Sklep internetowy WIELKI PROBLEM

EZrider
Kontakt:

Post autor: EZrider »

Spaced pisze:Jak portfel/komórke w knajpie znajdziesz
Bawię się na koszt tego co zgubił a potem oddaję. ;)

Ach Ci wszyscy światowi, uniwersalni, uniseksualni, prawdziwi itp... I ich bolączka życia pt. "polaczki". Śmiesznie było, pośmialiśmy się. Wiadomo, że mają furtkę na wycofanie tego - to nie allegro, żeby ilość zamówień wymagała pół Chin do kontroli tego.

Spaced - odpuść sobie, bo w tym momencie robisz się tak samo żałosny jak polaczki. Gdybyś nie wiedział że mozna to odwołać, albo wiedział że nie można wręcz, bez chwalenia się i po cichu wszedłbyś w posiadanie dwu Summumów za 3k. ;)
EDDIE
Kontakt:

Post autor: EDDIE »

EZrider pisze:Spaced napisał(a):
"Jak portfel/komórke w knajpie znajdziesz"

Bawię się na koszt tego co zgubił a potem oddaję.
Współczuje takiemu człowiekowi który to zgubił.

Spaced zobacz na podpis EZridera - "hate & go", polemizowanie z takim kimś nie ma sensu (albo szkoda czasu) :)
http://www.pinkbike.com/photo/4852398/
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

Nie chce mi sie. Dzieciak mysli, ze mnie zna i wydaje mu sie, że skoro sam chce być mendą to i inni maja na to ochote.

Eddie - mnie bardziej bawi, że te same osoby, które mówia, że należy te summumy wziać jakby stały po drugiej stronie i mogły stracic prace albo hajs przez zle wystawiona aukcje na allegro robiłyby wielki raban, że tak nie można. Prawo kalego.
.proXof
Kontakt:

Post autor: .proXof »

Umowę o sprzedaż w sklepie internetowym zawiera się w momencie kliknięcia "Kup to". Sklep ma prawo wprowadzić w umowie na przykład tak ja tu: "Zamówienie zostanie zrealizowane pod warunkiem, że towar jest dostępny w magazynie lub u dostawców sklepu. W przypadku niedostępności części towarów objętych zamówieniem Klient jest informowany o stanie zamówienia (w panelu klienta) i podejmuje decyzje o sposobie jego realizacji (częściowa realizacja, wydłużenie czasu oczekiwania, anulowanie całości zamówienia). " więc jeżeli nie mają czegoś to umowa jest anulowana ;)
zachar chyba ktoś już kiedyś wykorzystał twoją nieuwagę i dlatego proponujesz, żeby walczyć o swoje ;)
Spaced bez urazy, ale Tobie czasem proponuje ugryźć się w język ;) zapewne wykształciłeś się w PL za nasze wspólne pieniądze i chcesz teraz uciec z kraju nie spłacając swojego długu? Chyba coś wyżej mówiłeś o lojalności. Stary, sam sobie gwoździa do trumny przybijasz....
Las3k_91 Ldz
Kontakt:

Post autor: Las3k_91 Ldz »

Spaced - w USA szanse, że sklep by musiał puścić te Summumy za 3k są bliskie pewności, za oceanem jest jeszcze gorzej, ludzie kochają się sądować, a to taka zagranica przecież...
EZrider
Kontakt:

Post autor: EZrider »

Niestety, nikt dziś dużych pieniędzy w gotówce w portfelu nie nosi. ;) Sam bym się nie obraził jakby mi ktoś odesłał portfel ze wszystkimi dokumentami oprócz paru dyszek. Uznałbym go za zajebistego człowieka.

Zarzucasz mi, że mi się wydaje, że Cię znam. Przeczytaj teraz swoje posty i zobacz co piszesz o nawet nie jednej, a grupie osób.
ODPOWIEDZ