"pedaly kona jackshit (ok90pln)"
buahahahah lol lol rotfl i takie tam... a jezdziles na innych?? jezeli tak to masz spaczony gust bez obrazy ;)
niewymienne piny, nogi nie trzyma... a 90 zeta?? to ze daja to do kony ie znaczy ze sa fajne, wrecz przeciwnie... sa ****** jak barszcz
pancake za 80 zeta sa duuuzo lepsze. //tak jezdzilem na dwoch roznych rodzajach jack shitow i sa ****** i niech mi nikt nie mowi ze nie wiem bo siem zdenerwuje.
z ochraniaczy to tylko 661 race lite :) zajebiste sa innych w zyciu nie zaloze na nogi :P na co komu dianesse za 300 zeta jak te kosztuja 130 :D
kask uvex dh - zyc nie umierac ;) miodzio. kto mial na glowie i sie w nim glebil wie dlaczego :D
alexy dm18 - jak pod vke i za 60 zeta to nie ma nic lepszego :P vuelty tylko pod tarcze ;/ (mam nadal, szprychy mi z kola wypadaja centruje sie co chwile ale daje rade :P)
korby husslefelt - przy srednio mocnym uzytkowaniu zero problemow. chociaz osobiscie wololabym korbe bmx zeby problemow nie miec :} widzialem zgietego husslefelta ale to od gleby na bok.
suport giga pipe dh - kreci sie narazie, brak loozow - tylko drogi.
kiera tioga dual - idealne giecie i sie trzyma :D ale i tak wole pure...
ninja - dla niemajacych kasy, sie nie sciera (prawie :])
patent dwoch detek veerubbera, jedna na druga :P nie peka
jak sie cos przypomni to napisze :D
STOSUNEK CENA\JAKOŚĆ!!COTAMMACIE?
mostek tioga task force - jak narazie zero problemow
klamki i vka acor z klockami bbb - nie chce zadnych uinnych vek - kiedy nei chce, hamuja jak tylko chce :) nawet przy 2 metrach pancerza :P
siodlo kony - miekkie, troche male ale sie sprawuje (i ta cena 50 zeta :P) ja siem wymienilem z kumplem :]
gripy kony : nie polecam, juz lepiej tioga dual :] ale nie sa zle jednak :P
I NAJWAZNIEJSZE NIGDY AMOROW DNM MODELI MIRAGE 110 I USD 120
psuja sie w srodku (mirage) albo pekaja (usd)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=278685
dla niedowiarkow to moj rower, i zlozony jest z takich czesci jak tam wyzej wymienilem ( w wiekszosci : wiem co mowie :P)
klamki i vka acor z klockami bbb - nie chce zadnych uinnych vek - kiedy nei chce, hamuja jak tylko chce :) nawet przy 2 metrach pancerza :P
siodlo kony - miekkie, troche male ale sie sprawuje (i ta cena 50 zeta :P) ja siem wymienilem z kumplem :]
gripy kony : nie polecam, juz lepiej tioga dual :] ale nie sa zle jednak :P
I NAJWAZNIEJSZE NIGDY AMOROW DNM MODELI MIRAGE 110 I USD 120
psuja sie w srodku (mirage) albo pekaja (usd)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=278685
dla niedowiarkow to moj rower, i zlozony jest z takich czesci jak tam wyzej wymienilem ( w wiekszosci : wiem co mowie :P)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt:
Dandi Vuelty 24" sa w produkcji od dawna ;]
Sam wlasnie na nie czekam , kupilem w Niemczech, bike-mailorder a ze mam tam ciotke to mi kupila
Teraz tylko czekam az znajoma tam pojedzie i mi przywiezie.
Kup sobie od nich, tyle ze koszuja 110zl sztuka.
Sam wlasnie na nie czekam , kupilem w Niemczech, bike-mailorder a ze mam tam ciotke to mi kupila
Teraz tylko czekam az znajoma tam pojedzie i mi przywiezie.
Kup sobie od nich, tyle ze koszuja 110zl sztuka.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com