Dartmoor Wish FR prototype

LestatBiker
Kontakt:

Post autor: LestatBiker »

Spaced istnieje, istnieje, nawet w pl jest sporo fanatyków ciężkich maszyn :wink: co do zdrowia, no cóż, coś kosztem czegoś, nie ma nic za darmo, a kontuzje stawów, ech, żeby to były tylko kontuzje stawów ... ;]
Back in black
EZrider
Kontakt:

Post autor: EZrider »

Spaced a zastanów się jakie jest logo na twojej ramie i czy przypadkiem nie składa się na sukces tej marki wujek B i Super Monster. ;)
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

EZrider zupełnie nie. Banshee z opinia z dawnych lat musiało walczyc podobnie jak BMW z opinia dresiarskiego samochodu w polsce. Teraz to zupelnie inna firma i obecnie ludzie kupuja ich ramy z zupelnie innych powodów niz wtedy.

Lamborgini też z powodu traktorów mam kupować? ;)

LestatBiker że sa ludzie, którzy chcieliby cos takiego mieć ale jeszcze mniej chce za cos takiego zapłacic, a nikomu nie jest to potrzebne do tego jak jezdzi. A co do kontuzji stawów to uwierz mi jak sobie do konca zycia zalatwisz kolana to jest to ciezka kontuzja. Bender jesli dobrze pamietam ma problemy z kregosłupem, klassen tez. I lekarze zabraniaja im ciezkiej jazdy.
Nie lepiej nie psuć sobie ciała celowo, popracowac godzinke z lopata nad lądowaniem i polatać chopy na normalnym rowerze.
wojtasu
Kontakt:

Post autor: wojtasu »

Zielony ma rację problem ze stawami to trochę nieprzyjemna sprawa :wink:
Co do stawów to ja mam ososbiscie juz problem ze stawami baaaardzo długi czas ...
Ściera mi się staw podrzepkowy , czasami rzepka mi "lubi" przeskoczyć ale da się z tym żyć.
Ciągłe chodzenie na RTG , USG czy też raz na jakiś czas Rezonans :)

Na sztwyniaku idzie dużo ogarnąć i ładnie wylądować , tylko trza umieć a nie lądowac jak wór kartofli.

Spaced pisze:polatać chopy na normalnym rowerze.
No teraz uraziłeś moją duszę hartailowca :wink:
Spaced
moderator
Kontakt:

wojtasu no wlasnie mialem na mysli, ze htki i małe fulle sa do lotów. ;) Znaczy przepraszam, duze fulle ;)
LestatBiker
Kontakt:

wojtasu no ja zdaje sobie z tego sprawe bo sam dość długo na ht ganiałem, i pomimo braku zawieszenia można wycisnąć z tych ramek duży potencjał :wink: a co do stawów to wiem o czym mówicie, bo sam mam z nimi kłopoty podobnie jak i każdy...

Spaced, a wyobraź sobie co mozna byłoby latać w zestawie biker z techniką+300 skoku p i t w rowerku, to byłby dopiero potencjał!
Back in black
Sert93
Kontakt:

Post autor: Sert93 »

Fajnie się zapowiada, miejmy nadzieję, że nie dopierdzielą jakiejś nieziemskiej ceny, może w końcu uda mi się przesiąść na fulla?
frango
Kontakt:

Post autor: frango »

Damper, który jest w proto ramy na zdjęciach, kosztuje w detalu prawie 1700pln. Nawet, jeśli Dart będzie go mieć w cenach OEMowych, to raczej cena detaliczna całości nie będzie jak cena Signa ;>
pozdro

frango
wojtasu
Kontakt:

Post autor: wojtasu »

Tak jak frango piszę z tyłu siedzi ISX-6 powietrzny
http://www.manitou.com.pl/product.php?id=2&uid=23

Więc na pewno będzie droższy od wspomnianego signa ale jestem ciekaw czy ceną przebije Akitę :)
Spaced
moderator
Kontakt:

LestatBiker niebyłby. Taki rower trudniej kontrolować i zjadałby strasznie wybicia wiec zostaje tylko spadanie.

frango ważne żeby oemowe ceny na jakikolwiek damper byly ;)
LestatBiker
Kontakt:

Spaced zapomniałeś ze za kontrolę nad rowerem też odpowiada technika jazdy, a jak sądzisz ze full zjada wybicia..... :?
Back in black
GgG
moderator
Kontakt:

Post autor: GgG »

LestatBiker pisze:a jak sądzisz ze full zjada wybicia..... Confused
Bo tak jest.
SegatiV
Kontakt:

Post autor: SegatiV »

LestatBiker pisze:Spaced, a wyobraź sobie co mozna byłoby latać w zestawie biker z techniką+300 skoku p i t w rowerku, to byłby dopiero potencjał
Gad ! Bles Ju !

:o
GgGSpaced, niema się co z Trollem przepychać, to jak z powyższą rozmową "mały full, duży full", niektórzy po prostu niektórych rzeczy nie ogarną :)
LestatBiker
Kontakt:

ej, Panowie no bo ja nie wiem jak trzeba śmigać żeby full zjadał wybicia, sam przesiadłem sie na fulla i lata mi się w cholere lepiej niż na jakimkolwiek ht i nie czuję żeby cokolwiek zjadało wybicia, mocniej cisnę zawieszenie tylne przed skokiem i jest naprawdę lepiej, albo śmigam jak kosmita :)
Back in black
frango
Kontakt:

Post autor: frango »

Bo może latasz na mały fullu? ;) Moja Glorka zjada ;) Ale i tak o wiele mniej niż poprzednia, gdy miałem DHXa Air :D :O
pozdro

frango
LestatBiker
Kontakt:

frango tomac magnum + monster t
Back in black
Tom@s
Kontakt:

Post autor: Tom@s »

każdy full zjada wybicia, każdy! może po prostu tego nie czujesz, ale tyle lat co w dircie spędziłem na fullu, to inaczej tego nie jestem w stanie określić :)
43RIDE magazyn rowerowy
EZrider
Kontakt:

Post autor: EZrider »

Dyskusja kto woli małego a kto dużego... :|

Dziewczyny, najważniejsze że się rozwija polska firma. No.
LestatBiker
Kontakt:

Tom@s czyli jestem kosmitą :mrgreen: Nie słuchajcie mnie :mrgreen: Nie no, naprawdę ja po przesiadce z ht na fula poczułem jedynie że można szybciej jechać, zgrabniej zbierać bandy, latać wyzej i dalej, poruszać sie z większą precyzją :)

EZrider dokładnie, masz racje

Ciekawe czy dart puści coś z 200 skoku w dobrej cenie na 2012....
Back in black
ODPOWIEDZ