Uprzejmosc w sklepach...LONG!
-
- Kontakt:
Ostatnio wpadlem do sklepu Wheelera i Meridy przy rondzie Radoslawa (dawne rondo Babka). Tak jakos przejezdzalem tamtedy, bo zupelnie nie moja dzielnica. Scisk spory, ludzie sie kreca, a ja podchodze i ogladam sobie okulary i gogle. Od razu podchodzi do mnie koles i pyta czy w czyms pomoc. Ja mu mowie ze interesuja mnei gogle, a wtedy on od razu przeprasza swoich kolegow z ktorymi jeszcze chwilke temu rozmawial i zajmuje sie mna. Opisuje, daje przymierzyc, opowiada historie jesli ktos testowal itp. Bardzo milo.
U siebie (na urynowie;)) moge polecic Plusa, gdzie zawsze milo sie gada i mozna jakis maly rabacik dostac, oraz sklep na Dereniowej. A w Cyklopie bodajze (ten wiekszy sklep przy Polibudzie) dali mi na wiosne znizke 19zl z kiery wiec tez respekcik:))
U siebie (na urynowie;)) moge polecic Plusa, gdzie zawsze milo sie gada i mozna jakis maly rabacik dostac, oraz sklep na Dereniowej. A w Cyklopie bodajze (ten wiekszy sklep przy Polibudzie) dali mi na wiosne znizke 19zl z kiery wiec tez respekcik:))
-
- Kontakt:
Ja tam ostatnio korzystam tylko z ebaya ;p
Na ogol sa fajni ludzie. Nio i inna mentalnosc , duzo wieksze zaufanie, a u nas czlowiek sie boi kupic breloczka za 5zl placac z gory (doswiadczylem juz takich klientow na wlasnej skorze) ;/
Ciezko kogos przekonac ze jest sie uczciwym.
Na ogol sa fajni ludzie. Nio i inna mentalnosc , duzo wieksze zaufanie, a u nas czlowiek sie boi kupic breloczka za 5zl placac z gory (doswiadczylem juz takich klientow na wlasnej skorze) ;/
Ciezko kogos przekonac ze jest sie uczciwym.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
A wogole to z ta uczciwoscia to roznie bywa bo jednak sa ludzie tak bezczelni i glupi zeby wyslac komus cegle za 700zl ( dzwonili ludzie i opowiadali mi o tym...)
Kurde moglaby pojawic sie edycja posta bo czesto mi sie cos przypomina jak juz odruchowo walne wyslij i musze dopisywac.
Kurde moglaby pojawic sie edycja posta bo czesto mi sie cos przypomina jak juz odruchowo walne wyslij i musze dopisywac.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Może to tak trochę nie na temat ale u nas w jelonce takim miejscem spotkań ogolnie bikerow także XC (czasem przychodza) jest sklep Bike Action . Jak pisał Max jest tam fachowa i miła obsluga w postaci Cukra :) . Gdy mialem do załozenia kierke nie kupiona u nich zadzwonilem i nie było problemu raz dwa i po problemie , znajac życie to w innych sklepach byłyby wielkie problemy z taka rzeczą . BA shop Rulez
GG: 1725215 Jelenia Góra
Na okopowej w krosie moze i badziewne ale jak tzeba linke kupic zerwac korbe bo gwint sciagacza szlak trafil czy klocki kupic albo jakies klucze to sklep jest w pozo
A na iXa to bym nie nazekal kilka dni temu bylem po dentke DH Racing przyokazji zapytalem sie czy sa oponki Ninja 2.65 to powiedzieli ze niema i podali namiary na sklepy gdzie moga byc
Taksamo szukalem suportu to w ixie tez przez telefeon dostalem namiary gdzie moga byc a w innych sklepach konczylo sie na "NIEMA"
A na iXa to bym nie nazekal kilka dni temu bylem po dentke DH Racing przyokazji zapytalem sie czy sa oponki Ninja 2.65 to powiedzieli ze niema i podali namiary na sklepy gdzie moga byc
Taksamo szukalem suportu to w ixie tez przez telefeon dostalem namiary gdzie moga byc a w innych sklepach konczylo sie na "NIEMA"
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=333510 <= ja
dzisiaj na mieście przy nowowiejskiej złapałem kapciucha i musiałem kupić pampersa-dentersa i wpadłem do tego dużego sklepu na nowowiejskiej 5 (nie mylić z Cyklopem-tym małym)
i jak ktoś chce w wawie kupić Pitbull'a na 2004 to tam mają jedną sztukę (białą) chyba 16" ale nie wiem - bo nie było kartki z rozmiarem i ceną
zdziwiłem się że mają tam takie ramki :) jest też fajna guma Maxxisa 26x2.7 za 92zł
i jak ktoś chce w wawie kupić Pitbull'a na 2004 to tam mają jedną sztukę (białą) chyba 16" ale nie wiem - bo nie było kartki z rozmiarem i ceną
zdziwiłem się że mają tam takie ramki :) jest też fajna guma Maxxisa 26x2.7 za 92zł
zapomniałem dodać że bez problemu dostałem klucz żeby sobie koło odkręcić :P i nawet dostęp do kompresorka z jakimś pojabanym pistoletem do pąpowania - ja pytam typa od serwisu jak się to "coś" używa a on "no widzisz, 5 lat politechniki"
normalnie rozpierdolił mnie textem, hehe w 5 lat na politechnice go nauczyli dokręcać tylko śróbki i obsługiwać kompresor :D
pozdro dla pana serwisanta, który jest 5 lat życia w plecy
normalnie rozpierdolił mnie textem, hehe w 5 lat na politechnice go nauczyli dokręcać tylko śróbki i obsługiwać kompresor :D
pozdro dla pana serwisanta, który jest 5 lat życia w plecy