NORTHSHORE

Stinky
Kontakt:

Post autor: Stinky »

qrde, jak mi kolano wydobrzeje to musze wpasc do was do olesnicy na tego shora
Local Swinga-Swinga
frirajder
Kontakt:

Post autor: frirajder »

My mieliśmy zrobionego dropa drewnianego (2m) i pewnego pięknego dnia przyszedł jakiś ciul z piła łańcuchową i wziął sobie na opał naszą konstrukcję (jak się później dowiedziałem).
http://www.upr.org.pl/ <- niższe podatki = tańsze rowery
kali
Kontakt:

Post autor: kali »

Wpadnijcie do Kielc na Mt Telegraf.
BASS
Kontakt:

Post autor: BASS »

Stinky, to nie jest szor w liczbie pojedyńczej, mnie interesuje rozwiązanie systemowe - cała trasa, oprócz tego jest jeszcze 500 metrowy singel trak pomiędzy drzewami z pożądnej góry z niezłą hopą typu strajgt dżamp, tak zwany halo mejker - ex dabel (grunt okazał się za miękki żeby się dobrze wybić) - po jednym prawie niedolocie przerzucilismy przez niego kładkę, 10 metrowy szor z dropem tak z 1,7 m, kładka / drop - nie za wysoka ale daleko się leci do 4 metrów w dal i różnica w wysokości - 1,5 metra, ładny uskok i jeszcze kilka rozwijanych właśnie atrakcji. Może w ten łykend uda mi się zrobić fotoreportaż pt FRIRAJD NA PŁASKIM to wrzucę wszystkie fotki.

Aha i nie musisz jechać do Oleśnicy, to jest jakieś 15, 20 km od BSK tylko się jedzie wjoskami
Stinky
Kontakt:

Post autor: Stinky »

kiedys jak wpadniesz to sie z toba zabiore , pokazesz mi jak tam dojechac sprawnie i szybko
Local Swinga-Swinga
wd40
Kontakt:

Post autor: wd40 »

<!!!!!!!!!!!!!!!!>Czy ktos bylby chetny do budow NS na BSK???<!!!!!!!!!!!!!!!>

Chodzi mi o konstrukcje prostopadle do walu (oczywiscie jesli nikt, kto budowal cokolwiek na BSK nie bedzie mial nic przeciwko)??? Mam na mysli dluzsze kladki, pare mniejszych/ latwiejszych dropikow, tak zeby besz wiekszych problemow jechac plynnie i cienkie na 20 cm deski (oczywiscie w miare nisko nad ziemia:] ). Ja deklaruje sie gdzies na maj/ czerwiec, ew. marzec- teraz ucze sie, bo jak bede sie duzo uczyl to bede mial extra sponsorow na bike'a:)
wd40
Kontakt:

Post autor: wd40 »

oczywiscie rodzicow:)
amerykaninek
Kontakt:

Post autor: amerykaninek »

to jak już bedziecie robić shora to zaczepcie jeszcze o takie miasto jak Będzin :D
Derek on bike+stairs=great fun http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=353091
ODPOWIEDZ