jaka obręcz jest najwytrzymalsza
********** Qbaq te obrecze seryjnie montowane w Pelikanach wcale takie mocne, moj dziadzek jak skakal z 4 pietra na plaskie (co prawde troche krzywo zladowal, ale nie najgorzej) no i mial bicie gora dol, takze te rimsy sa do dupy
Zobaczcie na ta dupe !!!:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60336687
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60336687
-
- Kontakt:
[quote="8!k3r"]ja mam
INtense Mag 30 DH
patrz podpis
udezona kilka razy na tym nokianie ze byl snake i nie ma wgniotu sadze ze dosc mocna jest ale ja jezdze po bulki tylko i na stare :)[/quote]
-----------------------------
ja o moim dm24 moge powiedziec to samo... kupuj tanie i wymien jak siadzie... a dm24 wytrzyma duzo...
---------------------------
[quote=lol] SDSW sory sory co ty masz do pointa??? to jest zajebista rama i czesto ładuja do niej takie cześci ze ci sie nawet nie sniły!!!
co do tego... hmm faktycznie to wyszłe na pedała "chce najmocniejszą obręcz (najdrozszą) " a ty batonie nie wisz co to ATOMLAB trialpimp???
ok polecam wspomnianego ATOMA albo DeeMax ablo mavic D321 [quote/]
point nie jest dobra rama .... geometria mi pasuje i dlatego go mam... ale mam go do pierwszego polamania... a Ty lol pewnie w zyciu nie widziales atoma ani deemax'a a amvic d321 i deemax to jest ta sama obrecz na ten rok nazywa sie tylko ex729... deemax nie porownoj do 321 bo o ile mi waidomo deemaxa samego kupic nie da rady... tylko jako kompletne kolo... z 28szprychami, niska masa i dobrymi piastami [tioga?nie wiem] i zaplataniem .. piecowym ? tak sie to zwie... kumpel mi mowil ale nie pamietam... jest metoda stosowana przez lepsze firmy ale to nieco kosztuje
INtense Mag 30 DH
patrz podpis
udezona kilka razy na tym nokianie ze byl snake i nie ma wgniotu sadze ze dosc mocna jest ale ja jezdze po bulki tylko i na stare :)[/quote]
-----------------------------
ja o moim dm24 moge powiedziec to samo... kupuj tanie i wymien jak siadzie... a dm24 wytrzyma duzo...
---------------------------
[quote=lol] SDSW sory sory co ty masz do pointa??? to jest zajebista rama i czesto ładuja do niej takie cześci ze ci sie nawet nie sniły!!!
co do tego... hmm faktycznie to wyszłe na pedała "chce najmocniejszą obręcz (najdrozszą) " a ty batonie nie wisz co to ATOMLAB trialpimp???
ok polecam wspomnianego ATOMA albo DeeMax ablo mavic D321 [quote/]
point nie jest dobra rama .... geometria mi pasuje i dlatego go mam... ale mam go do pierwszego polamania... a Ty lol pewnie w zyciu nie widziales atoma ani deemax'a a amvic d321 i deemax to jest ta sama obrecz na ten rok nazywa sie tylko ex729... deemax nie porownoj do 321 bo o ile mi waidomo deemaxa samego kupic nie da rady... tylko jako kompletne kolo... z 28szprychami, niska masa i dobrymi piastami [tioga?nie wiem] i zaplataniem .. piecowym ? tak sie to zwie... kumpel mi mowil ale nie pamietam... jest metoda stosowana przez lepsze firmy ale to nieco kosztuje
deemaxy sa zawodnicze - lekkie i wytrzymale, kompromis. jak chcesz sobie polatac to tu to tam a nie startowac w zawodach to kup sobie jakies double tracka na nielziych szprychach i tyle
a ja mam fanaberie i chce suna bfr na 48 dziur :) mowia ludzie ze przesada ale mnie to grzeje przynajmniej bede mial ladne geste kolko :D
a ja mam fanaberie i chce suna bfr na 48 dziur :) mowia ludzie ze przesada ale mnie to grzeje przynajmniej bede mial ladne geste kolko :D
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Lokalizacja: Wszechswiat-->Ziemia-->Europa-->Polska-->Zabrze-->Makoszowy
- Kontakt:
A ja polecam Mavica.... Przy ich wadze ZADNA obrecz nie jest tak wytrzymala jak one... Jesli choc troszke zalezy ci na wadze... To bierz d321 lub d521
NIe ma lepszych obreczy na rynku... zreszta sam zobacz ilu zawodnikow jezdzi na tych obreczach (kompromis wagi i wytrzymalosci)... a do tego sa mega sztywne... nie to co plastelinowate suny :).
NIe ma lepszych obreczy na rynku... zreszta sam zobacz ilu zawodnikow jezdzi na tych obreczach (kompromis wagi i wytrzymalosci)... a do tego sa mega sztywne... nie to co plastelinowate suny :).
www.lancomp.pl -> Wszystko do Komputera
[quote="bikerasg"]QbaqBA
napisz jak sie ta obrecz nazywała co skakali z 32 m dropa[/quote]
[quote="bikerasg"]ta stronka www.pelikanzrozowymkutangiem.dla_idiotów.com.uganda nie działa[/quote]
Ej czy ty naprawde jestes taki glupi czy tylko sobie jaja robisz?
[quote="bikerasg"]ta stronka www.pelikanzrozowymkutangiem.dla_idiotów.com.uganda nie działa[/quote]
Ej czy ty naprawde jestes taki glupi czy tylko sobie jaja robisz?
[url=http://tiny.pl/m1xh]pimpmobile ^^[/url]
[url=http://tiny.pl/m4f2]twotires[/url]
[url=http://tiny.pl/m4f2]twotires[/url]
[quote="Sector"]A ja polecam Mavica.... Przy ich wadze ZADNA obrecz nie jest tak wytrzymala jak one... Jesli choc troszke zalezy ci na wadze... To bierz d321 lub d521
NIe ma lepszych obreczy na rynku... zreszta sam zobacz ilu zawodnikow jezdzi na tych obreczach (kompromis wagi i wytrzymalosci)... a do tego sa mega sztywne... nie to co plastelinowate suny :).[/quote]
Dokładnie. BTW: Mam Mavica d521 na sprzedania
NIe ma lepszych obreczy na rynku... zreszta sam zobacz ilu zawodnikow jezdzi na tych obreczach (kompromis wagi i wytrzymalosci)... a do tego sa mega sztywne... nie to co plastelinowate suny :).[/quote]
Dokładnie. BTW: Mam Mavica d521 na sprzedania
fura: http://tiny.pl/hrc2
[quote="bart"][quote="bikerasg"]QbaqBA
Ej czy ty naprawde jestes taki glupi czy tylko sobie jaja robisz?[/quote]
(nie)stety on jest taki głupi.....
Ej czy ty naprawde jestes taki glupi czy tylko sobie jaja robisz?[/quote]
(nie)stety on jest taki głupi.....