Uprzejmosc w sklepach...LONG!

Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

niewazne gdzie, wazny sam fakt :D

ale ix zrobil, przyznam, dobre wraznenie na mnie... moze wuyjatek jestem czy jak?
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
pasqd
Kontakt:

Post autor: pasqd »

Ostatnio wpadlem do sklepu Wheelera i Meridy przy rondzie Radoslawa (dawne rondo Babka). Tak jakos przejezdzalem tamtedy, bo zupelnie nie moja dzielnica. Scisk spory, ludzie sie kreca, a ja podchodze i ogladam sobie okulary i gogle. Od razu podchodzi do mnie koles i pyta czy w czyms pomoc. Ja mu mowie ze interesuja mnei gogle, a wtedy on od razu przeprasza swoich kolegow z ktorymi jeszcze chwilke temu rozmawial i zajmuje sie mna. Opisuje, daje przymierzyc, opowiada historie jesli ktos testowal itp. Bardzo milo.

U siebie (na urynowie;)) moge polecic Plusa, gdzie zawsze milo sie gada i mozna jakis maly rabacik dostac, oraz sklep na Dereniowej. A w Cyklopie bodajze (ten wiekszy sklep przy Polibudzie) dali mi na wiosne znizke 19zl z kiery wiec tez respekcik:))
8!k3r
Kontakt:

Post autor: 8!k3r »

troyo hehe gdzie ten sklep :D heh poprawilo mi humor ;]
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Ja tam ostatnio korzystam tylko z ebaya ;p

Na ogol sa fajni ludzie. Nio i inna mentalnosc , duzo wieksze zaufanie, a u nas czlowiek sie boi kupic breloczka za 5zl placac z gory (doswiadczylem juz takich klientow na wlasnej skorze) ;/

Ciezko kogos przekonac ze jest sie uczciwym.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

A wogole to z ta uczciwoscia to roznie bywa bo jednak sa ludzie tak bezczelni i glupi zeby wyslac komus cegle za 700zl ( dzwonili ludzie i opowiadali mi o tym...)

Kurde moglaby pojawic sie edycja posta bo czesto mi sie cos przypomina jak juz odruchowo walne wyslij i musze dopisywac.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Karko
Kontakt:

Post autor: Karko »

Może to tak trochę nie na temat ale u nas w jelonce takim miejscem spotkań ogolnie bikerow także XC (czasem przychodza) jest sklep Bike Action . Jak pisał Max jest tam fachowa i miła obsluga w postaci Cukra :) . Gdy mialem do załozenia kierke nie kupiona u nich zadzwonilem i nie było problemu raz dwa i po problemie , znajac życie to w innych sklepach byłyby wielkie problemy z taka rzeczą . BA shop Rulez
GG: 1725215 Jelenia Góra
troyo
Kontakt:

Post autor: troyo »

heh ten sklep to troche daleko od w-wy :] w kedzierzynie-koźlu kolo opola :D ale akcja powazna :P
8!k3r
Kontakt:

:) spoko dzieki :P
Slon
Kontakt:

Post autor: Slon »

Na okopowej w krosie moze i badziewne ale jak tzeba linke kupic zerwac korbe bo gwint sciagacza szlak trafil czy klocki kupic albo jakies klucze to sklep jest w pozo
A na iXa to bym nie nazekal kilka dni temu bylem po dentke DH Racing przyokazji zapytalem sie czy sa oponki Ninja 2.65 to powiedzieli ze niema i podali namiary na sklepy gdzie moga byc
Taksamo szukalem suportu to w ixie tez przez telefeon dostalem namiary gdzie moga byc a w innych sklepach konczylo sie na "NIEMA"
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=333510 <= ja
8!k3r
Kontakt:

no ja mam mieszane uczycia jesli chodzi o x
Jaca
Kontakt:

Post autor: Jaca »

U mnie w sumie są 2 poważniejsze sklepy(reszta to sprzęt w stylu makro) jeden jest w porządku, jak coś chcesz to nie ma problemu, bierzesz klucz i robisz, w drugim nie ma takich stosunków...:| jest tam dobry mechanik, ale zna się tylko na pasztetowych rowerach, a kluczy raczej nie pożyczy.
KFP
Kontakt:

Post autor: KFP »

dzisiaj na mieście przy nowowiejskiej złapałem kapciucha i musiałem kupić pampersa-dentersa i wpadłem do tego dużego sklepu na nowowiejskiej 5 (nie mylić z Cyklopem-tym małym)

i jak ktoś chce w wawie kupić Pitbull'a na 2004 to tam mają jedną sztukę (białą) chyba 16" ale nie wiem - bo nie było kartki z rozmiarem i ceną

zdziwiłem się że mają tam takie ramki :) jest też fajna guma Maxxisa 26x2.7 za 92zł
Dex
Kontakt:

Post autor: Dex »

Cszyvy gdzie jest ten sklep :)

A może kilka słów o sklepach w łodzi :D
Rufus
Kontakt:

Post autor: Rufus »

popieram, Cszyvy... sklep w miedzeszynie to dno. nie dosc ,ze typ sie nie zna to jeszcze startuje z roznymi durnymi poradami! a i wybor ma bardzo mierny...
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
KFP
Kontakt:

Post autor: KFP »

zapomniałem dodać że bez problemu dostałem klucz żeby sobie koło odkręcić :P i nawet dostęp do kompresorka z jakimś pojabanym pistoletem do pąpowania - ja pytam typa od serwisu jak się to "coś" używa a on "no widzisz, 5 lat politechniki"

normalnie rozpierdolił mnie textem, hehe w 5 lat na politechnice go nauczyli dokręcać tylko śróbki i obsługiwać kompresor :D

pozdro dla pana serwisanta, który jest 5 lat życia w plecy
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

w miedzeszybnie jest ten sklep... omijaj go szeeeerokim lukiem :)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
pasqd
Kontakt:

Post autor: pasqd »

KFP - sam lubie ten sklep, chocby wpasc i popatrzec na sprzet albo pogadac ze sprzedawcami (jak sa wolni. teraz maja spory ruch, ale w zimie byl luzik przy czesciach rowerowych i duuuze znizki:))
ODPOWIEDZ