najlepsza rama..

qbator
Kontakt:

Post autor: qbator »

fiu fiu...w sumie to ciężko stwierdzić.....Fr: Mongoose FX DH.......DH: Giant DH Team....ds: hmm....mongoose hardluck 16''.....oprócz tego iezłą ramą jest ciało fajnej laski i kierownica zaje autka i utwardzany gruby portfel z dużą amortyzacją wydatków:)
pozdro all
"Synku,ale czy ty skaczesz tak po murkach i schodach???" - Mama:P
3,143k4r2
moderator
Kontakt:

Post autor: 3,143k4r2 »

szlendak
Tak sie akurat sklada ze ja mam to "gówno" o ktorym mowisz. Powaznie to musi byc gówno skoro:
0. Ty tak mowisz
1. Team Wheelera na tym jezdzi
2. Sama rama jest drozsza od ramy Speca p3
3. Caly rower na tej ramie jest drozszy od Speca p3
4. Tak ja zjechali na http://www.bikeboard.com/archiwum.php?art=1509
5. Wazy mniej niz p3 (a w koncu rama musi wazyc te 3 kg NIE ? patrz KONA)
6. Ma tyle elementow CNC i takie wykonczenia ze glowa mala
7. Nie ma mocowania pod V-ki
8. Ma poziome haki i trojkat dlugosci 400-420 mm
9. Ja jako mega laps i nowicjusz po kilku dniach jazdy robie Wheeliego 10-15 m
10. Masa osob ktora nawet jej nie widziala, nie czytala, a co najwazniesze nie jezdzila wypowiadaja sie o niej negatywnie.

Tak mam gówno ktore przykleilo mi sie do dupy i nie zamierzam szybko sie go pozbywac. A co do innych ramek to:

P3 - moj faworyt szkoda ze nie mozna go prakycznie nigdzie dostac, fajne geometria w miare lekka i ten design&technology
DC Pitbull - geo totalnie mi nie podchodzi, ciezka wrecz masywna a jednak sie lamie. Moj kumpel na niej smiga ale nie jest specjalnie zadowolony. Jezdzi bo musi bo jakby mial sprzedac to pewnie za grosze.
Author a-gang - relatywnie spoko cena, fajna geo, lekka i generalnie przyjemna ramka
n0 ridE n0 fUN
freeride
Kontakt:

Post autor: freeride »

P3
Podpis:
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 90 znaków
freeride
Kontakt:

Post autor: freeride »

3,143k4r2 spoko wiesz czemu mowia ze wasp to lipaa itd bo sugeruja sie tym ze to jest rama wheelera i w tym biega mniejwiecej jak z powszechna opinia duncona ja sam mam rame wheelera buddy 3 15/14 '' i jest mega wypas ci co popylaj na super sprzetach sami sie dziwia ze ma taka fajna geo itd :]
Podpis:
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 90 znaków
kajdan
Kontakt:

Post autor: kajdan »

Street Legal
ODPOWIEDZ