leader fox cocaine + marzocchi monster 200mm??
Jeśli chcesz dobrego monstera to 2003+ ale wsadzenie tego do draga/cocainy to głupota. Monstery do 2002 roku są niskie więc poza tym że waży ze 4,5kg nie będzie sprawiał problemów. Znowu jeśli chcesz wsadzać tego starszego monstera to dużo lepszym wyborem będzie shiver który jest praktycznie najniższym amortyzatorem o takim skoku jaki znajdziesz a tłumiki ma takie same jak monster do 2002 roku.
Zapomniałem dodać że chciałbym mieć w monsterze skoku 200mm i z tego co wiem to są chyba te co były produkowane ostatnie modele ale dokładnie nie jestem pewien. Prosił bym o dokładne informacje na temat tych amorów bo mam zamiar sobie zakupić Monstera albo wymienić na mojego Bombera. Teraz właśnie dowiedziałem się że są jakieś okrojone i lipne a jak każdy wie szajsu by nikt nie chciał mieć prawda. Więc jak ktoś wie więcej info na ten temat to proszę o napisanie tego i zapewne nie tylko mi się to styknie taka informacja
endi25l pisze:Zapomniałem dodać że chciałbym mieć w monsterze skoku 200mm i z tego co wiem to są chyba te co były produkowane ostatnie modele ale dokładnie nie jestem pewien.
i mają tak naprawde 192mm skoku. A starsze 175mm.pietryna pisze:Te 200mm są wyższe i cięższe od starszych. To są modele 2003+.