3FOCUS
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
I mamy Polski akcent
Maciej Slipi Chmiel jedzie z Lopesem podczas wyścigu w Val Die Dole
A tak już poważnie to film mega ... może i nie ma takiego stylu jak earthed , ale na pewno zapełnia lukę spowodowaną zaprzestaniem kontynuowania tej jakże super serii filmów
Ciekawe ujęcia i ogólnie fajnie zrobiony. Polecam jak najbardziej 

Maciej Slipi Chmiel jedzie z Lopesem podczas wyścigu w Val Die Dole

A tak już poważnie to film mega ... może i nie ma takiego stylu jak earthed , ale na pewno zapełnia lukę spowodowaną zaprzestaniem kontynuowania tej jakże super serii filmów

http://zwolson.pinkbike.com/album/Zawody/
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Bylem w tym roku w mariborze i zwrocilem uwage na conajmniej dwoch gosci z kamerami rozlozonymi na aluminiowych szynach, tak gdzies do 2m dlugosci. Zastanawialem sie kto to, az zobaczylem ujecia w 3Focus
Dla mnie jesli idzie o ujecia to sa chyba najlepsze jakie widzialem. Wiadomo ze zwykle kamera wyplaszcza bezlitosnie a tu prosze, niespodzianka, w niektorych fragmentach chlopakom udalo sie jakos tak to nakrecic ze widac jak stromo bywa na trasach WC.
To czego mi brakowalo to dzwiek. Osobiscie lubie gdy muzyka stanowi tlo odglosow z jazdy, nie odwrotnie ale to chyba jedyne zastrzezenie. Z milych zaskoczento od jakiegos czasu earthedy skupiaja sie na waskiej grupie riderow wiec i tu 3Focus stanowi mila odmiane.
p.

Dla mnie jesli idzie o ujecia to sa chyba najlepsze jakie widzialem. Wiadomo ze zwykle kamera wyplaszcza bezlitosnie a tu prosze, niespodzianka, w niektorych fragmentach chlopakom udalo sie jakos tak to nakrecic ze widac jak stromo bywa na trasach WC.
To czego mi brakowalo to dzwiek. Osobiscie lubie gdy muzyka stanowi tlo odglosow z jazdy, nie odwrotnie ale to chyba jedyne zastrzezenie. Z milych zaskoczento od jakiegos czasu earthedy skupiaja sie na waskiej grupie riderow wiec i tu 3Focus stanowi mila odmiane.
p.
moze mi ktos powiedziec czemu nie mogle otworzyc tego przez BitCometa?? Jeszcze nigdy nie sciagalem z EXbits a konto mam..kisiell pisze:http://www.extremebits.org/details.php?id=4699