Dziwne i śmieszne rzeczy na DHZ ;)

nopainnogame
Kontakt:

Post autor: nopainnogame »

Raczej nie śmiałbym się z tego co się dzieje na tym forum,bo ze wzrostem młodych użytkowników poziom się drastycznie obniżył. Przynajmniej raz w tygodniu można się załamać niektórymi tematami
https://www.facebook.com/GeckoRS - moja hodowla gadów ;)
łukiś
Kontakt:

Post autor: łukiś »

Typowi z was polacy. a ja sobie kupie karpiela i 888 z 2010 roku w celu jazdy po pieczywo do sklepu. naprawde nie wasza sprawa kto jaki ma sprzet i do czego go używa. Tyle w was zawiści... oj chłopaki, chłopaki....
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=9975294 rower na czesci !
pIOTRAS_OSW
Kontakt:

Post autor: pIOTRAS_OSW »

łukiś nawiązując do tego tematu z tym " czopem xD " co chce rower do jazdy po bezdrożach i patrząc na reakcje użytkowników zaryzykuję stwierdzenie że jest to zazdrość boli to ale niestety jest to często spotykane wiele razy sam miałem takie uczucie bo szlag człowieka trafia jak jakis gówniarz kupuje sobie glorke albo coś tego pokroju do lasnu a Ty myślac przyszłościowo o karierze rozwijaniu się w określonej dyscyplinie wezmy np DH nie możesz sobie pozwolić na kupno takiej maszyny ktora by ci pomogła w osiągnieciu celu to to strasznie wkurza. Jak widzisz palanta ktory nic nie wie o tej miłosci do sportu i rowera i chce tylko sie popisac i wyrwac laski TO to strasznie iryyytuje i wkurza ! wiec ta zawiść jest uzasadniona moim zdaniem
Steel2
Kontakt:

Post autor: Steel2 »

Zawiść nigdy nie jest uzasadniona. Jak Cię wkurza to idź do pracy i zarób na taki rower. Nie chcesz pracować ? Wygraj w totka.

Najbardziej to wkurzają zachowujący się jak Ty. Jak by im się należało. Zadziwiająco komunistyczne podejście.

A po za tym, jak myśli się poważnie o jakimś sporcie, to musi być zaplecze finansowe. Nie masz ? Pech, do pracy, może Twojemu dziecku kiedyś zapewnisz.
[url=http://www.weeze.pl/][color=#ff0033][b]weeze.pl[/b][/color][/url]
pIOTRAS_OSW
Kontakt:

Post autor: pIOTRAS_OSW »

Steel2 noo masz racje wiadomo kraść nie będę narazie mnie stać co zawdzięczam rodzicą obym miał takie zaplecze też dla dzieci dobra skonczmy moze pisać o tym gościu :P bo niepotrzebne iskrzenia tutaj sąmiedzy wszystkimi przez niego :) pozdro Steel :) :mrgreen: :mrgreen:
sergio94
Kontakt:

Post autor: sergio94 »

pIOTRAS_OSW - w Polsce nie ma jakiegoś przydziału na rowery i to, że ktoś nie będzie miał niezasłużonej maszyny nie oznacza, że trafi ona do ciebie, więc porzuć zawiść, weź się do pracy i zarób na wymarzony rower. A jak jesteś młody to wystartuj w jakiejś olimpiadzie, wygraj ją i czekaj na stypendium. Działa :wink:
maro_donald
Kontakt:

Post autor: maro_donald »

Po 1 nie zaglądajmy ludziom do portfela
Po 2 Stereotypy są dla ludzi prostych
http://www.pinkbike.com/photo/6610569/
http://www.flickr.com/photos/marekufnal/
bart.ek
Kontakt:

Post autor: bart.ek »

Źle mnie zrozumiałeś.
Ktoś jeździ bo lubi i zwisa mu to co ktoś myśli, ale np. taki drop z 2metrów to dla zwykłego kolarza co jeździ do sklepu jest już czymś.

Dla mnie i tak jak ktoś kupuje cokolwiek i daje mu to radość :D to jest to ok. Byle nie szkodziło to innym.
Steel2
Kontakt:

Post autor: Steel2 »

No i co z tego, że 2 m to jest coś ? Co to zmienia ? To freerider musi skakać ?
[url=http://www.weeze.pl/][color=#ff0033][b]weeze.pl[/b][/color][/url]
nooz
Kontakt:

Post autor: nooz »

jak porządny to tak :)
wojtasu
Kontakt:

Post autor: wojtasu »

maro_donald dobrze gada...polejcie mu :mrgreen:

A ja nie lubie gdy ktoś mówi ze HT jest kijowy :|
Lisek-Tm
Kontakt:

Post autor: Lisek-Tm »

wojtasu rzadko ktos mowi ze HT jest zly, czesto natomiast mowia ze jest zly do dh i fr bo to prawda. ht jest do dirtu, 4x, streetu itp.
Michal4X
Kontakt:

Post autor: Michal4X »

Lisek-Tm no ale jesli ktos np jak ja nie ma za bardzo gdzie jezdzic (bo w czestochowie naprawde full jest zbedny) to jezdze na tym ht w fr.. Kiedys moze jak by sie zrobilo dobra traske i wymagajaca to moze i bym sie zastanowil na fullem, ale prawda jest tez taka ze nie ma zbyt wiele osob co jezdzi fr.. Jak by zobaczyl ile ja mam streetowcow i dirtowcow w miescie to bys sie zalamal.. Na ich 100 przypada i freerider (nie przesadzam)..
Lisek-Tm
Kontakt:

Post autor: Lisek-Tm »

Michal4X no oczywiscie ze mozna jezdzic, ja tez jezdzilem 2-3 lata na ht w fr. i nie powiem bo dobrze mi sie jezdzilo i dalej skladam znow ht na krakow zeby miec. ale to nie zmienia faktu ze ht nie zostal stworzony do fr ;p ale sam jestem zdania ze wolalbym miec dobrego ht na czesciach jakich chce niz slabego fula.
Jaca
Kontakt:

Post autor: Jaca »

bart.ek pisze:Dla mnie i tak jak ktoś kupuje cokolwiek i daje mu to radość smile to jest to ok. Byle nie szkodziło to innym.
to zdanie mamy rozumieć jako poparcie dla legalizacji? ;)

Jak dla mnie wszelkie spory o to co się do czego nadaje, a co nie, dlaczego tak, a nie inaczej itp są śmieszne. Ogranicznikiem w jeździe jest tylko wyobraźnia, więc jak ktoś chce robić cokolwiek, co sprawia mu radość, niech to robi i nie myśli, że nie, bo "do tego to tylko full"
bart.ek
Kontakt:

Post autor: bart.ek »

Steel2 Raczej się nie dogadamy.
Jaca pisze:to zdanie mamy rozumieć jako poparcie dla legalizacji?
Ja tego nie napisałem :D
wojtasu
Kontakt:

Post autor: wojtasu »

Lisek-Tm ja smigam w Fr na HT i nie ma nic lepszego :)

Może na starośc kupie sobie jakiegos fulla kiedy bede miec wszystkie stawy wywalone ale jak narazie ht jest rullezz 8)
LestatBiker
Kontakt:

Post autor: LestatBiker »

wojtasu Popieram, przesiadłem się z fulla na ht, bo z ht ma w sobie więcej frajdy i hardkoru niż full. Mnie najbardziej rozbawiają takie sytuacje na dhz, jak odradzanie pakowania amora o skoku większym niż 150mm do ht :mrgreen:
Ludzie, pośmigajcie na podobnych setach, a zobaczycie jaka to FRajda :mrgreen:
Back in black
SeraaX
moderator
Kontakt:

Post autor: SeraaX »

LestatBiker bo wykładnie amora do ramy któta się do tego nie nadaje jest głupie. A "hardkoru" w ht nie ma więcej nic a nic. To że na sporej ilości tras daje radę, co nie znaczy że jest lepiej.
ODPOWIEDZ