[miecio000027] Zumbi F-44ti + RS Totem
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Banan725135650praca fatalna, strasznie sztywny i mocarne golenie nie dają gwarancji dobrej pracy...no i w dodatku te wszystkie regulacje to tylko powody do narzekań...
...zacytuję Kolbiego który przesiadł się z Boxxera WC na Totema - praca Totema jest taka że zaczynam się zastanawiać gdzie w boxxerach jest miejsce na baterie..bo nie pracuje przy nim !
...zacytuję Kolbiego który przesiadł się z Boxxera WC na Totema - praca Totema jest taka że zaczynam się zastanawiać gdzie w boxxerach jest miejsce na baterie..bo nie pracuje przy nim !
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Las3k_91 Ldz...podam Ci przykład z życia A.Perin komplet kół na sezon
Zielu 2-3 sezony na kołach...czy wystarczą jako zawodnicy ?
Znam jeszcze sporo innych kolegów co nie zmieniają obręczy co tydzień a naszmacają bardzo solidnie...więc przestań pitolić farmazony bo skończy się banami...
nie wiem na jakiej podstawie podajesz te masakry ale moje stare koła po 5 sezonach po kilku osobach z rejonu południa śmigają do dziś..trzeba mieć pojęcie o jezdzie a nie spadać na płaskie z 2 metrów i mówić że kiepskie koła
Na świecie teamowi zawodnicy katują sprzęt zdecydowanie mocniej bo są zupełnie inne trasy i wymogi startowe, nie patrzą ile to kosztuje tylko ile urywają na tej linii...doskonałym przykładem był wyjazd do Kanady gdzie po 2 tyg większość miała skatowane koła tyle że w te 2-3 tyg zrobili tyle co w Polsce w 4 lata !! Nawet Perin powiedział że normalnie bez problemu w kraju ma na sezon ( jego sezon to 4 nasze ) a tu dostały kat w 2 tyg !!
mogę nawijać dalej tylko zacznij trzymać tempo...
Pozdro 600W

Zielu 2-3 sezony na kołach...czy wystarczą jako zawodnicy ?

Znam jeszcze sporo innych kolegów co nie zmieniają obręczy co tydzień a naszmacają bardzo solidnie...więc przestań pitolić farmazony bo skończy się banami...
nie wiem na jakiej podstawie podajesz te masakry ale moje stare koła po 5 sezonach po kilku osobach z rejonu południa śmigają do dziś..trzeba mieć pojęcie o jezdzie a nie spadać na płaskie z 2 metrów i mówić że kiepskie koła

Na świecie teamowi zawodnicy katują sprzęt zdecydowanie mocniej bo są zupełnie inne trasy i wymogi startowe, nie patrzą ile to kosztuje tylko ile urywają na tej linii...doskonałym przykładem był wyjazd do Kanady gdzie po 2 tyg większość miała skatowane koła tyle że w te 2-3 tyg zrobili tyle co w Polsce w 4 lata !! Nawet Perin powiedział że normalnie bez problemu w kraju ma na sezon ( jego sezon to 4 nasze ) a tu dostały kat w 2 tyg !!
mogę nawijać dalej tylko zacznij trzymać tempo...

Pozdro 600W
-
- Kontakt:
Rower bardzo fajny, chetnie bym chial takiego jakio rower do FR:) Nie podoba mi sie zumbi ale nie tylko o niej mowa, ZMIENIAJ szybciutko te okropne pedalka, mialem je kilka miesiecy i bylo okropne!, Caly kal na nich siadal, luzy jak nie wiem co, a feee! JAk chcesz cos pancernego to 5050xx i problem z glowy, Na pewno caly naped bo to duzo nie pociagnie chodz szczerze tanie nie oznacza slabego, moze jakiego slx albo cos? Fajne a nie drogie, z waga tez superowo 
Kolka na pewno, zbijesz na nich sporo a te sa lekko mowiac slabawe

Kolka na pewno, zbijesz na nich sporo a te sa lekko mowiac slabawe

Karpiel i Duncon to moje zycie
-
- Kontakt:
...Fr powiadasz ?? hymmm No tak jedna półka nie ma opisu DH w katalogu więc lipa strasznawar23 pisze:Rower bardzo fajny, chetnie bym chial takiego jakio rower do FR:) Nie podoba mi sie zumbi ale nie tylko o niej mowa, ZMIENIAJ szybciutko te okropne pedalka, mialem je kilka miesiecy i bylo okropne!, Caly kal na nich siadal, luzy jak nie wiem co, a feee! JAk chcesz cos pancernego to 5050xx i problem z glowy,
5050 ze swoja masą to pomyłka w tej cenie, już lepiej NSa Aeriale za 90pln i 440g !!
war23 dostaniesz w sezonie koszulkę w prezencie ale zacznij logicznie myśleć