pierwszy rower do DH

mrutbdg
Kontakt:

Post autor: mrutbdg »

To masz w miare blisko na drzewna ;] wiesz gdzie to jest? Tam masz dh i dirty. Wez sproboj tamta traske przejechac to bedziesz wiedzial czy dh to dla Cibeie czy nie ;]
Demo 8 2010 BoXXer Race
jeżykBDG
Kontakt:

Post autor: jeżykBDG »

jak bys mi przesłal na maila screena z zumi to bedzie super xD

SIEMA MELON!
mrutbdg
Kontakt:

http://www.zumi.pl/50235,Zespol_Szkol_D ... firma.html voila wjezdzasz jakbys jechal do tamtej szkoly i masz z tylu dosc spory park. Podprowadzasz rowerek i tam jest sporo miejsca do smigania na lewo od razu jak wchodzisz jest scianka, na prawo dojedziesz do dirtow a troche wyzej skrecajac w prawo dojdziesz do podwojnego dropa czyli poczatku traski dh ;]
Demo 8 2010 BoXXer Race
jeżykBDG
Kontakt:

Post autor: jeżykBDG »

aaaaa już kojaże. Kiedyś w podstawówce na przełaje tam biegaliśmy xD

SIEMA MELON!
mrutbdg
Kontakt:

to jedz tam i zobaczysz co to jest takie lajtowe dh ;] i wtedy dopiero sie zastanow co chcesz jezdzic :P jak wolisz jakies hopki i sciganie sie to moze lepiej 4x?
Demo 8 2010 BoXXer Race
Cayman
Kontakt:

Post autor: Cayman »

Szukam roweru za ok 2000zł z pogranicza enduro/dirtu/dh. Chodzi mi o rower, którym można pojeżdzić w lesie, w terenie, czasami "poszpanić" jazdą na tylnym kole przed dziewczynami:D Proszę o pomoc, jeśli ktoś ma coś godnego polecenia. Zastanawiam się również nad złożeniem, ale wtedy prosiłbym o jakieś dobre komponenty. Chodzi mi o sztywniaka, koniecznie nowego. Z góry dzięki :)
Cayman
Kontakt:

Post autor: Cayman »

zastanawiam sie nad Northtecem Blade a KTM Tombstone, z tym że w tym drugim chyba trzeba by bylo duzo wymnienic:/
Bombell
Kontakt:

Post autor: Bombell »

Cayman Koles co ty robisz? Zalozyles juz temat o tym a teraz sie tu wpychasz? O nortjtecu byl temat wiec poszukaj. Dalem ci mase linkow z poodbnymi tematami to je przeczytaj.
_blonDIE_
Kontakt:

Post autor: _blonDIE_ »

Tez dwa lata temu przesiadlem sie z XC na cos bardziej mocniejszego. Zastanawialem sie czy nastepny rower to powinien byc XC na full'u czy tez moze pojsc w kierunku bardziej extreem. Wybralem model roweru z lokalnej firmy - Unibike, Underground Zone II.

Do nauki i stawiania pierwszych krokow w dual'u/4cross czy tez street to chyba najlepsze rozwiazanie. Generalnie ten model przeznaczony jest do dirt'u niby - ale mnie wysokie skakanie nie pociagalo :P Za stary na to jestem.
Jezdzilem tez nim po lasach w Myslecinku, po tych samych trasach co wczesniej na XC. Nie powiem bylo ciezko pod gore, ale juz w dol to istna przyjemnosc ;) No i na plaskim tez sie dalo pojezdzic wiec jako srodek transportu dobry byl :)

Aktualnie przesiadlem sie na typowa maszyne DH - wiec moj stary rower jest na sprzedaz http://www.allegro.pl/item295910995_dir ... ncja_.html.

Zapraszam tez do watku o trasach DH w okolicach Bydgoszczy w dziale Trasy.

http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic. ... 965#617965
ODPOWIEDZ