jak to jest ???
ej a zobaczcie ile naszych czarnych braci (sorka za okreslenie ale jak bym coś innego powiedział to zaraz by mnie jakieś joł joły od rasistów zwyzywały ) jeździ na desce a przecież to chyba najbardziej techniczy sport i czasami z kolesiami oglądam filmy deskorolkowe i oni pokazuują zajebisty styl a ten ziomuś bez hamulców chain reaction 5 nieźle wymiatał jak bym bez hampli na miasto się nie odważył a jest jeszcze jeden ziomuś który startuje w MŚ w DH i nieźle wymiata i smigał też w nwd i nawet miał reportaż w ride guide mountain baik więc jest ich dużo bo ten w cr5 miał niezły styl i mnie zajebiście zajażył ale hampli nie zdejme
-
- Kontakt:
Raczej brak czarnych bikerow (lub ich mala ilosc) moze byc wytlumaczona uwarunkowaniem fizycznym. Z tego samego powodu nie ma zadnego skoczka narciarskiego z czarnym kolorem skory a najszybszymi biegaczami sa wlasnie murzyni.
I nie ma to nic wspolnego z rasizmem.
I nie ma to nic wspolnego z rasizmem.
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
.::GG[4839750]::.
Qrwa pieprzeni rasisci jak ja ich qrwa mac nie lubie.Qrwa brudasy?moze wy sie nie myjecie,nie rozumie ludzi ktorzy maja jakies uprzedzenia do muzynow itp.To poprostu zazdrosc ze sa zajebisci i oryginalni.Obejrzyjcie sobie chain reaction 3 i qrwa popatrz jak małolaty wymiatają.Co wy od nich chceta
Podpis:
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 90 znaków
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 90 znaków
****** rasistowskie pierdolone blade qrwa truposze.Kurwa cofnijcie sie w czasie i lecta do Hitlera w dupe jebanego.Wstyd ze w naszym panstwie mamy takich polakow.... >:( Nie skumam takich ludzi jebanych prostakow.Qrwa(do tych rasistow)czy znacie qrwa chociaz 1 muzyna co????Frajerstwo i to na dhzone-wstyd,malaria i ubiostwo kulturalne.Muzyni sa zajebisci,sympatyczni i kulturalni ale widac ze mamy tu pełno jebanych pozerow i dresow......ehhh
POZDRO DLA NORMALNYCH ZAJEBISTYCH LUDZI I POZADNYCH BIKEROW(1slowem dla tolerancyjnych spoko ziomki z was)POOOZDRO I nie skumam nigdy reszty....Sorki ze sie tak unioslem
POZDRO DLA NORMALNYCH ZAJEBISTYCH LUDZI I POZADNYCH BIKEROW(1slowem dla tolerancyjnych spoko ziomki z was)POOOZDRO I nie skumam nigdy reszty....Sorki ze sie tak unioslem
Podpis:
-
- Kontakt:
kurwa zajebani nazisci i rasiscie a moze poprostu głupki ksenofobi i narodowcy. w sumie O_o to niezły głupek ni kutafon bo zakłada posta w ktorym chce powiedziec ze mało murzynow widział na filmach rowerowych wiec pisze o nich asfalty i batony, kurwa kim ty jestes ******. przez takich ludzi jak wszyscy w tym poscie ktorzy pisali cos na murzynow boje sie czasem isc ulica w dredach i z naszywkami muzyka przeciwko rasizmowi bo juz kiedys napierdalałem sie ze skianmi w wawie bo im naszywki moje sie nie podobały, kurwa nastepnym razem przemyslcie co mowicie i spierdalajcie ze wszystkimu głupimi rasistowskimi tekstami. Jestescie popierdoleni.
pozdro dla wszystkich ktorzy staneli w obronie murzynow
pozdro dla wszystkich ktorzy staneli w obronie murzynow
kupie kola na 24 cale komplet do 400 zeta. kontaktowac sie na gg 1056720
Pokrecily mi sie wyrazy jeszce raz-Murzyni sa zajebisci,uprzejmi,kulturalni i tolerancyjni a takich frajerow pierdolonych rasistow ktorym przeszkadza to ze se czarni spokojnie zyją to trzeba tepic i kurwa emigrowac!!!!!!!!Won rasiscie pieprzeni,dresy ****** co wy robicie na tym forum.Rasta graba i innym normalnym tez!!!! :)
Podpis:
cze
Maciejunio no popieram twoja wypowiedz !!! ;]
tnij.org/pink
freeride.swidnica.prv.pl
bikeaction.pl
freeride.swidnica.prv.pl
bikeaction.pl
-
- Kontakt:
ja byłem z kumplem bardzo dobrym i ich było 3, w sumie dalismy rade ale troche nas poobijali głownie z powodu ich glanow, a my w adidaskach jakis, potem jeszcze jakis skin z Łomianek z ktorym czesto autobusem jezdze podchodzi do mnie i sie pyta czy chce go zniszczyc(miałem naszywke na plecaku NISZCZ NAZIZM) a ja mowie ze sram na niego ale to jak mysli to musi byc pierdolniety i chce zniszczyc taki swiatopoglad u wszystkich ktorzy go maja. on chciał wysiadac i sie bic ale na szczescie byłem z kumplem dresem z gimnazjum jeszcze ktory teraz do samochodowki chodzi i wyjał pałke sprezynowa z plecaka i mowi ********** do niego to do teraz mam spokoj:) znam dziewczyne ktorej skini pocieli zyletka plecy za naszywki:( nazisci to dziwki i nie ma co mowic. a w tym poscie pare osob pokazało ze wcale nie sa fajni... to przykre
kupie kola na 24 cale komplet do 400 zeta. kontaktowac sie na gg 1056720
-
- Kontakt:
Następny dowód, że większość osób na ty forum to pojeby.
Ja tam nic nie mam do murzynów, ale jak tak czytam te wasze wypowiedzi to mi sie żygac chce.
Na początku to ich zaczeliście objezdżać no i kilku nastęnych jak takie pieski pisały co najgorsze o murzynach.
Dalej ktoś napisał jaki to murzyn jest wspaniały i pare następnych osób jak takie pieski wychwala murzynów pod niebiosa.
Ja tam nic nie mam do murzynów, ale jak tak czytam te wasze wypowiedzi to mi sie żygac chce.
Na początku to ich zaczeliście objezdżać no i kilku nastęnych jak takie pieski pisały co najgorsze o murzynach.
Dalej ktoś napisał jaki to murzyn jest wspaniały i pare następnych osób jak takie pieski wychwala murzynów pod niebiosa.
****** rasistowkie swinie !! Sadzicie ze kolor skory cos wam daje ? Czujecie sie przez to lepsi ? Zaloze sie ze kazdy czarnoskory czlowiek dokopal by wam w dupe w kazdej dyscyplinie sportu!! Pierdolicie tylko ze jestescie lepsi od murzynow !! W czym kurwa ?! A te dowcipy o czarnoskorych sa nie na miejscu ! Serio :/
'Wszystko zaczyna sie w glowie' - Arnold Schwarzenegger.