Rama DH z duzym skokiem
No cóż , tak się składa że kolega miał podobną sytuację tylko problem polegał w tym że chciał kupić jeszcze prototypowy widelec. Może ta Twoja firma również chciała kupić coś co nie jest jeszcze seryjnie produkowane ? A może angielski jest trudnym dla tej firmy językiem ? Powiedzmy że domyślam się o , którą chodzipiotrex pisze:KaczorAC1 no coz,znam firme z odpowiednim kapitalem ktora zlozyla zamowienia na BOSy i na tym zamowieniu sie skonczylo-bo chlopaki z BOSa zapewnili ze odezwa sie jak sprzet bedzie dostepny i na tym sie skonczylo.
Elka jest natomiast prawie ze na telefon.
p.s. rozumiem ze piszac tego posta jestes w jakis sposob doswiadczony w kwestii dostepnosci BOSa?udalo Ci go kupic na przyklad?

-
- Kontakt:
KaczorAC1 chodzilo o widelce,bylo to prawie dokladnie rok temu,wiec chodzilo raczej o produkcje seryjna... angielski nie jest problemem-w koncu chinole z Taiwanu po polskiemu nie gadajom,nie
?nie chodzi o firme o ktorej myslisz..
Korean_Boydo Disco wrzuca sie 241,teoretycznie mozna wrzucic krotsze,ale od tego masz regulacje skoku zeby nie trzeba bylo tego robic.info z pierwszej reki
.

Korean_Boydo Disco wrzuca sie 241,teoretycznie mozna wrzucic krotsze,ale od tego masz regulacje skoku zeby nie trzeba bylo tego robic.info z pierwszej reki

Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
re5pect m-pire juz nie produkowany. Gearbox wazy tyle co sama rama wiec ogólnie pomysł jest dupny i nie przekona mnie dopóki nie zejdzie chociaz do 6kg z rama + damper.
A co do foesa to jedno moge ci powiedziec - damper avy jesli mozesz zamiast curnuta bo ten damper zblizony konstrukcja jest do 5tha niestety. Nie wiem jak w realu wiec moge sie mylic ale przez to moze mulic lekko.
A co do foesa to jedno moge ci powiedziec - damper avy jesli mozesz zamiast curnuta bo ten damper zblizony konstrukcja jest do 5tha niestety. Nie wiem jak w realu wiec moge sie mylic ale przez to moze mulic lekko.
Korean_Boy moze GT Fury, GT DHI Pro albo taki wehiklu GT iT1 gearboxem:
http://www.hcfr.pl/news.php?readmore=202
mega skok, nie ma problemu z przerzutkami... tylko nie wiem jak z cena i dostepnoscia
http://www.hcfr.pl/news.php?readmore=202
mega skok, nie ma problemu z przerzutkami... tylko nie wiem jak z cena i dostepnoscia

-
- Kontakt: