koshal bardzo cie prosze tylko nie wujek to moje przezwisko !!!! ty ...
a co do miejscówek koshal to ja się staram już cały czas już odbudowałem snowbord-ówke zbudowałem dosić dużo na poniatowskim wraz z bomberem i mrofką 333 pozatym jeszcze sypnelismy jeszcze dropa na skarpie przy muzeum wojska polskiego i mamy jeszcze wiele ambitnych planów
co do poniatowskiego zaczelisimy tam budowe bo około miesiąca tamu strarz miejska zrównała wszystkoz ziemią łacznie z tym stolikiem po prawo w tej chwili jest już tam chopaz 2 metrowa dziurą i 2 nowe dropy w przygotowaniu chopa z 4 metrową dziurą za tą chopą bedą dwie możliwosici rozjadu ... ale reszty tajemnic nie zdradze co tam powstanie sami się przekonacie mam zamiar wykonaci 500% normy i zrobić tam wszystko w 3 miesiące akarową odbuduje w miedzy czsie powinienem zdążyć w ciągu 2 tygodni pozatym jest wiele ambitnych planów na dropy i wiele powstanie
a co tych policjantów to czszyvy dobrze o mnie powiedział oni poprostu uciekają bo ja takie głópoty pieprze że to mnie samego przeraża . ale w sumie niewarzne co robie warzne że idą sobie precz i to chyba własinie o taki skutek chodzi
no to pozdro wam wszystkim życze miłego skakania wam wszystkim na moich i wszelkich innych chopach i mam wielką prosibe nie zmieniajcie toco zbudowałem tylko jeżeli macie jakiesi zażalenia lub chcialbyście coś innego lub macie jakiesi pomysły piuszcie na dh zonie a jak wpadne to będe czytał i się z wami konsultował to bedą powstawały fajne chopy dal wszystkich jeszcze raz pozdro i do przeczytania
KAROWA NIE ZYJE!!!!!!!!!!!!!