Ja tego Nwd nie mialem za darmo bo o ile mi wiadomo nie rozdaja go nigdzie. MOge komus przeslac na ftp caly obraz Dvd ale uprzedzam ze wysylam max. 10kB/s.
Wlasnie takie wasze p i e p r z e n i e zal wam zwieracze sciska ze ktos juz ma a wy bedziecie to mieli za tydzien albo i pozniej... Nie rozumiem po co podwazacie wiarygodnosc naszych wypowiedzi. Mamy i juz. Mowicie zeby wrzucic na serwer, no ale na jaki serwer, masz adres ? Skonczcie sie zachowywac jak rozpieszczone bachory. Ja np jestem z Łodzi i komu moge to daje film. Przed chwila wyszedl ode mnie Yogi i dostal i tak powinno byc. Jak macie blisko do kogos kto ma to sie zgadujcie bierzcie i wrzucajcie albo na DC++ albo na emule albo na inne p2p. PROSTE
no tym bardziej po JAKIEGO PIERD.OLONEGO **** walisz na forum temat zeby się pochwalić maam! jak jakiś dałn???????? każdy twoj kolejny post potwierdza twoj idiotyzm! jeszcze tego nie widzisz???
po co zakładacie O tym temat???????? to nas wszystkich frapuje,skoro i tak niekomu tego nie zamierzqacie udostępnić <<mam nwd5 fajne fajne>> OOH JAK SUPER! EJ CHŁOPAKI JUŻ WIEM JAKI JEST PIĄTY NEW WORLD DISORDER! FAJNY! Po co to?
Jak ktos bedzie tak zyczliwy to bym bardzo prosil zripowac i wuzcic film na serwer ftp snow.plus.ru !! bede wdzieczny wraz z innymi bikerami ktozy nie maja dostepu do filmu ani kasy zeby takowy kupic !!
Mógłbyś zmienić nazwę na jakieś "fwf1254u131", udostępnić przez Kaazę. Tylko ludzie z forum wiedzieli by co jest w tym pliku. Fakt - ściągało by się powoli, ale potem tylko coraz szybciej, bo następni by też podzielili się i po sprawie. Tak chyba dało by się zrobić, co?
Bo znaleźć dobry serwer na kilkaset mega to nie tak łatwo:)
Ja to moge dac komu chce tylko nie che mi sie tego ripowac bo nie mam na to czasu wol pojezdzic na roweze. Ktos mowi wrzuc to na snow. plus... ale jak przeciez nie mamy hasel do serwera. Ja nie mam nagrywari dvd wiec tego nie skopiuje. Mysle ze na sow plus nie bedzie tak szybjko bo do teraz tego niema a w stanach maja to juz chyba 2 miechy.
no co za LOL z ciebie naprawde t_jaworze człowieku popatrz post wyżej a zobaczysz że masz hasło do serwera wystarczy tylko kliknąć w tego linka tzn. http://snow.plus.ru/ftp.html
a na tej stronie kliknąć w * Please upload here
i za pomocą zwykłego prostego IE wgrać to tam.