@sudi: skąd ja znam operacje i druty w łapie... ja miałem w obojczyku :/ ale przynajmniej masz pewność że w tym samym miejscu się już kość nie złamie pozdr i kuruj się !
Myślałem, że na nowej trasie będą zawody, a tutaj cytując za Bikegirls.eev.pl
"Niestety juz oficjalnie wiadomo że zawody DH contest 27 04 2008 odbęda sie na trasie z ubiegłego roku, trasa zostanie tylko zmodyfikowana. natomiast trasa jaką budujemy byłaby o wiele ciekawsza i napewno bardziej downhillowa niż ta poprzednia. Na nowej trasie beda dopiero zawody Groobera."
http://BiotopRacing.com Problemy z hasłem? pisz - arthurgreen@wp.pl
pixo no tam pare profili by sie przydalo wzmocnic bo byly w zlym stanie tydzien temu. Wpadnie sie za tydzien to zobaczymy co tam za smakołyki na trasie sie pojawily.
Co do moich odczuć to sie ciesze ze będzie na tej trasie, jest nieco zmodyfikowana przez co będzie sie wszystkim bardzo podobac:] ale zastanawiam sie gdzie będzie START i czy zdorbia coś, ba jak narazie sa 2 bandy na początku, jednak bardzo skromne i po wyjeździe z jednej jest predkosc 0km/h.:]
konapike ja tam sie napalam na trase na grobera przez lokalesów robiona. Mi ta stara jakos srednio lezy. Kiedys mi sie nawet niezle jezdzilo ale cos po kontuzji ogarnac sie nie moge.
No w sumie tamta taska mi sie tez podoba ale jest długa trzeba mieć dobra kondycje a poza tym te nowe odcinki są po płaskim wiec trzeba dużo kreciec a pod koniec gdzie sa kamienie to mój "full" nic nie zbiera jestem rozczarowany ale ducha ochotę mam zaatakować groobera:]