Czy wam tez to doskwiera
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Panowie ja to przebije kazdego niebyłem na moim rumaku ba rumaku
< ramy niema> tylko koła i amor zbieram na ramke juz niewiele a tu juz ram niema na ten rok i lipa niejeżdziłem conajmniej od końca roku szkolnego w 2004 roku To jest holerne bolesne musle z kat tu kaske wziac ja juz wyobrazam sobei manuala jak robie na DM 2.0 <<<<<<<<<Jezuuuuuuuuuuu>>>>>>>>>>
< ramy niema> tylko koła i amor zbieram na ramke juz niewiele a tu juz ram niema na ten rok i lipa niejeżdziłem conajmniej od końca roku szkolnego w 2004 roku To jest holerne bolesne musle z kat tu kaske wziac ja juz wyobrazam sobei manuala jak robie na DM 2.0 <<<<<<<<<Jezuuuuuuuuuuu>>>>>>>>>>
Redbull doda ci skrzydeł / Ja latam ,on lata, jasne głupki pełny serwis.
-
- Kontakt:
kurwa a ja nic znależc niemoge Ramki szukam juz od 2 miechów i nic szkodaze dopiero tteraz kase zebrałem na ramke<<<<< prawie >>> no i co tu zrobic ja niewiem nowe DM dopiero w2005 i podobno duzo sie niezmienia bo rozmawiałem z konstruktorem tych ram
i to samo prawie . terz bu=ym był szczesliwy jak bym przynajmniej mugł zamówić ramke a tu nic lipa .dupa i nic wiecej <<<<< kto zemna obrobi bank >>>>>>>>>
i to samo prawie . terz bu=ym był szczesliwy jak bym przynajmniej mugł zamówić ramke a tu nic lipa .dupa i nic wiecej <<<<< kto zemna obrobi bank >>>>>>>>>
Redbull doda ci skrzydeł / Ja latam ,on lata, jasne głupki pełny serwis.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: