Amortyzator Travis single 150mm

deviz
Kontakt:

Post autor: deviz »

Nie wiem czy od shermana spasują ... raczej nie
a lagi kupisz w wigwamie czy jakoś tak ;)
a serwis zrób i tak - zaskoczy Cię poprawa pracy
Miałem i single 150 i triple
i oba po serwisie sprawiały, że uginałem amorka nawet stojąc na światłach ;):)
Slavvduro
insectoo
Kontakt:

Post autor: insectoo »

ale to jest jakis konkretny typ jakas srednica czy cos? Gdzie takie lagi kupic.prosze o pomoc
pietryna
Kontakt:

Post autor: pietryna »

deviz pisze:a lagi kupisz w wigwamie czy jakoś tak Wink
Skomplikowane? Wigwam to dystrybutor.

Nauka samodzielności od dziecka = jako taka przyszłość tego narodu...
insectoo
Kontakt:

Post autor: insectoo »

Wczesniej byla mowa o finish line http://www.rowerowy.com/narzedzia_serwi ... _shock_oil taki olej bedzie dobry do mojego manitou zeby przedluzyc jego zywotnosc?.Jakie stezenie do travisow?
Grzybu93
Kontakt:

Post autor: Grzybu93 »

Muszę wam koledzy powiedzieć, że w jednej kwestii się mylicie. Paski na goleniach nie są winą zużytych uszczelek tylko nacinanych ślizgów. Manitou zastosowało ten patent żeby olej przepływał przez ślizgi polepszając smarowanie (tam gdzie jest czarny pasek jest nacięcie na ślizgu, reszta anody się wyciera). Przez 2 dni miałem dokładnie takiego samego travisa o jakim tu jest mowa i miałem dokładnie ten sam problem (u mnie byl jeszcze większy kontrast pomiędzy paskami a resztą goleni i czuć było pod palcem że pasek jest grubszy). Podczas serwisowania odkryłem że paski pokrywają się z nacięciami na ślizgach. Jako że sprzedający zataił jeszcze kilka wad i praca (również po serwisie) po prostu mi nie odpowiadała oddałem go w cholerę ;p Wydaje mi sie, że te paski są normalką, jeżeli ktoś nie dbał i nie serwisował amorka.
wielkiezuo
Kontakt:

Post autor: wielkiezuo »

insectoo pisze:Jakie stezenie do travisow?
Prawdopodobnie stu procentowe.

Do półkąpieli 10-15Wt, do tłumika 2.5-5Wt.
ODPOWIEDZ