to jest biały husslefelt?? albo ja mialem pecha i nigdy nie widzialem bialego... albo to nowy model xD ale mi ise podoba. xD. ogolem rower sie prezentuje fajnie.
Tak czytam ten temat i nie wiem czym się zachwycacie. Nie to ładne, ani żadne rewolucyjne. Ot kolejna marka z niskiej półki. Jeżeli rama DH ma kosztować 4 tyś, to w ogóle jakaś porażka
rama ma jeździć nie wyglądać , z wyglądu jest calkiem spoko , ale mi sie podobaja jej specyfikacja
cypox pisze:z tłumikiem Marzocchi Roco World Cup, zawiecha z wirtualnym punktem obrotu, 211 mm skoku, nisko środek cieżkosci,
wysokosć pakietu około 358 mm
pixo pisze:cypox napisał:
z tłumikiem Marzocchi Roco World Cup, zawiecha z wirtualnym punktem obrotu, 211 mm skoku, nisko środek cieżkosci,
wysokosć pakietu około 358 mm
Wysokosć supportu bardzo fajna Very Happy
Nie widzę w tym nic wyjątkowego. A zachwyty padają jak by to jakaś rewolucja się szykowała.
A co do wyglądu to ma i działać i wyglądać ( w końcu za ramę płaci się trochę pieniędzy więc wypadało by by się podobała ). A już zupełnie nie rozumiem na jakiej podstawie sądzicie, że ta rama będzie jakoś wyjątkowo dobrze pracowała.
Steel2 pisze:Tak czytam ten temat i nie wiem czym się zachwycacie. Nie to ładne, ani żadne rewolucyjne. Ot kolejna marka z niskiej półki.
Czytam to forum od paru miesięcy (piszę rzadziej z różnych powodów) i tak się zastanawiam czy kiedykolwiek spotkałem większego malkontenta niż Ty Steel2. Nie dość że wszystko jest dla Ciebie "be" to jeszcze przyznałeś sobie monopol na rację i czepiasz się niemiłosiernie. Współczuję.
A wracając do tematu - ja się bardzo cieszę że kolejna marka pojawia się na Polskim rynku, im większa konkurencja tym lepiej dla konsumenta.
Steel2Pokaz mi prosze rame do dh, z wysokością pakietu na tym poziomie, nową z gwarancją w polsce za ok 4k, (byle nie blindside bo on kosztuje prawie 5) .
Zresztą nie wiadomo ile wogóle będzie kosztować owa rama
EDIT: uwazam ze bedzie dobrze pracowac bo posiadam cane z zawieszeniem cypoxa więc podejrzewam ze sam cypox będzie się starał jeszcze udoskonalić swoj projekt. A praca Cane naprawde jest bdb. tylko ta wysokość supportu