buahahahahhaah:D

Gil
Kontakt:

Post autor: Gil »

-Przemooo-
Kontakt:

Post autor: -Przemooo- »

ja by to wies byla to by netu nie mial ani aparatu ...
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
KuMiK
Kontakt:

Post autor: KuMiK »

Niby każdy może wsadzić to co chce....ale jednak jakis poziom...hmmm...aj tam. Pewnie wiele osób ma fotki i filmiki z tego jak zaczynali...ale każdy ma to na dysku i trzyma dla siebie.

8 butelek to jest coś:) Gdzie oni tyle znaleźli:)
Woszczu
Kontakt:

Post autor: Woszczu »

Qurde ludzie... każdy kiedyś zaczynał. Nie czepiajcie się kolesia tylko dlatego, że amator i nie ma kasy. :-/
http://www.pajacyk.no-ip.pl
mikael
Kontakt:

Post autor: mikael »

a wogóle to popatracie jaka to tragiczna sytuacja- dobór przeszkody to nei przypadek ( zgrzewka wody) tam pewnie mieli kryzys i nie łątwo było o wode pitną- stąd taka publicznośc- jakie oni maja skupione twarze, jak kambodżańscy górale na pasterce, niesamowite. A pozatym sprzęt- obręcze REMEC ULTRA HIPER JUMP GLIDE POWER SuCK MAJ ASS BEJBE 321500000 TM R C, dwupółkaTEFLON SUPER GRAND HILL MAKROKESSZ FUCKING SLIDER FORK, brejking system POO-chi CHAJES
mikael
Kontakt:

woszczu spoko, my tak często- nic do niego nie mamy, ja sprzęt mam wcale wiele nie lepszy:) tyle że my sie nie wyrywamy na pinkbike z takim wyczynami- zreszta koleś tez chyba jaj robiła- a propos kasku "LOTOS RALLY TEAM"
mikael
Kontakt:

a jakby co to ja nic nie mówiłem;)
Rufus
Kontakt:

Post autor: Rufus »

mnie to jego publika smieszy :D
jak chcecie naprawde smiesznego "jumpa" to niech ktos da miejsce na ftp to wam przesle com ostatnio nakrecil :DDD
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
Rufus
Kontakt:

Post autor: Rufus »

uczyc sie trzeba, ale rzeczywiscie nsa pinka z zczyms takim... :/
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
Bkillah
Kontakt:

Post autor: Bkillah »

a czemu nie ?? kur.wa gdzie jest napsane ze nie mozna zamieszczac kiepskich djec?? ha?? jak super T oglada je to sie smieje nawet z naszych "prosow" i co oni tez maja nie zamieszczac fot?? ku.rna ludzie niech sobie zamieszcza co chce!!
www.hcfr.pl !!
Pi3tr0
Kontakt:

Post autor: Pi3tr0 »

a wy jak zaczynaliscie nie mowcie ze odrazu robiliscie dropy z 2 m ale z drogiej strony po co zamieszczl te zdiecia w necie
NETREX
Kontakt:

Post autor: NETREX »

Bkillah ma racje o tym sprzęcie!!! nie każdy ma kase na bike za 5000 pln ale wstawiać fote "skoku" z krawężnika to przesada.

wyżej to ja skacze na "reksiu" na saskiej kępie między samochodami
GG: 4819897 mail: netrex@tlen.pl

...nie deptaj trawy... skacz!! :D
romek89
Kontakt:

Post autor: romek89 »

zdjecia sa moje na pinkbiku sa dla brechy
skocznia jak skocznia innej narazie nie ma i nie bedzie kiedys byl tor do dualu ale sk**** rozwalili tak to jest w 12tys miescie gdzie jeden zzera drugiego
sprzet kazdy ma to na co go stac tak w ramie jest amor na 1cala
myslalem jednak ze "bracia" rowerzysci maja wiecej szacunku dla innych
Inur
Kontakt:

Post autor: Inur »

fakt nie powinno sie smiac z tego ze ktos dopiero zaczyna. z drugiej strony to jakis zagraniczny koles cos dziwnego pomysli o polsce. z trzeciej strony (:>) co nas to obchodzi? mamy w polsce bikerow ktorych kanadyjczyk i amerykanin moze nam pozazdroscic - mowa tu o trialowcach - rekordy swiata, mistrzostwa swiata...
zreszta jak koles ocenia nasz kraj po kims kto przeskakuje 4 butelki to nie jest wart uwagi. taki czlowiek grzezszy poziomem bo nie po tym poznaje sie kraj.
www.trialshop.pl
iceman
Kontakt:

Post autor: iceman »

...zapomniales o Maji W. :))
"Words of wisdom - Full Face helmet"
Uzytkownik
Kontakt:

Post autor: Uzytkownik »

Kurde, to jest powazna sprawa. On nie zamieścił tych zdjęć dla jaj. On je zamieścił na serio! Gościowi się chyba wydaje, że jest BOSS bo skacze z 30 cm. chopek i robi siarę całej POLSCE! To straszne...jestem załamany debilizmem ludzkim. Ale sprzetu się nie czepiam.
Bkillah
Kontakt:

Post autor: Bkillah »

Ku.rwa ****** jaka siare?? a ty nie sakczac 5 metrowych dropow ( ktore ja skacze ) robisz mi wioske bo jestes polakiem co nie skacze dropow 5 metrowych i nie lata dirtow 4 metowych??!! ZALOSMY jeses!! siare calej polsce robi?? przed kim ?? przed kanadyjczykami co nie wiedza gdzie jest polska!! K.urwa pomyslczasme potemmow!! DE.BILU K.URWA JEDEN!!

a czemu tyle ******* ?? bo jak nie powiem debilowi i prostakowi jego jezykiem to nie zrozumie!!
www.hcfr.pl !!
freeride
Kontakt:

Post autor: freeride »

ku..a japier...e sama zawisc,zuchwalstwo i cala reszta zlych cech w was jest... :[nie wypowiem sie na temat tych skokow z tej hopki(chociaz tyle zdjec z tym samym skakaniem z 1 hopeczki to przesada)ale ludzi pomyslcie jak mu moze byc przykro teraz jak to czyta......jak sie z niego cala polska zlewa z tego ze mial radoche z jazdy i umiescil swe zdeciuszka na pb.wiekszosvc z was uwaza ze nalezy jezdzic dla siebiie,przyjemnosci,funu..to czego pierdolicie o tym ze kurwa jakis kanadyjczyk zobaczy i bedzie sie smiak bo on jest lepszy,**** z ty,m jak nas widza za granica czy jezdzimy dla innych czy dla siebie...................... nic + nic- zastanowcie sie ehh :/
pzdr
Podpis:
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 90 znaków
YZ
Kontakt:

Post autor: YZ »

Oooo jaaaaa, http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=312558
"trial" dobre, dobre....
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=643549
Zablokowany