Dziecko już na kołach ♥ Jeszcze tylko dłuższe przewody hamulcowe (na biurku) i Manitou Travis TPC+ DC 203 (na poczcie) i koniec. Potem jeszcze parę drobnych zmian (obręcz z przodu i sztyca) ale najważniejsze, że od przyszłego tyg można śmigać!
To RST dostałem na serwis. Jak na amor za 1400 zł to całkiem gitez, ale serwis skomplikowany bardziej niż foxa 40 xD Uszczelki od velo szły 7 miesięcy.
Działa lepiej niż duro, w miarę płynnie dość duża kompresja, raczej rejsingowo stroi Jakbym miał 1500 zł i kupić amor na 2-3 lata nauki jazdy to bym wziął.
A na Travisie spoczko, w przyszłym tyg bedę śmigał na rudzkiej
No to szaaaaaaaaaał xD Z drogich RST jeździłem tylko na Firscie Air i chodził dużo lepiej niż się spodziewałem. Ale R1 dla siebie bym pewnie nie wziął, jakoś nie mam przekonania. I jak z uszczelkami taka bieda, to może być problem.
Dziecko ukończone ♥ Dłuższe przewody hamulcowe i można jeździć ♥ Do tego sztyca i obręcz do przodu zamówione. Jest kozak sprzęt!
Więcej fot: http://kubalapl.pinkbike.com/album/EC-D-3/
off_road pisze:Jak Ci się vivid sprawuje w tak liniowej ramce?
Ta rama jest degresywna nawet
Super. Ostatnio porównywaliśmy Mongoł vs. Demo 2012 vs. Stab to Mongoł wygrał ;D Oczywiście, każdy mówił, ze jego najlepiej, ale przyjechał Poper i rozstrzygnął spór
Obręcz już nowa jest - tylko pomyliłem się i kupiłem na 36H, wiec zbieram też na piastę Chosena białą do przodu
Dzięki za uznanie