połamany STRETLEGAL!!!!!!!!!!!!!!
"Mamy cześci zapasowe do ram w Vancouver, nasza polityka zakłada wysyłanie części zamiennych najpierw, pytanie potem."
Lepiej tak:
Mamy cześci zapasowe ram w Vancouver, nasza polityka zakłada wysyłanie części zamiennych najpierw, zadawanie pytań potem.
Lepiej tak:
Mamy cześci zapasowe ram w Vancouver, nasza polityka zakłada wysyłanie części zamiennych najpierw, zadawanie pytań potem.
http://tinyurl.com/434v2 || http://tinyurl.com/43hvq
Iä! Iä! Cthulhu fhtagn!
Iä! Iä! Cthulhu fhtagn!
-
- Kontakt:
kazda rama może peknac szzególnie jak sie jej używa nie zgodnie z przeznaceniem ;)
no banszi ma ramki fajne, ale co dotego czy ta ramka by wytrzymał to zalezy od wielu czynników, przy produkcji sa modele lepsze i gorze, wytrzymałośc ramy moze zalezec od klasy i rodzaju użytych komponentów i jak one rozkładaja obciazenia na rame (tak a może nie, tak se mysle a wy co sadzicie???), np,jak ktos miał rame sztywną nie przystosowana do 2 półki, potem rame opchnał komuś i potem ta ramka już jest troche "mocniej zużyta"
a co do tych komponetów to nie twierdze że mocne czesci niszcza rame a raczej zapytuje sie, czy jak używasz dobrych korb i innych cześci które sa bardziej sztywne od innych i mocniejsze czyli przenoszą wiecej drgań i uderzen na rame i inne części to czy to ma wpływ na trwałośc ramy, a może ma to małe znaczenie ??
no banszi ma ramki fajne, ale co dotego czy ta ramka by wytrzymał to zalezy od wielu czynników, przy produkcji sa modele lepsze i gorze, wytrzymałośc ramy moze zalezec od klasy i rodzaju użytych komponentów i jak one rozkładaja obciazenia na rame (tak a może nie, tak se mysle a wy co sadzicie???), np,jak ktos miał rame sztywną nie przystosowana do 2 półki, potem rame opchnał komuś i potem ta ramka już jest troche "mocniej zużyta"
a co do tych komponetów to nie twierdze że mocne czesci niszcza rame a raczej zapytuje sie, czy jak używasz dobrych korb i innych cześci które sa bardziej sztywne od innych i mocniejsze czyli przenoszą wiecej drgań i uderzen na rame i inne części to czy to ma wpływ na trwałośc ramy, a może ma to małe znaczenie ??
Haro Nyquist...R24.....http://forum.bikeaction.pl/album_page.php?pic_id=1874
Wiecie co... Nie traktuje tego forum jakos powaznie. Wielu z Was obrabia innym dupy dla zabawy. Ja mysle ze Arek Arek to spoko ziom... 4m w dol, 3m za daleko i zyje :) Respect :D Arku Arku daleko to miejsce od Jaworzna?? macie cos mniejszego?? jakas goraca "trójeczke" ;) ?? Przymierzam sie do NSX-a na nastepny rok. Przetestuje moze tego Bitcha :P No i **** ze pekla. To wszystko to jest SPRZET DO ZAJEPANIA, kwestia tylko po jakim czasie.
http://tablica.pl/oferta/rama-specialized-big-hit-fsr-1-rozmiar-m-stan-bdb-ID2AUgz.html#60bfe7734a;r:;s:
wiecie co wam kur.....powiem naogladaliscie sie kur....disorderow i wam odpierdala myslicia ze jak se ktos nakreci filma jak jezdza na tych ramkach to sa niezniszczalne kurwa pokazcie mi film w ktorym pokazuja np. zlamana kone ?? nigdzie w zadnym filmie typu kranked disorder czy w innym badziewiu nie pokazuja a wiecie dla czego ?? zeby kurwa takie palanty jak wy mowily ta rama wytrzyma ponad 4 metry na plaskie nie ma zeczy niezniszczalnych !!!!! i kurwa jak sie znajdzie koles w polsce ktory bedzie katowal np banschee przez okreslony czas a potem jebnie z ponad 4 metrow na plaskie to gwarantuje ze rama bierdolnie i zaloze sie ze jebla by nietylko w suporcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DZIKUS masz 100% racjeeeeee!!!! i prosze was na przyszlosc pomyslcie troche zanim bedziecie pisac ze jakas tam rama wytrzymie !!!!!
-
- Kontakt:
hm... eeee... mi sie wydaje, ze jak by gosciu spadl tego 4metrowego dropa na ladowanie nic by sie nie stalo... a ze spadl na plaskie... to nie ma co sie dziwiiccccccccccccccccccc...
ja i tak sobie kupie ta ramke jak zaoszczedze hajs w ciagu najblizszych 10lat:D
ja i tak sobie kupie ta ramke jak zaoszczedze hajs w ciagu najblizszych 10lat:D
http://allegro.pl/show_item.php?item=40319121 licytować;) 1000$ ma być:D
[quote="Konradek"]no wydaje mi sie że P.3, Le Toy, Norco 4hun, Orange MsIsle, i pare innych ram by wytrzymalo 4 metrowy uskok.[/quote]
kurwa co za mlyn z ciebie, moze 4 metrowy uskok by wytzymalo jakbys ladnie wyladowal
A na plaskie ? ciebie kurwa ******** synek
A tez mozesz z dupy wiedziec ze wytrzymajom wszystko zalezy od taletu jak wyladujesz? chyba nie kazdy laduje idetycznie
A tez sie sie powtuze to ile nasz polski wynalazek kosztuje 1200 zl? a ile te wszystkie machiny? 1500-3000
kurwa co za mlyn z ciebie, moze 4 metrowy uskok by wytzymalo jakbys ladnie wyladowal
A na plaskie ? ciebie kurwa ******** synek
A tez mozesz z dupy wiedziec ze wytrzymajom wszystko zalezy od taletu jak wyladujesz? chyba nie kazdy laduje idetycznie
A tez sie sie powtuze to ile nasz polski wynalazek kosztuje 1200 zl? a ile te wszystkie machiny? 1500-3000
www.TOTEMSHOP.pl