czy mozna bardziej wysunąć 888 VF 170mm 2005r ?

Mervis
Kontakt:

Post autor: Mervis »

Jak masz nie daleko do Jurkowa tego koło limanowej, to podjedz to Ci zrobię z tym za free, to 5 min roboty.
Jak nie wesz do końca to nierób, bo jeszcze sobie zrobisz amorka upside-down ;D
kamil4772

Post autor: kamil4772 »

Pyta się jak zwiększyć skok, a wy hejtujecie, po co?

Później szukam czegoś na forum i 10 stron spamu

Gość chce dobrze, podwyższy amorka jednocześnie wzrośnie mu poczucie wartości, a główka tak czy inaczej wytrzyma lansowanie na osiedlu
pager napisał(a):"czasem mam ochote na street i dirt :/"

No to powodzenia na tym widle.
Nie wiesz? Teraz na ośce dirt i street to tylko na 888! do tego kiera do DH 785mm, zobacz na załączonym obrazku
pager
Kontakt:

Post autor: pager »

Mervis juz zrezygnowałem chyba z podniesienia go . . . ja go sprzedam chyba a kupie sobie 66 z regulacja skoku zeby mieć na dirta i na FR, a do cb to łoo daleko :D mam . . .
Las3k_91 Ldz
Kontakt:

Post autor: Las3k_91 Ldz »

Grzesiek888 pisze:czytam ten caly temat i troche glupio mi ze swiat rowerowy sobie cisnie
Nie sobie, tylko pajacom, którzy nie ogarniają i potem o całym środowisku na dwóch kółkach ludzie myślą jak o ostatnich kretynach. Że o analfabetyzmie nie wspomnę. I trudno im się dziwić. Do szkoły albo do gazu, a nie na rower :)
kamil4772 pisze:Pyta się jak zwiększyć skok, a wy hejtujecie, po co?
Bo pyta jak niedorozwój i jeszcze ma pretensje, że nie rozumie prostego języka i nikt mu w dupę nie wchodzi. Na polskim pewnie też tak robił i zobacz jakie są efekty.
boogiel
Kontakt:

Post autor: boogiel »

Las3k_91 Ldz pisze: Grzesiek888 napisał(a):"czytam ten caly temat i troche glupio mi ze swiat rowerowy sobie cisnie"

Nie sobie, tylko pajacom, którzy nie ogarniają i potem o całym środowisku na dwóch kółkach ludzie myślą jak o ostatnich kretynach. Że o analfabetyzmie nie wspomnę. I trudno im się dziwić. Do szkoły albo do gazu, a nie na rower :)

kamil4772 napisał(a):"Pyta się jak zwiększyć skok, a wy hejtujecie, po co?"

Bo pyta jak niedorozwój i jeszcze ma pretensje, że nie rozumie prostego języka i nikt mu w dupę nie wchodzi. Na polskim pewnie też tak robił i zobacz jakie są efekty.

100% prawdy. Nic dodać, nic ująć
Grzesiek888
Kontakt:

Re: czy mozna bardziej wysunąć 888 VF 170mm 2005r ?

Post autor: Grzesiek888 »

boogiel pisze:Bo pyta jak niedorozwój i jeszcze ma pretensje, że nie rozumie prostego języka i nikt mu w dupę nie wchodzi. Na polskim pewnie też tak robił i zobacz jakie są efekty. "

to nie odpisuj na pytania i miej to gdzies a sie przejmujesz , niedorozwój niedorozwojem ale nie ma co sobie nerwow szarpac. pozdro
FORZA JUVE!!!
pietryna
Kontakt:

Post autor: pietryna »

Problem jest taki że to się nie zaczęło od problemów tylko jednak pojawiło się pytanie. Coraz bardziej szczegółowe odpowiedzi pozostawały niezrozumiałe oraz gość miał pretensje do nas że nie rozumie. Zamiast grzecznie poprosić o wytłumaczenie gdzie coś znaleźć zaczynał nas atakować... no to pozdro.
ODPOWIEDZ