Wygląda super Tylko waga dość wysoka jak na takiego ht. Moja koza waży 13,3kg ,a sama rama jest cięższa o ponad 1kg. Do tego masz dużo lżejszy napinacz, opony, korby i prawie resztę rzeczy. Co prawda 0,5kg na amorze robi swoje. Umyj go dokładnie,bo chyba masz sporo błotka
PS: zmień amora
No mógłbyś sobie pomyśleć o czymś lżejszym,bo ten oemowy Pike (chyba oryginalnie z Pitcha?) jakiś mega lekki nie jest,a 0,5kg z przodu lżej to bardzo dużo
Tak z jest z Pitha a waży 1,9kg także do ciężkich nie należy Teraz przekalkulowałem wszystko i wychodzi że moge zbić na rączkach około 200g, siodełku i sztycy też około 200/300g i jeszcze ewentualnie dętki bo te są ciężkie to ~100g na obu. Także poniżej 12kg dosyć tanim kosztem mogę zejść. Tak jak pisałem w zimie planuje zmienić ramę na coś pokroju Wildcard/Rampat także wagi przybędzie troszkę :P
Jeśli nie wierzysz mogę ci go ściągnąć, powiesić na wadze i wysłać zdjęcia W tym amorze nie ma nawet regulacji skoku, samo powietrze. Tam naprawdę nie ma co ważyć :P
Up
Zdjęty przedni hamulec (do czasu kupna nowego), nowa tarcza tył, przód.
Wpadły także nowe platformy Mniejsza waga, może jakiś pomysł na zmniejszenie ?
Amortyzator waży 1.9kg, jest to oem od speca dokładnie z modelu Pitch.
Średnio chcę go zmieniać, bo nie mam teraz na tyle kasy aby coś konkretnego wyhaczyć, ale jeśli nastąpiła by zmiana amora to na coś bardziej konkretnego. BOS Devil, Fox 831 itp