eee by RyyS
Ajz nie wiem czy wiesz, ze niski manual jest duzo trudniejszy. Sprubuj tak kiedys jechac.... I co tu jest bardziej stylowe?
Durf mnie sie arh+ zupelnie nie podobalo ogladalem je nudzilem sie podczas i nie mam zamiaru ogladac wiecej razy. Poprostu jest zwyczajnie nudne i nie ma zadnych ciekawych akcji albo przez monotomnosc filmu ich nie zauwazylem. Ten film (rysiowy) pewnie zostal zlozony z przypadkowych materialow w nie wiecej niz 1 godzine. A juz jest ciekawszy. Ale to nie topic o ARh+ o ktorym zdanie na tym forum wyrazalem juz ni jedno krotknie.
Durf mnie sie arh+ zupelnie nie podobalo ogladalem je nudzilem sie podczas i nie mam zamiaru ogladac wiecej razy. Poprostu jest zwyczajnie nudne i nie ma zadnych ciekawych akcji albo przez monotomnosc filmu ich nie zauwazylem. Ten film (rysiowy) pewnie zostal zlozony z przypadkowych materialow w nie wiecej niz 1 godzine. A juz jest ciekawszy. Ale to nie topic o ARh+ o ktorym zdanie na tym forum wyrazalem juz ni jedno krotknie.
Ssij pento
Sulring zapewniam cie ze o manualu wiem wystarczajaco duzo zeby moc sie na jego temat wypowiadac :) fajnie wyglada jak kotos trzyma nisko dupe nad tylnim kolem robiąc takowego ale w wykonaniu Rysia jakos mi to nie podeszlo ;)
tyle z mojej strony, życzę kolejnych tak udanych produkcji jak chociazby pussy movie czy seria relacji z superligi :]
tyle z mojej strony, życzę kolejnych tak udanych produkcji jak chociazby pussy movie czy seria relacji z superligi :]
nie tak dawno byl tu film 2min o jednym triku :) ale coz, po prostu tylko te triki ostatnio robilem, chociaz moze nie - tylko te mam nagrane i tyle. a umieszczanie (badz robiebie) jakis stylowych abubak, mimo takowych sugestii Ajza, jakos srednio mi pasuje pod klimat :)
aha, Inur, tak sobie uswiadomilem, nie umniejszajac im nic, bo badz co badz ogladam chyba kazdy kolejny zoo video i podobne produkcje (a takze troche amatorskich) to tam sa filmy po 20min z praktycznie 3-4 trikami (pedal,francja,side itd) :)
aha, Inur, tak sobie uswiadomilem, nie umniejszajac im nic, bo badz co badz ogladam chyba kazdy kolejny zoo video i podobne produkcje (a takze troche amatorskich) to tam sa filmy po 20min z praktycznie 3-4 trikami (pedal,francja,side itd) :)
-
- Kontakt:
w streecie tez Inurku :D taki manuual do łan ejti to zupelnie co innego niz same 180 :D ja na ten przyklad takiego mykesa nie potrafie :P Ryysiek jezdzi bardzo ladnie co juz mu mowilem na gadu ale tu napisze jeszcze raz bo widze ze tutaj jest inny styl niz w wawie :D manual ma byc niski dupa za siodelkiem :P nie no zartuje sobie ale kto mowi ze abubaka jest stylowa to troche mi nie pasuje ... fufanu jak juz ale nie abu ...przecie to brzydkie jest , ogolnie to rozpisalem sie bez sensu a chcialem tylko napisac ze film ladny jest i ladnie Ryysio jezdzi w nim i ze na forum 3/4 ludzi to gnojki nie potrafiace wogle jezdzic a tylko oceniaja filmy innych :**
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
Bo Ryysiu twierdzi ze nic ciekawego nie pokazuje:D przynajmnije tak mnie jakis czasem temu informowal jak spytalem czemu nie pokazuje siebie ;) ale ja uwazam inaczej a im nizej przednie kolo tym lepiej.. na manualu! przestancie pierdzielic ze to nie stylowe :/ bo az mnie szlag trafia zrob sobie manuala 10cm nad zmienia przodem to pogadmy
yo.
yo.
-
- Kontakt:
Inur 3 triki powiadasz ?:)Inur pisze:no fajne to i w ogole ale na moj gust 3 triki czyli manual, 180 i barspin to troche za malo zeby wypelnic ponad 3 minuty filmu.
No to wymienie:
-baniak
-maniek
-180-tka
-baniak-barspin
-fakie
-manual-180
itd. :)
Troche wiecej niz 3 ?:P
A co do filmu to musze przyznac ze robi wrazenie :)
Ryys zajefajny styl, szczegolnie wymiata niski manual z dupa za kolem co zreszta tez robie :P
Czekam na wiecej takich :P