off_road pisze:
Sprawdziłem poprzedni przelew faktycznie rożni się jedna cyfra. 8 leży obok 9 a wydawało mi się ze jest ok jak sprawdzałem numer... niestety tylko wydawało się.Przepraszam jestem tylko człowiekiem a nie maszyną. Ludzie numery telefonu mylą gdzie jest sporo mniej cyfr...Właściwie dobrze, się złożyło bo dalej żyłbym w przekonaniu ze masz kasę i transakcja jest dawno zakończona. Za co serdecznie dziękuje.Dodajmy fakt, ze dane do przelewu dostałem sms-em w jednym ciągu liczb.Jakie allegro my nic przez ten serwis nie robiliśmy więc o co chodzi?Pytanie dla czego mnie o tym wszystkim powiadamiasz pół roku od zaistniałej sytuacji? Zamiast zrobić to z dnia na dzień i spokojnie sprawę rozwiązać? Ale nie lepiej poczekać 6 miesięcy i zrobić burdel na forum upubliczniając wszelkie moje dane osobowe do tego łamiąc tajemnicę korespondencji.Najlepsze jest to, ze dowiaduje sie o wszystkim od osób trzecich w temacie o moim rowerze zamiast od ciebie. WTF?Jakoś żadnego problemu w kwestii polubownego rozwiązania sprawy nie widzę.
1. Przelew nie mógł przejść musiałeś o tym wiedzieć
2 Numer konta pierwszej wpłaty był prawidłowy to ten przesłałem Ci smsem.
3.Po zakonczeniu aukcji na allegro rozpoczęła się telefony z zamianami. Tam też był nr konta.
4.Mój adwokat właśnie poinformował mnie o wyroku który udostępni mi w piątek więc sprawa dla mnie odświerzona po 6miesiącach czekania na kasę.