Trek88 marketingowy lans,Yeti to jakaś dziwna zwierzyna przelansowana na szynach

M6 to rozumiem !!
Przelotnie uginając po parkingu ramę strojona pod inną masę to można sobie fotkę zrobić na NK a nie opinię do sieci by czytały to dzieci...
Pozdro
Hoho, ciekawe slowa, mam nadzieje ze czymkolwiek poparte :] Moje wrazenia z jazdy na moim rowerze oraz opinie zachodnich czasopism rowerowych mowia jednak co innego ....zuczek09 pisze:antidote też był wielki bum bo co to nie były za ramy a co sie okazało ze to wielka kicha
Rafcik miałem okazje porównac gamblera do omena, gambler pracjuje jak normalny 4 zawias, poprawnie ale bez szału. Omen ma zdecydowanie lepsza prace. Z gamblerami jest taki jeszcze problem ze łamią sie mocowania główki do regulacji kątu.Rafcik pisze:a zeby nie tworzyc nowego tematu, zapytam jeszcze czy jezeli ja mam zamiar kupowac rame nową miedzy Scott Gambler FR 10 2008 z crc do 5k i do 5k Omen Vigo to czym sie róznią te ramy, czym byscie sie sugerowali ? ktora lepsza jesli chodzi o zjazd DH, ktora spełnia wymagania i nie patrząc na firme ktorą byscie polecili ? narazie chce znac wasze opinie ;DD a wiem ze wybor nalezy do mnie :PP
w zyciu bym nie kupił uzywki za 5k, no chyba ze miałbym za duzo pieniędzy. Nigdy nie wiesz kto na tym jezdził i jak jezdził, mimo dobrego wyglądu. Juz bym wolał dołozyc i kupic cos nowego, ale w zyciu uzywki.Spaced pisze:Rafcik za 5k to poszukałbym używki albo poczekał az waluty spadną
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości