Rama do DH do 6k.
-
- Kontakt:
Daj jeden, konkretny argument, dlaczego to norko jest złe. Oprócz wagi.timont344 pisze: Las3k_91 Ldz napisał(a):"timont344 - jesteś dzieckiem marketingu. To bardzo smutne, że masz kupę kasy i zero wiedzy. "
Kupę to ty masz w głowie, popisz się wiedzą o norco 2004 napisz że jest najlepsze na świecie żeby wcisnąć komuś twój syf
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
boogiel pisze:Daj jeden, konkretny argument, dlaczego to norko jest złe. Oprócz wagi.
Kto normalny chciał by mając 6 tyś na ramę kupić coś z 2004r?
Używane, poobijane, łożyska zapewne do wymiany, sama praca ramy jest nieporównywalna, z resztą kurwa jak można porównywać 8 letnią już rame do nowej?
To jak rozmowa czemu ktoś mając kase na nowe BMW nie woli 8 letniego golfa bo tańszy i ta sama pojemność ślinika.

Las3k_91 Ldz pisze:Daj spokój, szkoda z nim gadać, może za pare lat jakiś poziom ogarnie
fakt: http://www.pinkbike.com/photo/5452334/
haha co gość idzie piecem, twojego poziomu to nigdy nie osiągnę fakt.
Schowaj się bo jak widzę twoje foty to przestaje wierzyć w downhill cioto

Ale przecież nikt nie porównuje norko 2004 do nowej ramy, zrobił się offtop.
Nie zawsze najdroższe, jest najlepsze.
Nie ma co dalej offtopować, bo z tematu norko 2009 zeszło na 2004
Nie ma tez się co spinać, choć w poglądach na temat niektórych ram się nieco różnimy, w przeciwnym razie nudno by było
Co do Scalpa, to ma najpiękniejsze spawy na rynku, i na dodatek wygląda obłędnie. Jedynie waży trochę dużo ;/
Edit. Timon, wyluzuj, zaraz warna dostaniesz.
Dh to nie tylko elo stroje i sprzęty.

Nie ma tez się co spinać, choć w poglądach na temat niektórych ram się nieco różnimy, w przeciwnym razie nudno by było

Co do Scalpa, to ma najpiękniejsze spawy na rynku, i na dodatek wygląda obłędnie. Jedynie waży trochę dużo ;/
Edit. Timon, wyluzuj, zaraz warna dostaniesz.
Dh to nie tylko elo stroje i sprzęty.
boogiel pisze:Ale przecież nikt nie porównuje norko 2004 do nowej ramy, zrobił się offtop.
z tobą można przynajmniej jakoś merytorycznie porozmawiać, tylko jak wywyższa się gość który na zawodach mógłby mi opony czyścić i to mnie wkurza

ps: tu pokazałeś poziom

Bo jak czytałem w archiwach norco odnośnie tych ram pękających tak jak tu pisze i na tych zdięciach są bez poprawek sa wymienione roczniki i modele, a na ebay'u widać inne wg mnie poprawione.
http://www.norco.com/pub/ftr/Norco-%20f ... %20-EN.pdf
-
- Kontakt:
Hahaha, posrane nie poobijane.timont344 pisze:Używane, poobijane, łożyska zapewne do wymiany, sama praca ramy jest nieporównywalna, z resztą kurwa jak można porównywać 8 letnią już rame do nowej?

Naucz się pisać, a takie teksty to do mamusi, wierzę, że po niej odziedziczyłeś wygadanie, WIELKĄ WIEDZĘ, inteligencję i miłość do pieniędzy, twój bogaty tatuś na pewno ma z niej dużo radochy

A jak masz coś do mojej jazdy to mnie złap dzieciak.
I teraz morda, bo jesteś tu zerowy i możesz mi bieżnik picować.
Moim zdaniem są ok, tylko Spaced z kimśta,m gadał i ma inne zdanieSnepi pisze:
Bo jak czytałem w archiwach norco odnośnie tych ram tak jak tu pisze
i na tych zdięciach są bez poprawek (nawet tam pisze) oraz sa wymienione roczniki i modele, a na ebay'u widać inne wg mnie poprawione.

Luźno, nie ma co się napinać ani się fochać na siebietimont344 pisze: boogiel napisał(a):"Ale przecież nikt nie porównuje norko 2004 do nowej ramy, zrobił się offtop.
Co do Scalpa, to ma najpiękniejsze spawy na rynku, i na dodatek wygląda obłędnie. Jedynie waży trochę dużo ;/ "
z tobą można przynajmniej jakoś merytorycznie porozmawiać, tylko jak wywyższa się gość który na zawodach mógłby mi opony czyścić i to mnie wkurza
ps: tu pokazałeś poziomhttp://www.pinkbike.com/photo/7338856/

Mi się to na forum podoba, że można podyskutować, bo to rozwija.
Pozdro i bez spiny.
Ps. Może z nowych tr450? Biketime miał ostatnio jakąś "promołszon", a tr'ki są równie zajebiste co Scalpy

-
- Kontakt:
do twojej jak tylko skończy mi (OCENZUROWANO - ZA TO AUTOR POSTU DOSTAJE BANA NA TYDZIEŃ - SeraaX)Las3k_91 Ldz pisze: a takie teksty to do mamusi
na tym forum może tak pajacu ale ja nie zajmuje się udzielaniem na forach tylko jazdą, napisałem moją opinie bo jeździłem na scalpie i go polecam to zawsze znajdą się takie zazdrosne, niezadowolone cioty jak ty, jak byś jeździł tak jak ja to może też miał byś taki sprzęt, bo widzę że zazdrość cię zżera.Las3k_91 Ldz pisze:jesteś tu zerowy
Zakończymy te głupie wyzwiska bo temat jest o ramie do 6 tyś, a nie o tym żebyś się dowartościowywał.
http://www.ebay.com/itm/NORCO-A-LINE-PA ... 755wt_1270
Ktoś się pytał.
To norco ma poprawioną główkę. Nie wymieniony trójkąt a dodane wspawki(wyszła po ogłoszeniu recalla). Główka nie powinna już sprawiać problemu.
Rzeczywiście porównując się do ludzi którzy jeżdżą po górach i biorą udział w zawodach to ja nic sobą nie prezentuję. Ale czy wg ciebie z automatu nie mam zielonego pojęcia o tym o czym mówię?
Ktoś się pytał.
To norco ma poprawioną główkę. Nie wymieniony trójkąt a dodane wspawki(wyszła po ogłoszeniu recalla). Główka nie powinna już sprawiać problemu.
Mnie osobiście wkurza jak znajdzie się jełop który patrzy na ludzi w ten sposób. Po 4 latach jazdy ja osobiście uznałem że jestem lepszym mechanikiem niż kolarzem więc kupiłem sobie rower do xc a z grawitacji poskładałem sobie tanią zabawkę(no tanią... nie jest to full na prawie nowych częściach za 8k).timont344 pisze:z tobą można przynajmniej jakoś merytorycznie porozmawiać, tylko jak wywyższa się gość który na zawodach mógłby mi opony czyścić i to mnie wkurza
Rzeczywiście porównując się do ludzi którzy jeżdżą po górach i biorą udział w zawodach to ja nic sobą nie prezentuję. Ale czy wg ciebie z automatu nie mam zielonego pojęcia o tym o czym mówię?