Widelec do FR i trochę DH. Co wybrać ?
Ok, to prawda, że kupując nówkę można być spokojnym, to do mnie bardzo przemawia. Ale jasny gwint nie widzę nigdzie dostępnego od ręki tego totema coil na 1.5 z 2010 z tłumikami mission control. Jakaś paranoja. Jakoś się na RS nastawiłem i nie wiem czy brać totema bez gadania, czy może zastanowić się nad boxxerem 2010, tylko czy on się nada do FR tak naprawdę
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Mówisz o tym czarnym ? Jeśli tak to współczuje temu komus kto do kupił. Amortyzator to totalny syf. Skarbonka bez dna jeśli chcesz go do stanu takiego w jakim powinien być doprowadzić.GgG pisze:Dzisiaj na allegro poszedł fox 40 2008 za niewiele ponad 2tyś,
War23 przestań se reklamę stukać w każdym temacie.
Zaborowski1 luz. Co tam nowego składasz ? Kiedy jakieś foto będzie ?
-
- Kontakt:
Orientuje się ktoś, czy przy zakupie totema w Niemczech wysyłkowo gwarancja jest też uznawana w Polsce ?
Ok, mili państwo, zdecydowałem się na totema coil DH 2010. Czy powinienem wziąć pod uwagę wersję standard (nie DH) która jest o jakies 20-30 euro tańsza ? Czy jakieś zastrzeżenia co do wyboru ? Czy powinienem być zadowolony ?:D
zastanawiam się, czy jest sens dokładać 60 euro i wziąć totema solo air ?
edit by piotrex: uprasza sie o niepisanie jednego posta pod drugim,a trzy pod soba to juz w ogole grzech smiertelny
.Na dole posta masz takie male "E",to opcja edytuj.
Ok, mili państwo, zdecydowałem się na totema coil DH 2010. Czy powinienem wziąć pod uwagę wersję standard (nie DH) która jest o jakies 20-30 euro tańsza ? Czy jakieś zastrzeżenia co do wyboru ? Czy powinienem być zadowolony ?:D
zastanawiam się, czy jest sens dokładać 60 euro i wziąć totema solo air ?
edit by piotrex: uprasza sie o niepisanie jednego posta pod drugim,a trzy pod soba to juz w ogole grzech smiertelny