SPACED

LestatBiker
Kontakt:

Post autor: LestatBiker »

jasiek_krk pisze:Powinien dostać złotą łopatę za odkopanie tego posta.
Nie oddam.
BikerJG pisze:Forum zchodzi na psy.
Cisza przed burzą, EVER powrócił.

jasiek_krk pisze:Gadałem z Piotrexem. Problem polega na tym, że nikt (hipotetycznie przyjmując, że by chcieli) nie wie jak usuwać przyznane warny.
Hahaha, niezłe jaja

Norbert, wyluzuj, odpocznij, każdy z nas miewa gorsze dni, gorsze akcje przechodziły przez forum i nikt warna nie dostał. To jak polować na muche z bazuką, nie wiem po co w ogóle ten temat, skoro można to załatwić drogą pv.

Ja postąpił bym inaczej. Gdybym uparł się, na sprzedanie warna za ogłoszenie pod przykrywką, lub wykasowanie tematu to bym to wykasował i miał w dupie, tak samo gdyby pojawił się temat tego typu, od razu out z forum i mamy spokój.
Back in black
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

LestatBiker pisze:Norbert, wyluzuj, odpocznij, każdy z nas miewa gorsze dni, gorsze akcje przechodziły przez forum i nikt warna nie dostał.
Ale ja jestem wyluzowany i mam dzis relaksowy dzień.

A, że gorsze akcje przechodziły to żaden argument. Jak ktoś wraca na forum z obietnicą poprawy to niech nie oczekuje taryfy ulgowej, zwłaszcza jak zaraz po warnie dostaje worek bluzgów na fejsie.
LestatBiker pisze:Ja postąpił bym inaczej. Gdybym uparł się, na sprzedanie warna za ogłoszenie pod przykrywką, lub wykasowanie tematu to bym to wykasował i miał w dupie, tak samo gdyby pojawił się temat tego typu, od razu out z forum i mamy spokój.
A mnie tam rozmowa tu relaksuje. No minus rozmowy z Kubalą bo one mnie zwyczajnie dziwią

;o pisze:Co nie zmienia faktu, ze rozumiem, iz jest to specyficzny osobnik, z taka a nie inna przeszloscia i ten nadmiar ostroznosci jest w jakis sposob do wytlumaczenia, jednak w tym przypadku to juz lekkie naduzycie:)
Rozumiem ale to nie ma nic wspolnego z przeszłymi przewinieniami poza obietnicą poprawy. Jak pewnie pare osób wie ostatnio rozdaje duzo warnów na forum. Pewnie sam zauwazyłes, że robi się tu ostatnio burdel totalny. Tematy w złych działach, źle nazwane tematy, jedno słowne posty plus kryptoreklama. Warn i wywalenie tematu kolegi nie jest tutaj jakąś akcją specialną. Po prostu ludzie mają sobie za nic pożądek na forum bo kiedyś warny dawało się tylko największym spammerom i kretynom.

Uważam, że należy skończyć z tą praktyką. Jeden warn nikomu życia nie zniszczy, ksiądz z człowieka z ambony nie wyklnie, dziewczyna nie rzuci wiec nie wiem o co tyle krzyku? Idea warnów zamiast natychmiastowych banów jest taka, ze za małe przewinienia jest warn zeby ludzie sie własnie nie wykłucali i dopiero po trzech krzywych akcjach traci sie dostep do forum co w sumie chyba również tobie nie wydaje się nielogiczne - regularnie robisz akcje na granicy prawa - tracisz dostęp. Więc z jednej strony nie wiem o co tyle krzyku ale z drugiej strony w sumie ciesze się bo może ludzie na forum zaczną sie zastanawiać zanim walną temat bez zastanowienia. Jak chcesz zamiast ukrytą reklame mozesz potraktowac to jako wrzucenie do działu rowery wątku niepotrzebne czyli spam - bo jak sprzedaje to przeciez nie jezdzi więc po co? Nic nie wnosi.

A mało mnie obchodzi, że Kubala powtórzy 40 razy słowo regulamin. Odnoszę sie do konkretnego punktu ale szczerze tak uwazam, że powinien regulamin byc bardziej szczegółowy ale nie jest więc pracuje z tym co mam. Kiedyś nie było regulaminu i nie było co chwile boruty bo kogos boli, ze ma jedno słowo na czerwono plus literki pod wymyślonym słowem jakim określa się na wirtualnym forum dyskusyjnym gdzie ludzie rozmawiają o swoich rowerach. Nie wydaje ci się to troche absurdem?
BikerJG
Kontakt:

Post autor: BikerJG »

Spaced pisze:A mało mnie obchodzi, że Kubala powtórzy 40 razy słowo regulamin. Odnoszę sie do konkretnego punktu ale szczerze tak uwazam

Nie odnosisz sie do punktu tylko interpretujesz punkt po swojemu tak jak Ci wygodnie.
Spaced pisze: Kiedyś nie było regulaminu i nie było co chwile boruty
Wydaje mi sie ze skoro teraz MAMY regulamin to nalezy sie do niego stosowac.

Moge dodac tu tresc mojego tematu - nie ma tam mowy wprost ani w zaden inny sposob o sprzedazy roweru!
Znajdz sobie dziewczyne Spaced i przestac spedzac tyle czasu na szukaniu dziury w calym, na prawde.

SeraaX pisze:
mnie BikerJG niczym nie zadziwi, pęknięte ramy zza granicy w jego rękach same się spawają ( przynajmniej yeti) a z drugiej strony same pękają (v10 )
http://www.pinkbike.com/video/262330/
viewtopic.php?f=3&t=46760

;)

Yeti nigdy mi nie peklo i nie bylo spawane, pekla santa z filmu. Ogolnie srednio rozumiem przekaz Twojego postu. Chyba myslisz ze ja sprzedawalem to pepekane czarne Yeti - a de facto to ja zamiescilem ostrzezenie o nim na dhz :)
SeraaX
moderator
Kontakt:

Post autor: SeraaX »

nie pamiętam dokładnie sprawy yeti, może jednak chodziło tutaj o drugiego talenta od sprzedarzy (pan kombo ) ;)
BikerJG pisze:szystko pieknie, rower super sie sprawuje, skacze sobie z kladki 1m na korzenie i slysze JEBUT... No wiec niczym sie nie przejmujac jade dalej, dojezdzam do wyciagu, patrze i prawie zemdlalem :o. Moja 4 dniowa v10 pekla przy glowce
http://www.pinkbike.com/video/262330/
BikerJG pisze:Ile trwa rozpatrywanie jakiejs reklamacji itd?
heheh
BikerJG
Kontakt:

Post autor: BikerJG »

SeraaX pisze:nie pamiętam dokładnie sprawy yeti, może jednak chodziło tutaj o drugiego talenta od sprzedarzy (pan kombo ) ;)

Sluchaj nie jestem pewien i ogolnie nie wiem ale chyba.. Nie oczerniaj jak nie masz ku temu podstaw i pewnosci :)

Co do tematu dla mnie zamkniety, Spaced polecial z moich znajomych gdzie sie da bo nie widze sensu posiadania kogos takiego na liscie - wg mnie zachowal sie nie wporzadku.
SeraaX
moderator
Kontakt:

Post autor: SeraaX »

Ty się sam wystarczająco oczerniłeś, było tego naprawdę dużo już przez te kilka lat ;) Nie udawaj wielce zdziwionego taką opinią na jaką sobie ciężko zapracowałeś.
zacytuję:
krap pisze:cwaniaczek z jeleniej.
dla tych którzy nie czają tematu, jeden z wielu:
http://dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=5&t=61747
oraz np
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=61717
LestatBiker
Kontakt:

Post autor: LestatBiker »

Spaced pisze:Odnoszę sie do konkretnego punktu ale szczerze tak uwazam, że powinien regulamin byc bardziej szczegółowy ale nie jest więc pracuje z tym co mam.
Owszem, racja , powinien być bardziej szczegółowy.
Spaced pisze:Kiedyś nie było regulaminu i nie było co chwile boruty bo kogos boli, ze ma jedno słowo na czerwono plus literki pod wymyślonym słowem jakim określa się na wirtualnym forum dyskusyjnym gdzie ludzie rozmawiają o swoich rowerach. Nie wydaje ci się to troche absurdem?
Na ,,forum" można pisać o wszystkim, nie zawsze wiesz kto siedzi po 2 stronie, więc pozostaje mieć ograniczone zaufanie, lub udawać ze się ufa.
Spaced pisze:A, że gorsze akcje przechodziły to żaden argument.
Raczej stwierdzenie, że ktoś sie opierdalał w tym czasie ;)
Back in black
ODPOWIEDZ