Kumpel, który ściga się w XC stwierdził, że gdyby SLXy byłyby świecące to by je wziął. A wybrał XT, tylko dlatego, że się świecąwexe pisze:KubaLaPL możesz dać znać jak już porównasz:) Bo nie wiem czy warto dołożyć 140zł do XT.

Kumpel, który ściga się w XC stwierdził, że gdyby SLXy byłyby świecące to by je wziął. A wybrał XT, tylko dlatego, że się świecąwexe pisze:KubaLaPL możesz dać znać jak już porównasz:) Bo nie wiem czy warto dołożyć 140zł do XT.
Dobra tarcza (XT) i będzie cud malinawexe pisze:Czyli nie warto dopłacać 140zł do xt, jeżeli nie zależy mi na świecącej klapce:)?? To wezmę SLX, lecz cały czas po głowie chodzą mi sainty, i się jeszcze wacham....Lecz to trochę inny przedział cenowy, Ale myślę ,że SLXy dadzą radę, jak ważę niecałe 80kg:D
Pamiętam jak wychodził pierwszy Code i Avid twierdził, że zacisk skręcany na 4 duże śruby jest sztywniejszy od wszystkiego co da się wyciąć z jednego kawałka aluminium. Coś tam na poparcie tej tezy mieli, więc powściągnąłbym z takimi opiniami.Spaced pisze:Monolityczny zacisk to zawsze troche mocniejszy hebel.
Nie za bardzo rozumiem czemu. Tak może pracować na śrubach, bez śrub tego ryzyka nie ma. Rozumiem, ze rama skręcana na mnóstwo śrub też będzie sztywniejsza?Las3k_91 Ldz pisze:Pamiętam jak wychodził pierwszy Code i Avid twierdził, że zacisk skręcany na 4 duże śruby jest sztywniejszy od wszystkiego co da się wyciąć z jednego kawałka aluminium
Na złoto nie zasłużyłeś ale srebro możesz dostaćnukianuki0 pisze:chwile jeszcze poczekac i beda zee
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 28 gości