FOX 40 OSZUST!! UWAGA!!
KaKTuSSS tyle że mój sprzęt był sprawny a szanownemu Panu BikerJG odwidział sie po prostu zakup bo miał okazje kupna 888 wc z krk. Gdyby sprzęt byłby faktycznie niezgodny z opisem to wtedy oczywiście pokryłbym z miłą chęcią wysyłki, natomiast tutaj zostalem przybity do sciany, bo pan bikerJG bez konsultacji ze mną odesłał od razu amora(był w stanie na poczcie stwierdzić że amor ma luzy na tulejach i inne wady których w autoryzowanym serwisie rock shoxa jakos sie nie dopatrzyli, pozatym podobno bylo oleju na caly karton a nie musze chyba mowic ile oleju wlewa sie do boxxa wc..pozatym przy rozbieraniu go w seriwisie ilość oleju była odpowiednia) Powiedziałem mu ze przyjme zwrot, bo ma takie prawo ale on z oburzeniem że jak nie pokryje przesyłek to mnie poda na policje bla bla, pozniej doszlismy do porozumienia(tak mi sie wydawało) powiedział że odda mi za wysyłke jak odbiore amora bo aktualnie nie ma kasy na koncie no i co..? nie przelał, oszust ! ja nie jestem oszutem, a ty bikerJG nie odzyskałeś cudem pieniedzy, tylko zrobiłeś mi wałka a ja zlitowałem sie i przyjąłem zwrot tracąc na tym 70zł. TAKI Z CIEBIE UCZCIWY KONTRAHENT, pff
aa i nie strasz mnie na gadu bo nie powiem co sobą reprezentujesz..
aa i nie strasz mnie na gadu bo nie powiem co sobą reprezentujesz..
[S]2x yeti 4x roz. s i l
Michal4X nie chciałem zakładać kolejnego tematu, ale w tym się udzieliłem bo pokrzywdzony sam nie jest czysty i ma jeszcze 70zł do zwrotu.
BikerJG słyszałem, że odesłałeś go od razu po otworzeniu na poczcie, skąd nagle 30 świadków, słyszałem też że zrobiłeś foty, dlaczego ich nie pokazałeś? O Twoim koledze doskonale wiedziałem, jednak to nie był powód pójścia Ci na rękę, jedynym powodem było prawo jakie Ci przysługiwało i zagwarantowałeś mi że oddasz pieniadze za wysyłkę, dlatego poszedłem na Twoje warunki, a zwrot powinien się odbyć na moich. Przysięgać to sobie możesz, może i dostane, pewnie masz wielu kolegów drecholi którzy chętnie by mnie obili i potwierdzili stan boxxera. Niezłą reklamę sobie robisz, ja osobiście wyśle to do wszystkich ludzi z allegro którzy do mnie napisali poprzez 5 lat. Niech uważają na pewnie w pełni legalnie działającą stronę i ofertę na niej. Z mojej strony to tyle, wiem, że masz mnóstwo kolegów tutaj, dlatego obiektywizm nie ma tutaj miejsca, a szkoda, może w końcu wyszłoby kto jest tutaj oszustem, a kto pokrzywdzonym.
BikerJG słyszałem, że odesłałeś go od razu po otworzeniu na poczcie, skąd nagle 30 świadków, słyszałem też że zrobiłeś foty, dlaczego ich nie pokazałeś? O Twoim koledze doskonale wiedziałem, jednak to nie był powód pójścia Ci na rękę, jedynym powodem było prawo jakie Ci przysługiwało i zagwarantowałeś mi że oddasz pieniadze za wysyłkę, dlatego poszedłem na Twoje warunki, a zwrot powinien się odbyć na moich. Przysięgać to sobie możesz, może i dostane, pewnie masz wielu kolegów drecholi którzy chętnie by mnie obili i potwierdzili stan boxxera. Niezłą reklamę sobie robisz, ja osobiście wyśle to do wszystkich ludzi z allegro którzy do mnie napisali poprzez 5 lat. Niech uważają na pewnie w pełni legalnie działającą stronę i ofertę na niej. Z mojej strony to tyle, wiem, że masz mnóstwo kolegów tutaj, dlatego obiektywizm nie ma tutaj miejsca, a szkoda, może w końcu wyszłoby kto jest tutaj oszustem, a kto pokrzywdzonym.
[S]2x yeti 4x roz. s i l
Powiem tak
niektórym ludziom powinno się zabronić robić interesy ponieważ nie mają o tym zielonego pojęcia albo im się wydaje,że je mają . BikerJG wystarczylo wziąc to za pobraniem i za 5 zeta otworzyć paczke i nie bylo by problemu. Nikt by nie był poszkodowany i nikt by nie mial problemu
Myślcie najpierw a później róbcie.

http://www.pinkbike.com/photo/2138053/ - Ride !
TK swoj post usowam, sam wiesz jak bylo, 30 swiadkow mam w tym 2 serwisantow. Ale mniejsza z tym kase odzyskalem, kazdy kto robil z toba jakis interes wie jak to jest... Sugerujesz ze ja oszukuje ludzi? Przypomniec kilka sytuacji gdzie wciskasz ludzia lewy sprzet? masz watpliwosci co do tej sytuacji?
Zdjecia boxxera mam, jsli napiszesz zaloze osobny temat i bedziemy to rozstrzygac.
Co do sprawy, dzwonilem do goscia z 1000 razy, i juz wiecej nie bede.
Jade na policje zawiezc dokumenty potwierdzajace tranzakcje, jutro wniosek do prokuratury.
To ze aukcja jest na 1zl nie ma zadnego wplywu, przelew jest zatytuowany "fox 40 wplata" i opiewa na kwote 2050zl.
Koles jest beszczelnym oszustem, nie popuszcze.
Pozdro i dzieki wszystkim za rady
Zdjecia boxxera mam, jsli napiszesz zaloze osobny temat i bedziemy to rozstrzygac.
Co do sprawy, dzwonilem do goscia z 1000 razy, i juz wiecej nie bede.
Jade na policje zawiezc dokumenty potwierdzajace tranzakcje, jutro wniosek do prokuratury.
To ze aukcja jest na 1zl nie ma zadnego wplywu, przelew jest zatytuowany "fox 40 wplata" i opiewa na kwote 2050zl.
Koles jest beszczelnym oszustem, nie popuszcze.
Pozdro i dzieki wszystkim za rady

Nie :P śledzę cały temat...było ok to momentu wyciągania tej całej sprawy z boxxem...hmm...BikerJG musisz przyznać że drugi raz zostałeś zrobiony...po raz kolejny aukcja zrobiona żeby nie płacić prowizji ale to nie Twoja wina bo Ciebie to nie kosztuje (PONIEKĄD), przelew poszedł koleś posłał...foty mimo słabej jakości, hmmm stan BDB to nie jest, i patrząc tylko na ten przypadek raczej zrobił Ci wała...i nie osądzając Cie nawet jak byś nie był wiarygodny (nie uczciwy czy coś albo nawet TK wyrolował z tym boxxem co teraz jest tylko przykładem nie osądem) to w sprawie FOX-a zostałeś oszukany i jak najbardziej masz prawo walczyć o swoje...chyba że wyjdą jakieś inne opowieści na ten temat...
P.S. Amor do drugiego bika a masz takie 3 xD??
P.S. Amor do drugiego bika a masz takie 3 xD??
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6438250
Wszystko na sprzedaż
Wszystko na sprzedaż
-
- Kontakt:
Oj, oj.. Kieł nadal upiera się przy swoim.. Jak można amor z 2 różnymi lagami (które widziałem na żywo) sprzedawać jako idealny ?? Ja kupiłem takiego boxxa wc z wyciekiem w tamtym roku, ale od naprawdę porządnego sprzedawcy.. Służył mi idealnie przez cały sezon, ale zapłaciłem za niego 1050 zł..
Ale to już inna bajka. Naprawdę jak najbardziej zachowuję obiektywność.. Jeśli ktoś pisze w aukcji, że sprzęt jest w dobrym stanie, to po wpłacie oczekuję właśnie takiego przedmiotu.. Jaki dotarł widzieliśmy na zdjęciach.. Skąd tyle zawiści u Was w stosunku do handlowców ?? Jedyne co można wywnioskować z komentów, to że handlowiec=oszust.. Jak pisałem wcześniej, kupując 1 wideł na rok mamy mniejsze ryzyko takiej wtopy.. Inna sprawa kiedy kupujemy ich "naście"..
Ale to już inna bajka. Naprawdę jak najbardziej zachowuję obiektywność.. Jeśli ktoś pisze w aukcji, że sprzęt jest w dobrym stanie, to po wpłacie oczekuję właśnie takiego przedmiotu.. Jaki dotarł widzieliśmy na zdjęciach.. Skąd tyle zawiści u Was w stosunku do handlowców ?? Jedyne co można wywnioskować z komentów, to że handlowiec=oszust.. Jak pisałem wcześniej, kupując 1 wideł na rok mamy mniejsze ryzyko takiej wtopy.. Inna sprawa kiedy kupujemy ich "naście"..
http://BiotopRacing.com Problemy z hasłem? pisz - arthurgreen@wp.pl
http://bicyklon.pl - mój ulubiony sklep! - dystrybutor http://oneindustries.com/bike
http://bicyklon.pl - mój ulubiony sklep! - dystrybutor http://oneindustries.com/bike
powiem tak: czaem zastanawiam sie po co jest to forum. ktos ma problem, chcialby prosic o jakas pomoc w doradzeniu jak go rozwiazac, to nie. jeszcze po nim ktos sobie pojedzie, ale bedzie fajnie co nie? zastanawiam sie czasem co tu robia moderatorzy, czego raczej nie robia, niewazne, nie o nich ten temat. co do samej sprawy to wiadomo po czyjej stronie lezy wina. PO STRONIE SPRZEDAJACEGO. g.ó.w.n.o Was obchodzi po co bikerjg kupil ten amor wiec nie zadawajcie takich pytan, kupil bo to jego pieniadze i moze z nimi robic co chce. Postarajcie sie jakos pomoc a jesli chcecie napisac cos glupiego to zastanowcie sie nad tym dwa razy bo Wasze wypowiedzi pokazuja Wasz poziom inteligencji, ktory jest bardzo niski
http://mrshaper.pinkbike.com/
-
- Kontakt:
konewka ...człowieku nie przesadzaj...
Tak się składa , że od dłuższego czasu widzę , że to Ty na innych najeżdżasz...i zastanów się przynajmniej 2 razy co piszesz bo śmieszą mnie Twoje wypowiedzi.
Po co go kupił to już dawno było na pisane...nie nasza sprawa.
I teraz to Ty nic nie wniosłeś do tematu...
BikerJG poprostu musi dać sprawę na policje i czekać...może uda mu się dogadać z sprzedającym fox`a.Ale coś w to wątpie.
Tak się składa , że od dłuższego czasu widzę , że to Ty na innych najeżdżasz...i zastanów się przynajmniej 2 razy co piszesz bo śmieszą mnie Twoje wypowiedzi.
Po co go kupił to już dawno było na pisane...nie nasza sprawa.
I teraz to Ty nic nie wniosłeś do tematu...
BikerJG poprostu musi dać sprawę na policje i czekać...może uda mu się dogadać z sprzedającym fox`a.Ale coś w to wątpie.

...
konewka pisze:Wasze wypowiedzi pokazuja Wasz poziom inteligencji, ktory jest bardzo niski
Tak między Bogiem, a prawdą - to na nikogo nie najeżdżasz;-)konewka pisze:smieszysz to mnie Ty chłopczyku.
Sorry za offtop. Mimo tego zgadzam się z Twoją wypowiedzią odnośnie sytuacji.
BikerJGciekawe, czy oszukał wszystkich w tej samej "branży" wciskając lewe części - czy raczej na szerszą skalę. Nie wiem skąd się biorą tacy ludzie, ale aż się boje kupować cokolwiek na allegro.
www.feel-free.pl