Opony DH
A ja mam taką małą aluzję...
Dlaczego Michelinki są pomijane? Miałem model Hot S i Hot 2.5", te pierwsze to raczej do dh nie były, a i drugie raczej uniwersalne niż zjazdowe.
Ale są jeszcze takie modele jak DH 24 i inne zjazdowe modele tej firmy.
Co o nich sądzicie? Będę miał zapewne podobny problem więc się dołączam do tematu
Dlaczego Michelinki są pomijane? Miałem model Hot S i Hot 2.5", te pierwsze to raczej do dh nie były, a i drugie raczej uniwersalne niż zjazdowe.
Ale są jeszcze takie modele jak DH 24 i inne zjazdowe modele tej firmy.
Co o nich sądzicie? Będę miał zapewne podobny problem więc się dołączam do tematu
http://www.endura.pl
-
- Kontakt:
Pucek_fr Dzieki za wiadomość, ze wejdzie. A po drugie. Nie jezdziles ze mna ani razu wiec sie nie wypowiadaj na temat lansowania. A po drugie z regoly przejezdzam rynkiem jak jade do lasu. Skoro dość szybko sie oponki zdzieraja na bruku to ciekawe czemu mam caly sezon tylna a przednia 2 sezony i dopiero teraz wyminiam?
Aha i nie mow, ze ty z murka nigdy nie skaczesz jak wracasz do domu, bo nie uwierze.
Aha. To, ze nie jezdze po zarku tak czesto jak ty to znaczy, ze jest on dosc trudny ja dla kogos kto jezdzi rok. Wiesz sam jak tam jest. Pełno technicznych dropów i agrafek.
A i jeszcze jedno. Jezdze na rowerze w kazdej wolnej chwili.

Aha i nie mow, ze ty z murka nigdy nie skaczesz jak wracasz do domu, bo nie uwierze.

Aha. To, ze nie jezdze po zarku tak czesto jak ty to znaczy, ze jest on dosc trudny ja dla kogos kto jezdzi rok. Wiesz sam jak tam jest. Pełno technicznych dropów i agrafek.
A i jeszcze jedno. Jezdze na rowerze w kazdej wolnej chwili.

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=10861186
-
- Kontakt:
niema OPON idealnych na każde Warunki
jeżdzę na HOT'ach Dh i 4x trzymają się dobrze zarazem na suchym i na wilgotnym - nie mówie błoto jednak w błocie też troszeczke dają radę
Jak to Rudy napisał: "typy, które częściej trzymają w łapie swoja pałę niż klamki i analizują ostatnie wpisy na forum, a nie przebieg trasy mogą od razu wracać się na forum."
Kup oponki przetestuj napisz recenzję o nich a nie pisz że komuś będą złe jakieś opony bo jeździ do parku ...
ja proponuje na przód White Tiger
a na tył Michelin HOT

Wooyek czy twierdzisz że opona musi być bardzo DROGA żeby była dobra ?Wooyek pisze:mógłbyś napisać coś więcej o tych Hotach 2.5"? To te tanie, prawda?
jeżdzę na HOT'ach Dh i 4x trzymają się dobrze zarazem na suchym i na wilgotnym - nie mówie błoto jednak w błocie też troszeczke dają radę
Jak to Rudy napisał: "typy, które częściej trzymają w łapie swoja pałę niż klamki i analizują ostatnie wpisy na forum, a nie przebieg trasy mogą od razu wracać się na forum."
Kup oponki przetestuj napisz recenzję o nich a nie pisz że komuś będą złe jakieś opony bo jeździ do parku ...
ja proponuje na przód White Tiger
a na tył Michelin HOT

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jestem bardzo zadowolony z Fat Albertow 2,35 ale to chyba nie jest 2,35 bo po napompowaniu na kamienie w porównaniu z 2,35 kumpla to są jak 2,5 (są bardzo szerokie). Zajebczo chwytaja na piasku, ściółce leśniej i lekkim błocie bo na głębokim ich jeszcze nie testowalem.
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=10861186