krk-kurdwanow i okolice-trasy zniszczone

sudi
Kontakt:

Post autor: sudi »

rav4868 Bo można to łotać lecąc na wprost na przestrzał ... Aczkolwiek trasa miała się zaczynać tam gdzie główna linia, tylko nie jachałoby się w dół odrazu na uskok, tylko w lewo tą scieżką, która robi zakręt 180 stopni ( część w takim wąwozie ) ... stamtąd miało się wypadać w profil ( Wierz mi, że na kiepskim ogumieniu potrafiłoby przy speedzie przednie koło się uślizgnąć bez niego ) , który kierować miał na następny i hopa .

Dawna hopa była bardzo mała, co należy zaznaczyć... ta jakby nie patrzeć do małych nie należała i prędkość była potrzebna.

Ale to jest nie ważne ...

I proszę nie pisać... co do reszty organizatorów... bo ja nie zorganizowałem tego . Bo jeżeli to, że dałem im krótkofalówki jest już byciem organizatorem...

Używanie dh złoma - ja tez nie pisze tutaj 100 postów na dzień, a udzielam się raczej raz na jakiś czas, ale rav4868 faktycznie autorytet nie jest budowany postami i Masz rację .

Pozdro
WWW.WFSPORT.PL
http://tiny.pl/bcjf - rowery na 2009...
groochas
moderator
Kontakt:

Post autor: groochas »

ja Wam mówie... to wszystko przez Kaczyńskich !
sudi
Kontakt:

groochas

;) ;) dlatego ja do urn chodził nie będe ;) ;)
WWW.WFSPORT.PL
Philu
Kontakt:

Post autor: Philu »

jak cie skremuja, to nic na chodzenie do urny nie poradzisz :D
http://tsw.nexto.pl
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

Drzew sie w połowie nie scina (najlepiej wogóle), to po pierwsze. Drugie to to, ze leśniczy mógł wyeksmitować was stamtąd z zupełnie innego powodu. Nie czytałem wszyskiego, bo większość postów to kłutnia między sobą dwóch osób, ale przyszło komuś do głowy iść do kolesia i zapytać sie co żle było, żeby tego błędu na przyszłość uniknąć? I juz wogóle rozbraja mnie pisanie kto jest ile razy lepszy od kogośtam hahahahaha jedzcie ludzie na zawody to sie przekonacie....
http://dhcyc.pinkbike.com
Dzelon_1990
Kontakt:

Post autor: Dzelon_1990 »

Słuchajcie, czy zna ktoś tego leśniczego albo wie przynajmniej gdzie można go spotkać? Trzeba podejść kulturalnie, porozmawiać z nim i wyjaśnić całą sytuacje z tymi "zawodami". Ja mogę do niego iść tylko dobrze by było żeby ktoś poszedł ze mną, kto się pisze? No i jeszcze niech ktoś napisze gdzie i kiedy go można spotkać bo czekanie na niego w lesie nie ma sensu... Idą wakacje i trzeba z leśniczym żyć w zgodzie bo nie będzie gdzie jeździć!
Pozdr.
NIN
Kontakt:

Post autor: NIN »

sudi DRZEW SIĘ NIE ŚCINA !!! (Ani nie nagryza) Przy naszej "dziąłalności" w lasach, to faktycznie zapałka na stacji benzynowej!
rav4868 Pare razy rozmawiałem z Sudim i na mnie nie zrobił wrażenia "gówniarza", a wręcz przeciwnie: życzyłbym sobie więcej takichludzi wśród młodzieży (ja do młodzieży juz dawno się nie zaliczam). Możesz mieć żal do Sudiego,że stało się to co sie stało, ale dlaczego nie protestowałeś kiedy zawody dopiero organizowano??? Czy wiedziałeś dokładnie jak TO się skończy!!???

Tak wogóle to peace
MOŻE ZAMKNĄĆ TEMAT?
Qcor
Kontakt:

Post autor: Qcor »

nie- bo rozjebane tych tras to powazny temat- tak samo powazny jak te trasy, ktore byly zajebiste
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1075066
sudi
Kontakt:

dhcyc To wiem (choc to drzewo nadal stoi, ale fakt -przyskubane)... ale powodem rozwałki jest inna sprawa - poszło o zawody, po których nadleśnictwo się wnerwiło . Ja zostałem wzięty za osobę, która to zorganizowała (co jest nieprawdą) , choć za tym stoją inne postacie . Poprostu pomyłka i tyle ... Warto czasem poczytać całość :)

Dzelon_1990 Możesz go spotkać w myślenicach, bo tam ten człowiek mieszka. Wybieram się do niego jak troche ochłonie po zawodach... mimo, że powinien kto inny, ale pojadę i kulturalnie porozmawiam... aczkolwiek i tak i tak wcześniej lepiej będzie jak sprzątnie się cały las z butelek i innych rzeczy...

NIN

Nie protestował, bo nie wiedział do kogo ... bo jak mówie - zawody nie były moim pomysłem i nie ja je zorganizowałem .

Miło mi, że Masz o mnie dobre zdanie :) ale tak się składa, co zabrzmi śmiesznie, że już z tyloma osobami z polski i krakowa gadałem, że nie mogę sobie Ciebie przypomnieć po ksywce (aczkolwiek się staram).
WWW.WFSPORT.PL
FixxerW11
Kontakt:

Post autor: FixxerW11 »

własnie... sory ale rozdmuchujecie wojnę tym że gość zaczął coś kopać i że za to leśnicy zburzyli wszystko. najpierw trzeba było popatrzyć na syf jaki tam zostawiacie przy każdorazowej wizycie. czy naprawde nie można wziąć tej pieprzonej butelki czy papierka do plecaka i wyrzucić do kosza? myśę że to był większy powód. nie mówie że tylko tam tak jest...tak jest przy każdej większej miejscówce w Krakowie...
WWW.WFSPORT.PL
Leaber
Kontakt:

Post autor: Leaber »

A skąd wiecie ze to leśnicy?? U mnie na przykład wszystkie trasy poległy na wiosne i niebyli to bynajmniej leśnicy!!!
rav4868
Kontakt:

Post autor: rav4868 »

Bo rozmawialiśmy z nim (leśniczy)??

Zanim coś napiszecie, przeczytajcie wszystko.
><)))'>
mmorswin krk
Kontakt:

Post autor: mmorswin krk »

ale bedziecie płakac nad rozlanym mlekiem .trasa tez musiała byc zajebista ze mieszkajac w krk niepojechałem tam ani nic specjalnego o niej nie słyszelem.popatrzcie sobie na przykłąd kielc jakie im tam nsy rozwalili to jest dopiero strata a tu wielka kłótnia i urazeni wyzywacie sie nawzajem ze wam rozwalili.dajcie spokoj co ten temat ma za sens.
http://mmorswin.pinkbike.com/
KefirQn
Kontakt:

Post autor: KefirQn »

MadCow nasz las chodzilo o to ze my najwiecej w nim zrobilismy i ze dbalismy o niego a przyjezdzaja takie typy niszcza i buduja jakis chlam zamiast zbudowac cos obok skoro sie czegos boja to niech nie skacza a nie niszcza czyjes pracy zeby zrobic mniejsze i dla nich latwiejsze skoro w lesie jest progres to trzeba sie dostosowac i uczyc sie nowych zeczy a nie toczyc sie w dol... a co do travisa to kumpel moze kupi :P
Części rowerowe na sell: smietana.dh@gmail.com Pisz czego szukasz :)
Dragon-kr
Kontakt:

Post autor: Dragon-kr »

sudi pisze:;) ;) dlatego ja do urn chodził nie będe ;) ;)

i dlatego przez takich jak ty jest tak beznadziejnie...

co do dyskusji.....

kurwa, ludzie zastanówcie się co piszecie!!

uważacie się z ludzi inteligentnych??
ja was nie(cociaż chyba nie znam was osobiscie) no sory ale tutaj(dh-zone) to już chyba stało się normą że jak komuś się chce przyjebać to od razu jedziemy od: "nie umiesz jeżdzić" " nic nie budujesz tylko jeździsz"...

ja pierdole....cooo każdy ma latać jakieś pierdolone hopy 10 metrowe?? może ktoś nie lubi dużych rzeczy skakac albo poprostu się boi(np. tak jak JA) nic nie robi tylko jeździ......może nie każdy ma czas na budowanie??

i ciągle to" nasz las"....nasz tzn czyj?

i na koniec.......zamiast się kłucić i wyzywać to może się wkońcu zmobilizujcie i postarajcie się legalną miejscówkę??

kiedyś w tej sprawie oferowałem swoją pomoc w uzędzie miasta, ale widzę że to chyba mija się z celem...
KefirQn
Kontakt:

a tak poza to niema co plakac bylo minelo jeba** to z gory na dol dogadamy sie z zielonymi i mysle ze wszyscy sie dogadaja zbierzemy porzadna ekipe i wybudujemy cos porzadnego kozacka traske i dla wszystkich bedzie cos dobrego :D:) pozdro takie moje zdanie zamykam temat narka :P
rav4868
Kontakt:

Post autor: rav4868 »

Prawdę mówiąc to temat właśnie się rozpoczął. Nareszcie ktoś mówi, że jakoś może pomódz by inni mogli gdzieś jeździć.
><)))'>
Villen
Kontakt:

Post autor: Villen »

KefirQnrav4868 nie no panowie wy na Zumbi jeździcie, że się tak Sudiego przypierdalacie? Bo ja nie widzę innego powodu, żeby po nim tak jechać...
http://www.pinkbike.com/photo/1136980/

Kupie Kamere Canona MVX !!!!!!!!!
KefirQn
Kontakt:

haha wlasnie ze jezdzilem na zumbi <hahaha> na wierchomli ze shodkiem :P pozdro :PP
ODPOWIEDZ