[Bbakus] Trek Session 9.9 + Fox 40 kashima

.proXof
Kontakt:

Post autor: .proXof »

Spaced pisze:Co msz na mysli mówiąc "z przekładką"?
Co to za spamowanie? Pogadać to na PW.
SLAWEK10007 żeby Tobie służył jak najlepiej ;D Szerokości!
nopainnogame
Kontakt:

Post autor: nopainnogame »

Dem0niczny bez przesady ... Nie każdy grzeje się karbonem, czy unikalnością w malowaniu, bo to mi nic wybitnego nie daje. Choć zauważyłem pewną zależność na forach - normalnie są kłótnie, że to np.jednozawias itp. ale wystarczy, że z karbonu i już tego problemu nie ma :lol: To, że niektóre topowe firmy mają zdrowo przesadzone ceny to chyba oczywista sprawa dla wszystkich - gdzie nieraz rower za 15tyś. ma z tyłu Vana R :lol: Wszystkie używki strasznie tracą na wartości już nawet po jednym sezonie, więc akurat ja bym wolał złożyć wypasiony rower za połowę tej wartości ;) Tym bardziej, że te nowe Treki nie kojarzą mi się z trwałością http://www.pinkbike.com/photo/7817031/
https://www.facebook.com/GeckoRS - moja hodowla gadów ;)
SLAWEK10007
Kontakt:

Post autor: SLAWEK10007 »

dziekuje .proxof! Mam nadzieje ze dla Cb ten sezon będzie udany :D

nopainnogame: Dlatego jest life-time warranty :D
FRmaniak
Kontakt:

Post autor: FRmaniak »

Rower fajny, jakbym wygrał to nie wiem co bym z nim zrobił, czy jeździł, czy oprawił w ramke i powiesił na ścianie, czy bym go sprzedał, ale napewno by mi sie w głowie poprzestawiało ze szczęścia :D

A dali ci gwarancję na części jakąś?

Ajz
Kontakt:

Post autor: Ajz »

mnie bardziej ciekawi ile cła zapłaciles?
nopainnogame
Kontakt:

SLAWEK10007 sam mam też niby taką gwarę, ale ja tam w sumie tego nie czytałem, aby wiedzieć jakie są haczyki :lol:
Zawsze miałeś fajowy foty na PB to teraz już musisz się min 2krotnie bardziej postarać ;)
SLAWEK10007
Kontakt:

Frmaniak: Teoretycznie dożywotnia na rame i 2 lata na koła, w praktyce wszystko bylo robione customowo ( sa 2 takie rowery na swiecie) i w razie czego bede pisał do treka bezposrednio :) Sam rower też miał pare drobnych rysek przed moim uzytkowaniem, pewnie go chlopaki upalały... ;]

ajz: niestety dużo :(

nopainnogame: Dziekuje Ci bardzo :) Jak się rozjeżdżę to będę walczył o kolejnego poda :)
FRmaniak
Kontakt:

Post autor: FRmaniak »

SLAWEK10007 pisze:Jak się rozjeżdżę to będę walczył o kolejnego poda
Wstaw zdjęcie samego roweru to dostaniesz poda :D

maxcyg
Kontakt:

Post autor: maxcyg »

Gratulacje !!!
krylos
Kontakt:

Post autor: krylos »

Jaram się w opór! Niech godnie służy! :)
MLYNoBIKER
moderator
Kontakt:

Post autor: MLYNoBIKER »

nopainnogame pisze:sam mam też niby taką gwarę, ale ja tam w sumie tego nie czytałem, aby wiedzieć jakie są haczyki :lol:
Nie ma haczyków, treka byś musiał chyba pod pociąg wrzucić żeby Ci gwarancji nie uznali. BTW debate robicie na temat tego czy sprzedać czy mu się przyda, a chłop po prostu bikechecka wrzuca...
hemi427
Kontakt:

Post autor: hemi427 »

myślę że jak zabuliłeś cło za niego przy podstawie na rachunku $6-7k (??) to chyba raczej nie potrzebujesz hajsu żeby go sprzedawać;) Trzeba było się odezwać na forum przed importem, pewnie bym zauważył post i pomógł ściągnąc bez cła, wszak taka perełka na PL rynku :) Możemy wiedzieć z ciekawości ile cło?

Rower fajny, oby służył jak najlepiej, pzdr
Awaria
Kontakt:

Post autor: Awaria »

nopainnogame pisze:nopainnogame
Jestes tak mocno przekonany o swoich racjach, ze nawet nie skonfrontujesz tego z wlascicielem? Ja sie nie jaram tak bardzo rowerem, co samym faktem, ze koles posiada tak fajny symbol i jest tylko jego, cos unikatowego.
Pewnie nie chcesz zeby ktos wyprowadzal cie z bledu, wiec pewnie nie spytasz jakie sa odczucia wlasciciela, bo hejterzy maja w 90% klapki na oczach i kazda proba wyprowadzania ich z bledu konczy sie jeszcze wiekszym hejtem.

A tymczasem koniec offtopu, bo to walka z wiatrakami.

Nie wazne na czym sie jezdzi, wazne, ze sie jezdzi, a dojezdzac na miejscowki jak sie zepnie to pewnie ma czym wiec i temat auta lezy :D.
http://utn.pl/OKAZJE  <-- Dobry sprzęt za dobre pieniądze! : )
SLAWEK10007
Kontakt:

hemi427 - Wolę wartość cła zachować dla siebie bo jeszcze wyjdę na frajera że tyle zapłaciłem :/ Niestety jak to mawiają, mądry Polak po szkodzie.... :)

Dziekuje wszystkim za pozytywny feedback :)
nopainnogame
Kontakt:

Przestańcie gadać o tym hejtowaniu, bo się nakręcacie jak chomik w czasie kopulacji ... Czy ja gdzieś mówię, że to kiepski sprzęt i aby przez to zmieniał ? Facet ma topowy sprzęcik, który dopiero przetestował. To, że wolałbym go sprzedać to moje osobiste odczucie, bo to chyba obok karbonowej Demówki najdroższy sprzęt na rynku,a ja nie mam tendencji do grzania się wszystkim na naszym specyficznym rynku, gdzie istniej 5 firm na krzyż :lol: Nie mam wątpliwości, że SLAWEK10007 dobrze wykorzysta ten sprzęt.
PS:SLAWEK10007 byłbym zapomniał - jaki to rozmiar ? Miałeś do wybory, czy fartem Ci przypasił ? ;)
Lomek
Kontakt:

Post autor: Lomek »

Mega!
A słowa ''nie wykorzystasz go w 100%'' zawsze są tak śmieszne :lol:
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

MLYNoBIKER pisze:Nie ma haczyków, treka byś musiał chyba pod pociąg wrzucić żeby Ci gwarancji nie uznali. BTW debate robicie na temat tego czy sprzedać czy mu się przyda, a chłop po prostu bikechecka wrzuca...
Ok. Lepiej nic nie komentować. Od tego jest forum człowieku.

A co do haczyków zdziwiłbyś się ;)
nopainnogame pisze:Przestańcie gadać o tym hejtowaniu, bo się nakręcacie jak chomik w czasie kopulacji ... Czy ja gdzieś mówię, że to kiepski sprzęt i aby przez to zmieniał ? Facet ma topowy sprzęcik, który dopiero przetestował. To, że wolałbym go sprzedać to moje osobiste odczucie, bo to chyba obok karbonowej Demówki najdroższy sprzęt na rynku,a ja nie mam tendencji do grzania się wszystkim na naszym specyficznym rynku, gdzie istniej 5 firm na krzyż
Na forum nie wolno dyskutowac, zwłaszcza jak w mniemaniu niektórych krytykujesz obiekt ich masturbacji. Rower jest piękny ale jak zwykle bez spiny nie ma tematu.
damianksiazek9
Kontakt:

Post autor: damianksiazek9 »

Lomek pisze:Mega!
A słowa ''nie wykorzystasz go w 100%'' zawsze są tak śmieszne :lol:
Z zazdrości tak :D
Rowerek piękny, gdybym wygrał takiego unikata napewno nie sprzedał bym go.
mateusz54
Kontakt:

Post autor: mateusz54 »

Marzenie niejednego z nas :) :D
Nic tylko miłej jazdy życzyć :)
ODPOWIEDZ