rower.
Funbox 34? nie oszukujesz ty nas czasem?:D
ja mialem 38/40 a nic, doslownie zadnego wczesniej testu nie zrobilem wiec SPEED, daj se spokoj i idz na rower.
ciężko ci będzie osiągnąć max ;)SPEED pisze:[
[...]a tak woogule [...]
Funbox 34? nie oszukujesz ty nas czasem?:D
Funbox ja ja sie chwalilem sprzetem ? w ktorym miejscu mi powiedz to dam ci piatke... i na jakiej podstawie oceniasz jak ja jezdze ? nie jezdzisz ze mna to skad mozesz wiedziec. jeszcze mi moze powiesz ze na podstawie fot to bede sie smial do konca tygodnia :P i nie mow zebym siedzial cicho bo ja nie truje dup.y wszystkim zadajac te same pytania typu jak zalozyc pancerz i jakiej dlugosci
-
- Kontakt:
EVEREK ma chyba ciote ze sie tak stresuje!:D Stary co sie tak spinasz i tak jestes przekreslony na tym forum... Zreszta przedchwila w innym topicu czytalem ze umisz 270 na plaski zrobic na BMX... dlaczego etraz o tym nie wspomniales??? Oj biedny EVEREK kup se tampony dopochwowe!:D
PS z testu mialem 38pkt;]
PS z testu mialem 38pkt;]
http://tiny.pl/x3f5 <= zapraszam
gg# 4036285
gg# 4036285
Po 1 to nie "frendzlu"!SPEED pisze:konex to do mnie ty frendzlu ja nie jestem taki głupi jak ever zeby zmieniac konta. po 1 jestem z konina
po 2 jezdze na dartmoor street fighter a nie tak jak ever na składaku po dziadku
a tak woogule to sie pytam bo nie wiem o co w tym chodzi nigdy zadnego testu nie zdawalem a koledzy mi pierdo... ze jak sie nie zda testu to się nie przechodzi
ban dla konex bo tylko obraza ludzi i porównuje do EVERKÓW
Po 2 nie interesuje mnie skąd jesteś
Po 3 nie interesuje mnie to na czym jeździsz
Po 4 moja wypowiedź była skierowana do Funbox-a (czyli niejakiego Evera, nie do Ciebie!) także czytaj ze zrozumieniem..
Po 5 z tym banem to żeś zaszalał ;D
Pozdrawiam ;]
własnie, popieram blei 2II2. założe się ze jak bym ja napisał takiego samego posta jak Ever (oczywiście nie jakiegos debilnego, które to pisał Ever jakis czas temu)tylko te całkiem normalne, ale zamiast nicka Ever czy Funbox było by Zuku, to nikt by sie do tego nie przyczepił.
Zostawcie go po prostu.
Zostawcie go po prostu.
-
- Kontakt: