Broń na dresa ( tania oferta :P )
-
- Kontakt:
1. to chyba nie jest prawdziwy baton ale to akurat zaleta bo za taki prawdziwy jak za nóż sie odpowiada jesli nie gorzej (bo jest naprawde niebezpieczny).
2. Jakos nie wierze w jakosc czegos za 40zl. Ty to wyjmujesz i zamiast sie rozłożyć to rozpada sie. Dresy padaja ale ze smiechu. Chociaż to jest jakaś metoda.
3. Co do tego, ze tez ma sie kolegów. Jakis typ z kregu znajomych kolezanki tak mial. Obił morde jakiemus dresowi to podjechało do niego 4 typów w becie i mówia, ze ma ustawke ze swoimi kumplami na nich albo mu nogi połamia. No ale jak sie okazało, nie za bardzo jego znajomi chcieli przyjść i na ustawce troche niedomogli liczebnie. Pomijam, ze zastanawiam sie ilu z was sie dobrze pierze? Bo statystyczny dres robi to dosc regularnie i jednak jest w tym lepszy od was.
2. Jakos nie wierze w jakosc czegos za 40zl. Ty to wyjmujesz i zamiast sie rozłożyć to rozpada sie. Dresy padaja ale ze smiechu. Chociaż to jest jakaś metoda.
3. Co do tego, ze tez ma sie kolegów. Jakis typ z kregu znajomych kolezanki tak mial. Obił morde jakiemus dresowi to podjechało do niego 4 typów w becie i mówia, ze ma ustawke ze swoimi kumplami na nich albo mu nogi połamia. No ale jak sie okazało, nie za bardzo jego znajomi chcieli przyjść i na ustawce troche niedomogli liczebnie. Pomijam, ze zastanawiam sie ilu z was sie dobrze pierze? Bo statystyczny dres robi to dosc regularnie i jednak jest w tym lepszy od was.
-
- Kontakt:
Gadacie głupoty,że aż mi w plecach strzela. W życiu nie wyciągniecie pałki z plecaka -goście napewno nie dadzą wam czasu. A gaz jak będziecie wozić - nontoper w spodniach? Niestety zostaje tylko metoda na trzócha - spierdzelać tak szybko,że Hilla byście dogonili na trasie. Dupków albo będzicie widzieli dużo wcześniej albo zaskoczą was i guzik zrobicie.
https://www.facebook.com/GeckoRS - moja hodowla gadów 

Ja sie bic nie umiem dla tego wole spierdalac:) A jak dresy sa to wole dostac tube i wrocic do domu(jesli roweru nie podpierdolo, bo o rower bede sie bil) niz lac sie, a pozniej z ich kolegami sie spotkac;p
www.szok.it - wchodzić, czytać, komentować i dać sie zaszokować!