Dartmoor Wish FR prototype
-
- Kontakt:
EZrider zupełnie nie. Banshee z opinia z dawnych lat musiało walczyc podobnie jak BMW z opinia dresiarskiego samochodu w polsce. Teraz to zupelnie inna firma i obecnie ludzie kupuja ich ramy z zupelnie innych powodów niz wtedy.
Lamborgini też z powodu traktorów mam kupować?
LestatBiker że sa ludzie, którzy chcieliby cos takiego mieć ale jeszcze mniej chce za cos takiego zapłacic, a nikomu nie jest to potrzebne do tego jak jezdzi. A co do kontuzji stawów to uwierz mi jak sobie do konca zycia zalatwisz kolana to jest to ciezka kontuzja. Bender jesli dobrze pamietam ma problemy z kregosłupem, klassen tez. I lekarze zabraniaja im ciezkiej jazdy.
Nie lepiej nie psuć sobie ciała celowo, popracowac godzinke z lopata nad lądowaniem i polatać chopy na normalnym rowerze.
Lamborgini też z powodu traktorów mam kupować?

LestatBiker że sa ludzie, którzy chcieliby cos takiego mieć ale jeszcze mniej chce za cos takiego zapłacic, a nikomu nie jest to potrzebne do tego jak jezdzi. A co do kontuzji stawów to uwierz mi jak sobie do konca zycia zalatwisz kolana to jest to ciezka kontuzja. Bender jesli dobrze pamietam ma problemy z kregosłupem, klassen tez. I lekarze zabraniaja im ciezkiej jazdy.
Nie lepiej nie psuć sobie ciała celowo, popracowac godzinke z lopata nad lądowaniem i polatać chopy na normalnym rowerze.
-
- Kontakt:
Zielony ma rację problem ze stawami to trochę nieprzyjemna sprawa
Co do stawów to ja mam ososbiscie juz problem ze stawami baaaardzo długi czas ...
Ściera mi się staw podrzepkowy , czasami rzepka mi "lubi" przeskoczyć ale da się z tym żyć.
Ciągłe chodzenie na RTG , USG czy też raz na jakiś czas Rezonans
Na sztwyniaku idzie dużo ogarnąć i ładnie wylądować , tylko trza umieć a nie lądowac jak wór kartofli.

Co do stawów to ja mam ososbiscie juz problem ze stawami baaaardzo długi czas ...
Ściera mi się staw podrzepkowy , czasami rzepka mi "lubi" przeskoczyć ale da się z tym żyć.
Ciągłe chodzenie na RTG , USG czy też raz na jakiś czas Rezonans

Na sztwyniaku idzie dużo ogarnąć i ładnie wylądować , tylko trza umieć a nie lądowac jak wór kartofli.
No teraz uraziłeś moją duszę hartailowcaSpaced pisze:polatać chopy na normalnym rowerze.

-
- Kontakt:
wojtasu no ja zdaje sobie z tego sprawe bo sam dość długo na ht ganiałem, i pomimo braku zawieszenia można wycisnąć z tych ramek duży potencjał
a co do stawów to wiem o czym mówicie, bo sam mam z nimi kłopoty podobnie jak i każdy...
Spaced, a wyobraź sobie co mozna byłoby latać w zestawie biker z techniką+300 skoku p i t w rowerku, to byłby dopiero potencjał!

Spaced, a wyobraź sobie co mozna byłoby latać w zestawie biker z techniką+300 skoku p i t w rowerku, to byłby dopiero potencjał!
Back in black
-
- Kontakt:
Tak jak frango piszę z tyłu siedzi ISX-6 powietrzny
http://www.manitou.com.pl/product.php?id=2&uid=23
Więc na pewno będzie droższy od wspomnianego signa ale jestem ciekaw czy ceną przebije Akitę
http://www.manitou.com.pl/product.php?id=2&uid=23
Więc na pewno będzie droższy od wspomnianego signa ale jestem ciekaw czy ceną przebije Akitę

-
- Kontakt:
Gad ! Bles Ju !LestatBiker pisze:Spaced, a wyobraź sobie co mozna byłoby latać w zestawie biker z techniką+300 skoku p i t w rowerku, to byłby dopiero potencjał

GgGSpaced, niema się co z Trollem przepychać, to jak z powyższą rozmową "mały full, duży full", niektórzy po prostu niektórych rzeczy nie ogarną

-
- Kontakt:
ej, Panowie no bo ja nie wiem jak trzeba śmigać żeby full zjadał wybicia, sam przesiadłem sie na fulla i lata mi się w cholere lepiej niż na jakimkolwiek ht i nie czuję żeby cokolwiek zjadało wybicia, mocniej cisnę zawieszenie tylne przed skokiem i jest naprawdę lepiej, albo śmigam jak kosmita 

Back in black
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Tom@s czyli jestem kosmitą
Nie słuchajcie mnie
Nie no, naprawdę ja po przesiadce z ht na fula poczułem jedynie że można szybciej jechać, zgrabniej zbierać bandy, latać wyzej i dalej, poruszać sie z większą precyzją 
EZrider dokładnie, masz racje
Ciekawe czy dart puści coś z 200 skoku w dobrej cenie na 2012....

EZrider dokładnie, masz racje
Ciekawe czy dart puści coś z 200 skoku w dobrej cenie na 2012....
Back in black