Siłownia

BikerJG
Kontakt:

Post autor: BikerJG »

...
KubaLa
moderator
Kontakt:

Post autor: KubaLa »

BikerJG... Czy Ty rzoumiesz co napisał kolega wcześniej? Przedstawił Ci to co mówią książki. A Ty uparcie mówisz, że Twój jest lepszy bo daje efekty. Nie robiłeś tamtego więc również nie wiesz jakie dąłby efekty, może 23+ ? Może 19+? Skoro jesteś taką alfą i omegą na siłce to może wydaj książkę, koksy na całym świecie zaczną trenować w ten sposób i będziesz autorytetem.
Z gówna bata nie ukręcisz.
BikerJG
Kontakt:

...
brooce
Kontakt:

Post autor: brooce »

ja na temat samolotow o ktorych nie mam pojecia sie nie wypowiadam
To jak masz zdobyć w tym temacie wiedzę, jeśli nie możesz nawet skonfrontować zasłyszanych/przeczytanych rzeczy?

Nie twierdze ze jestem specjalista ale nikt nie bedzie mi wmawial ze na mase cwiczymy biceps do klat
Lee Haney ćwiczył, w dodatku dwa razy w tygodniu ;) < nic nie wmawiam, tak tylko rzuciłem! tak, wiem że on trenuje od xxx lat i nie powinienem na niego patrzeć >

Dobra, myślę że czas kończyć tę dyskusję bo nic ciekawego z niej nie wyniknie... co do wymiarów to nie mam się czym chwalić, nigdy nie robiłem treningu stricte pod masę, poza tym ćwiczę tylko zimą.
http://brooce.pinkbike.com
BikerJG
Kontakt:

...
Romo
Kontakt:

Post autor: Romo »

BikerJG myślałem ,że zmądrzałeś i dojrzałeś do rozmowy na poziomie, ale niestety znów sie myliłem. N-ty temat, n-ty post a ja nadal nie widze u Ciebie postępu. Powiedz, kiedy Ty dorośniesz żeby dało sie z Tobą rozmawiać na chociażby minimalnym poziomie kultury? Ja Cie nie wyzywam od matołów i głupków i nie mam zamiaru , bo to jest dla takich dzieciaków jak Ty. Nigdzie nie pisałem ,że jestem zielony w temacie. Może nie bierzesz supli ,ale chyba przesadzasz z innymi substancjami ,które delikatnie mówiąc źle na Ciebie wpływają. Napisze Ci jeszcze raz. Jest mnóstwo treningów, które są tworzone przez "nieco" bardziej ogarnięte osoby w tym temacie i łączy sie klate z bicepsem. To że Ty masz jakies problemy z poprawną techniką i regeneracją to nie mój problem. Ja jakoś nie mam problemów z robieniem tricepsu 2 dni później po klacie , a mam dość ostry plan teraz. Poza tym tak jak pisał brooce. Nie próbowałeś tak ćwiczyć , to nie pitol , że jest złe. Poćwicz tak najpierw , to pogadamy bo kłótnia z Toba jest bez sensu skoro nie masz porówania a z góry zakłasz że Twoja opcja jest najlepsza.
BikerJG
Kontakt:

...
BikerJG
Kontakt:

brooce pisze:BikerJG - ja tylko przedstawiłem poglądy "Beyond Bodybuilding" Pavla Tsatsouline z ciekawością jak się do tego odniesiesz, dlatego też dopisałem że jestem małym smarkaczem i nie mam co narzucać Ci własnego zdania. A skoro już jesteś taki doświadczony, to powiedz mi, czy przetestowałeś na sobie również taką wersję treningu? Sprawdzałeś na sobie, "czy to działa", a "czy to nie działa"? Czy po prostu szedłeś przetartym szlakiem ubijania mięśni raz w tygodniu, bo to działało?

Sprawdzalem wiele treningow, pierwsze 4 miesiace robilem 4 razy w tygodniu wszystko! Po 4 miesiacach zabralem sie za rozpisywanie treningu - tez cwiczylem kiedys klatke z bicepsem bo wydawalo mi sie ze tak jakos bardziej pasuje ;) I gdybym chcial poprostu sobie cwiczyc a nie ksztaltowac cialo pewnie bylo by ok. Radze Ci sprobowac polaczyc wszystko w sposob jaki opisalem, treningi swiatowych slaw sa czesto krytykowane i nie nadaja sie dla nowicjuszy. Trenujac klate meczysz triceps i jesli zrobisz po klacie kilka cwiczen wlasnie na ten miesien bedzie idealnie, po 2 dniach robisz plecy z bicepsem, barki z brzuchem i praktycznie cala gorna czesc ciala masz skonczona. Barki to tez kaptury i ramiona, jesli chcesz podesle Ci kilka cwiczen, odpowiednio wykonany martwy ciag zalatwia nam niemal cale plecy, ale to bardzo urazowe cwiczenie i nalezy je wykonywac z nalezyta precyzja.
ravfr
Kontakt:

Post autor: ravfr »

BikerJG daj wymiary i fotę , niech niewierni mają dowód.
BikerJG
Kontakt:

Chyba sie za mocno w glowe uderzyles ;)
Kasuje posty, ten temat zszedl na tor "jak przyczepic sie do tego co napisal Bikerjg" wiec nie widze sensu dalszej dyskusji.

Zycze dobrych efektow na silowni jakakolwiek metoda! ;)
Pozdrawiam
ODPOWIEDZ