Kompendium wiedzy o nsx st.legalu
wiadomo cos wiecej o streetlegalu zero-piec ?? jak bedzie rozwiazane z piasta, te napinacze do piasty np 10mm ? czy te nsxa co byly w tym roku pozwalaja DOBRZE napiac singla?
bede mial jednak 10mm piaste i narazie rozplatac chyba kola nie bede.
hmm na ile dziur beda nowe piasty nsx? te 14 mm? ofcoz pod tarcze musza byc, to moze z zakupem streetlegala wezme od razu taka, nie wiem. no i rozstaw kolnierzy, jesli ktos by wiedzial to niech da info :}
topic up, moze ktos cos jeszcze ciekawego wymysli i napisze
bede mial jednak 10mm piaste i narazie rozplatac chyba kola nie bede.
hmm na ile dziur beda nowe piasty nsx? te 14 mm? ofcoz pod tarcze musza byc, to moze z zakupem streetlegala wezme od razu taka, nie wiem. no i rozstaw kolnierzy, jesli ktos by wiedzial to niech da info :}
topic up, moze ktos cos jeszcze ciekawego wymysli i napisze
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt:
[quote="Cszyvy"]to sie pocieszam tym ze ciagle mam pointa ;) i pewnei do czerwca tak zostanie, ale potem jak zloze bika.. ah :)[/quote]
ah... jak Ty przyszlosciowo myslisz:) ja to jak o czyms zaczynam myslec to gora 2-3miesiace oszczedzania i musze to miec... albo w takim okresie czasu albo wogole...
ah... jak Ty przyszlosciowo myslisz:) ja to jak o czyms zaczynam myslec to gora 2-3miesiace oszczedzania i musze to miec... albo w takim okresie czasu albo wogole...
http://allegro.pl/show_item.php?item=40319121 licytować;) 1000$ ma być:D
CSZYVY: sztyca : juz wiem, 26,8. mam 27,2 nie da rady przelozyc ;) kurde a taka fajna sztyce mam...
KQ: ja mam 26,8 sztyce, bo taką mi polecili w 7anna, ale mnie uzytkownicy zje#%^&* że za mała i forumowicze zalecają 27,2 :-)
ERENES: Przemooo: 27.2mm sztyca
no i chyba znów potwierdzę, bo cr8bmx miał 27.2 mm na 100% a po prostu przełozyłem. Jaką teraz kupiłem nie wiem- może w prototypie była inna?
zacisk chyba ?? 28.6 ?
cholera wie. kupisz ramę podjedziesz do sklepu i dobierzesz :) I zapłacisz 20zł więcej niz w sklepie internetowym :)
KQ: ja mam 26,8 sztyce, bo taką mi polecili w 7anna, ale mnie uzytkownicy zje#%^&* że za mała i forumowicze zalecają 27,2 :-)
ERENES: Przemooo: 27.2mm sztyca
no i chyba znów potwierdzę, bo cr8bmx miał 27.2 mm na 100% a po prostu przełozyłem. Jaką teraz kupiłem nie wiem- może w prototypie była inna?
zacisk chyba ?? 28.6 ?
cholera wie. kupisz ramę podjedziesz do sklepu i dobierzesz :) I zapłacisz 20zł więcej niz w sklepie internetowym :)
dupa.
kurde bo jest promocja na sztyce dangeorus majka 27,2 wlasnie :) za 50 zeta to bym kupl juz teraz. i taki zacisk perva o fajnym wygladzie w ixie jest :P a wole miec to "juz" zeby sie nie bujac z zakupem ******* jak rame bede mial bo mnie bedzie *** strzelal na brak paru zlotych...
www.bikeaction.pl
buuu.... nowe czesci a ja juz kiere i mostek kupilem.... :P heheh trudno ale chociaz ramka bedzie na 05 r :P takie pytanko jezdze teraz na rowerku giant rincorn 19' jak myslicie czy jak przestawie sie na streetlegala bedzie lepiej... ?(12').........bo strasznie sie obawiam jego wagi i tego ze bede chaczyl kolanami o kiere :P :]] prosilbym o odp... pozdro :D
ps.po za streetlegalem co proponujecie do streetu lekkiego dualu do 1300 zl ??
ps.po za streetlegalem co proponujecie do streetu lekkiego dualu do 1300 zl ??
gg 2109933