Co to za spamowanie? Pogadać to na PW.Spaced pisze:Co msz na mysli mówiąc "z przekładką"?
SLAWEK10007 żeby Tobie służył jak najlepiej ;D Szerokości!
Nie ma haczyków, treka byś musiał chyba pod pociąg wrzucić żeby Ci gwarancji nie uznali. BTW debate robicie na temat tego czy sprzedać czy mu się przyda, a chłop po prostu bikechecka wrzuca...nopainnogame pisze:sam mam też niby taką gwarę, ale ja tam w sumie tego nie czytałem, aby wiedzieć jakie są haczyki
Jestes tak mocno przekonany o swoich racjach, ze nawet nie skonfrontujesz tego z wlascicielem? Ja sie nie jaram tak bardzo rowerem, co samym faktem, ze koles posiada tak fajny symbol i jest tylko jego, cos unikatowego.nopainnogame pisze:nopainnogame
Ok. Lepiej nic nie komentować. Od tego jest forum człowieku.MLYNoBIKER pisze:Nie ma haczyków, treka byś musiał chyba pod pociąg wrzucić żeby Ci gwarancji nie uznali. BTW debate robicie na temat tego czy sprzedać czy mu się przyda, a chłop po prostu bikechecka wrzuca...
Na forum nie wolno dyskutowac, zwłaszcza jak w mniemaniu niektórych krytykujesz obiekt ich masturbacji. Rower jest piękny ale jak zwykle bez spiny nie ma tematu.nopainnogame pisze:Przestańcie gadać o tym hejtowaniu, bo się nakręcacie jak chomik w czasie kopulacji ... Czy ja gdzieś mówię, że to kiepski sprzęt i aby przez to zmieniał ? Facet ma topowy sprzęcik, który dopiero przetestował. To, że wolałbym go sprzedać to moje osobiste odczucie, bo to chyba obok karbonowej Demówki najdroższy sprzęt na rynku,a ja nie mam tendencji do grzania się wszystkim na naszym specyficznym rynku, gdzie istniej 5 firm na krzyż
Z zazdrości takLomek pisze:Mega!
A słowa ''nie wykorzystasz go w 100%'' zawsze są tak śmieszne
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości