WROCŁAW - budujemy na GAJU
nie byłem na gaju nigdy więc nie wiem jaki teren jest ale jestem za propozycją wd40. jakiś mały dh by sie przydał. w końcu zrobiliście w ogóle jakiś dual?? jak bedziecie jeszcze robić to kiedy?? Wojtekdh - lepiej tam nie jedź. twój rower sie na krawężniku rozjebie:D poza tym takich gówniarzy 13-letnich tam nie wpuszczają:DDDD ja zajade jak rower złoże:)
-
- Kontakt:
hehe ziomale z gaju pozdro , majdzia co ty gadasz jakie drehy tam sa na gaju?? chyba ja najwiekszy w swoich ortal clinicach, w gaju jak w raju.
widok mam przedni na to wzgorze gdzie nie jedna cipke sie stuknelo.
tam mieli budowac cos na zime ale chyba ***** zrobia , czesc gorki nalezy do pkp czesc do miasta. podejzewam ze opcja by tam mogla wejsc latwo z duza budowa ciezki sprzet itp, o zgode by bylo latwo tylko te pozwolenia zrzeszenia wiecie tak jak to robia w innych miastach jak robia tory.teren zy do normalnej pracy , hopy mozna zbudowac np, z pobitego szkla i gruzu.
ale nie jest tak zle.fajie tam jest widac sleze , czasem i sniezke i prawie zawsze moj balkon.na tej gorce pierwszy raz w zyciu zlaalem kolano.
pozdro
widok mam przedni na to wzgorze gdzie nie jedna cipke sie stuknelo.
tam mieli budowac cos na zime ale chyba ***** zrobia , czesc gorki nalezy do pkp czesc do miasta. podejzewam ze opcja by tam mogla wejsc latwo z duza budowa ciezki sprzet itp, o zgode by bylo latwo tylko te pozwolenia zrzeszenia wiecie tak jak to robia w innych miastach jak robia tory.teren zy do normalnej pracy , hopy mozna zbudowac np, z pobitego szkla i gruzu.
ale nie jest tak zle.fajie tam jest widac sleze , czasem i sniezke i prawie zawsze moj balkon.na tej gorce pierwszy raz w zyciu zlaalem kolano.
pozdro
szwedowski