Oszust z Jeleniej Góry - BikerJG
TK kpina, czekam na dowody, nie pasowala ci taka opcja zwrotu, teraz mi nie pasuje zadna, 1,5 miesiaca to przegiecie. W tym temacie nic nie wskorasz, pokazalalem dokladnie co i jak bylo, co do twojej wiadomosci na gg "lewe rozmowy na gg" - w razie czego zrobie screeny.
Jeszcze jedno, posiadam bardzo dokladne zdjecia ramy, wiec nie probuj jej uszkodzic i pokazywac ludzia jaki jestem zly., bo wiem ze jestes zdeolny do wszystkiego.
Maveris, tak TK chcial zwrotu, lecz odeslal rame na 3450zl nie na 2450zl po to abym dal mu 1000zl zamiast kol, a wszystko bylo WCZESNIEJ USTALONE
Peace
Jeszcze jedno, posiadam bardzo dokladne zdjecia ramy, wiec nie probuj jej uszkodzic i pokazywac ludzia jaki jestem zly., bo wiem ze jestes zdeolny do wszystkiego.
Maveris, tak TK chcial zwrotu, lecz odeslal rame na 3450zl nie na 2450zl po to abym dal mu 1000zl zamiast kol, a wszystko bylo WCZESNIEJ USTALONE
Peace
Znowu sie zaczelo. Znajomosc prawa przez Pana TK, "naiwnosc" Pana BikeraJG. Kiedys w pewnym temacie (Yeti) wytoczylem armate na Pana BikerJG bo nie podobalo mi sie jego podejscie i zachowanie - moze zbyt pochopnie, bo teraz brakuje mi slow na Pana TK. Patrzac na Pana TK mozna wytoczyc cala altylerie i zmieszac z blotem.
Do tych wszystkich tematow TK i BikeraJG polecam przeczytac ksiazke John'a Grisham'a pt. "Krol Afer" - warto poznac 'pointe'.
I zycze pozytywnego rozwiazania spraw dla obu Panow - bo w innym przypadku daleko nie zajdziecie -w koncu obaj macie nadwyrezona reputacje.
P.S. przepraszam za brak polskich znakow specow od ortografii - nie ten kraj, nie ten windows, nie te literki.
Do tych wszystkich tematow TK i BikeraJG polecam przeczytac ksiazke John'a Grisham'a pt. "Krol Afer" - warto poznac 'pointe'.
I zycze pozytywnego rozwiazania spraw dla obu Panow - bo w innym przypadku daleko nie zajdziecie -w koncu obaj macie nadwyrezona reputacje.
P.S. przepraszam za brak polskich znakow specow od ortografii - nie ten kraj, nie ten windows, nie te literki.
boze !! jak dla mnie! powiniscie temat zamknac! Nie wiem dlaczego skoro jest to forum MODERATORZY nie reaguja na cos takiego! Teamat jak najbardziej do zamkniecia bo oskarżenia w strone BikerJG sa calkowicie bez podstawne! Zwroty fakt sa uznawane ale nie po takim czasie! jak dla mnie BikerJG powiniec to po prostu olac! pokoj!
Karpiel i Duncon to moje zycie
TK Sorry, ale już nie mogę.
" ja założyłem temat żeby ostrzec przyszłych kupujących"
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic. ... sc&start=0
Takiś, kurwa, uczciwy ?
Nie mówiąc o wałkach z poprzedniego nicka " Kieł " (?)
i o tematach na bikeaction, też o Tobie
i o tym jak wołasz o pomstę i mścisz się na każdym kto Ci coś wytknię.
Dziwie się, że Ci jeszcze nikt zębów nie wybił.
" ja założyłem temat żeby ostrzec przyszłych kupujących"
Takiś, kurwa, uczciwy ?
Nie mówiąc o wałkach z poprzedniego nicka " Kieł " (?)
i o tematach na bikeaction, też o Tobie
i o tym jak wołasz o pomstę i mścisz się na każdym kto Ci coś wytknię.
Dziwie się, że Ci jeszcze nikt zębów nie wybił.
Po raz kolejny napiszę, że znam Konrada osobiście i uważam go za uczciwego człowieka i nie uwierzę aby mając na względzie swój szeroko pojęty interes był w stanie robić wałki.
TK moim zdaniem, zamiast zakładać kolejnego tematu na forum powinieneś zabrać się za wyjaśnianie sprawy w swoim zakresie i prywatnie, zamiast oczerniać ludzi publicznie. Kiedyś (jak nie już) możesz mieć z tego powodu problemy.
Temat zamykam bo nie wnosi on nic na forum.
TK moim zdaniem, zamiast zakładać kolejnego tematu na forum powinieneś zabrać się za wyjaśnianie sprawy w swoim zakresie i prywatnie, zamiast oczerniać ludzi publicznie. Kiedyś (jak nie już) możesz mieć z tego powodu problemy.
Temat zamykam bo nie wnosi on nic na forum.
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!