Bez jaj! I tak ma byc jak ostatnio??? Jutro o 10 pod Wawelem-Smok!! Kto moze, a kto nie!
Nie awf, nie witkowice, nie dual, nie lopata! POD SMOKIEM o 10:00 i wtedy zobaczymy co robimy!!!
Moje gg 6839280!
ja bede i przyjade moze z kilkoma osobami napewno z wojasem (pleśniakiem) jak bedzie mało ludu to my sie wbijemy do lasku bo powstaje tam wypasna traska ns
ej dobra stykniemy sie jeszcze raz bo mowiłem że o 10 nie dam rady ale wy swoje wiec proponuje jeszcze raz w sobote tym razem...:) pod smokiem...albo w lasku....??
takie akcie to trzeba spokojnie planowaca wy zmieniacie termin co pol godziny. Ani ja ani kint z okolic krk nie wlozy rowerow na dach auta i nie pojedzie >20km zeby spotkac 6 osob i jechac do laskiu. W zeszlym roku bylo okolo 80 i bylo jedwabiscie...
Giant AC2+ manitou swinger 4way+ drop off 1+ d321+ grimeca+ magura, LX
no chudas moze juz iść na rower to gadać kurewaa kiedy i brykamy robić bydło w miescie :)..MA BYĆ PODANA DOKŁADNA DATA GODZINA..(DLA DEBILI MOZECIE PODAĆ JESZCZE DZIEN TYGODNIA TAK NA WSZELKI WSZELKI :):p:)noo chyba jasne to wszystko jest nie :)...to do zobaczyska jak cos wykumacie ;]