Skladam rower

czarny09
Kontakt:

Post autor: czarny09 »

skoro czlowiek zaczyna jezdzic, ja bym mu doradzil kupic signa DS'a, wymienic amora i tylny hampel i bez problemu miesci sie w cenie i rower w sam raz do nauki
Crazy_Krzych
Kontakt:

Post autor: Crazy_Krzych »

A ja powiem tak >> Kup sobie Core 2, jak gochcesz w gory zabierac, bo 160 mm to za duzo do dirt/street. Za 2950 zl kupisz Core 2 i jest podobny, ma lepszy amor (sprezyna powietrzna itd.)masz spox napinacze, i slicznie wyglada, a jak przemalujesz rame to masz zaje***** bike, ja nowego core 2 mam zamiar kupic i cena jest 2950 + ochraniacze(na nich tez spox rabat). A rower chodzi miodzio, w porownaniu z moim hexagon'em V2 to jest normalnie......... . Bardzo polecam, bo znajomy jezdzil i mialem okazje sie przewiezc.
:P
czarny09
Kontakt:

Post autor: czarny09 »

tutaj zgodze sie z Crazy Krzychem za taka kase to core 2 walniesz spokojnie a to miodzio rower(sam go kiedys chcialem) albo za taka kase znajdziesz uzywanego bitcha z fajnym amorem... tylko trzeba poszukac xD ale core 2 to swietna propozycja za taka kase
nooz
Kontakt:

Post autor: nooz »

proponuje raczej hample avid bb5, 170 za sztuke http://www.rowerowy.com/hamulce_tarczow ... _five.html
ODPOWIEDZ